FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la thulkazal » 10 jul 2016, 19:59

Veliki gubitak za klub i teško zamjenjiv... Nadam se da mu je zdravlje uredu.

Balance je napisao/la:Odlazak Sammera je uzasna vijest i veliki gubitak za cijeli klub i momcad. Rumeni je poceo previse srat, trebalo je njega maknuti, a Sammer da to preuzme.
Koji Rumeni ? Hoenes ili KHR ?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 10 jul 2016, 20:43

thulkazal je napisao/la:Veliki gubitak za klub i teško zamjenjiv... Nadam se da mu je zdravlje uredu.

Balance je napisao/la:Odlazak Sammera je uzasna vijest i veliki gubitak za cijeli klub i momcad. Rumeni je poceo previse srat, trebalo je njega maknuti, a Sammer da to preuzme.
Na rumenningea misli vjerovatno.
Inace sretno Sammeru, ko god bude doso ceka ga izrazito tezak posao, ipak je Samke najbolji bio ali zivot ide dalje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 10 jul 2016, 23:21

Steta za Sammera, cvrsta ruka bio. Treba nastaviti sa takvim profilom SD-a. Ne znam sta je sa Effenbergom, jel' zavrsio kakvu skolu za menadzera? Bio je autoritet kao igrac.
Van Bommel isto nije losa opcija, samo mislim da on nesto radi u PSV-u (mozda se varam).

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 jul 2016, 00:02

http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsi ... Tournament

Najbolji mladi igrac turnira.

Da napomenemo, Coman drugi i ovaj iz Borusije treci.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 jul 2016, 00:36

[youtube][/youtube]
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 11 jul 2016, 09:52

thulkazal je napisao/la:Veliki gubitak za klub i teško zamjenjiv... Nadam se da mu je zdravlje uredu.

KHR, svojim ponasanjem i izjavama me poceo nervirati. Mislim da boljeg covjeka za taj posao od Sammera je gotovo nemoguce pronaci. U Elfu i zadnjih godina u Bayernu napravio je velike stvari.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 jul 2016, 10:34

Mediji u Njemackoj spekulisu da je Sammer dao otkaz jer je zainteresovan za poziciju selektora Elf-a...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 jul 2016, 10:34

Sad kad Carlo prozbori na Njemackom.
Nadmasice Guardiolu :kafa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 11 jul 2016, 11:10

anelbavarac je napisao/la:Sad kad Carlo prozbori na Njemackom.
Nadmasice Guardiolu :kafa:
Evo ga prica na njemackom :D ,
Koja velicina od kluba :tokralju: :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 jul 2016, 11:14

Priča Carlo bolje dojč od ingliš :mrgreen:

Balance je napisao/la:
KHR, svojim ponasanjem i izjavama me poceo nervirati. Mislim da boljeg covjeka za taj posao od Sammera je gotovo nemoguce pronaci. U Elfu i zadnjih godina u Bayernu napravio je velike stvari.
Pretpostavio sam ... I slažem se u vezi Sammera i KHR. Nadam se povratku Uli Hoenesu a Sammera teško da će moći ko u potpunosti zamjeniti...

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 jul 2016, 11:26

Zao mi je sammera.Donio je pobjednicki mentalitet iako iskreno receno vise sumnjam da je doslo do nekakve svađe sa upravom ,mislim da tenzije traju jos od neuspjeha u produzenju sa Pepom .
Tesko je sada kazati ,kruze svakakve informacije i ne valja pricati napamet
Volio bi da monchi preuzme struku ali tesko da novi sportski direktor nece biti njemac.
Pretpostavljam da to ulli honess preuzima ali pricekajmo konacnu odluku

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 jul 2016, 11:32

Ma možeš postaviti za SD koga hoćeš kad se zna ko na kraju odlučuje o svemu .
Thomas Müller - Fußballgott

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 11 jul 2016, 11:33

don_burza je napisao/la:Ma možeš postaviti za SD koga hoćeš kad se zna ko na kraju odlučuje o svemu .
Ne bih se slozio s tobom ,sammer je donio krcato toga,sjeti se kakvih problema smo imali sa nerlingerom

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 11 jul 2016, 11:58

[youtube][/youtube]

Lijepo se potrudio :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2016, 12:53

slika

Predator. :cool: Kakav Pogba i bakrači. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 jul 2016, 13:09

Dodje i Karlitos. KHR rece da je dosao savrsen trener u savrseno vrijeme. Karlo je izmedju ostalog rekao slijedece:
- Pep mi je ostavio cestitku sto je stvarno dobra gesta od njega.
- Vrlo sam ponosan sto sam ovdje. Zelio bih zahvaliti klubu za to. Osjecam se odlicno, zato jer sam u jednom od najboljih timova na svijetu i nestrpljiv da pocnem sa radom. Pep je uradio odlican posao. Imamo fantastican tim. Tezit cemo da budemo jaki u svakom takmicenju i da osvajamo trofeje.
- Dobro znam da je stil Bayerna napadacki fudbal. Zelimo da nastavimo da igramo tako, a i ja cu uciniti sve da tako i bude. Imamo veom dobre igrace i dacemo sve od sebe. To je nas cilj ove sezone. Nisam ovdje da pravim revoluciju, to je Pep uradio odlicno, samo zelim da nastavim tako.
- Tim je veoma dobar. Nismo razgovarali o potencijalnim novim igracima, veoma smo zadovoljni sa ovim. Kako god, market je otvoren do 31 avgusta, ali sada pricajmo o igracima koji su tu, a sta ce se desiti u buducnosti ne znam.
- Tokom sezone igram sa dosta stilova i pristupa ali mislim da ce sistem (moj) biti isti.
- Osvojiti LP je veoma tesko, i ne znamo sta se moze desiti, a moj je cilj da klub drzim visoko, konzistentan i da klub igra najmanje polufinala...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 jul 2016, 15:44

Reschke nece biti sportski direktor - kaze Kalle, - on ce ostati na poziciji koju je usavrsio, tj glavnog skauta i osobu za planiranje sastava. On je doveo Kimmicha (prvi tim Eura), Comana (drugi najmladji igrac Eura) i Sanchesa (najbolji mladi igrac) i ostace na toj poziciji, a ako bude potrebe pomagace sportskom direktoru koliko je u mogucnosti.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 jul 2016, 16:42

Jel' do mene ili je ovo Benatia na treningu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 11 jul 2016, 16:45

harden je napisao/la:Jel' do mene ili je ovo Benatia na treningu?
Jeste, ma tretira se jos kao nas igrac i tako se i ponasa, jos transfer nije gotov. Tu su jos, Starke, Urlich, Rafko, Bastruber, Javi, Xabi, Lahm, Bernat, Ribery, Robben od ovih poznatijih. Fale jos 12 koji su igrali ova takmicenja.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 11 jul 2016, 16:46

Sanches najbolji omladinac, Boa i Kimmich u najboljih 11 europskog. :kafa:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.