Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

klasik
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la klasik » 10 jul 2016, 02:26

Donnie Darko je napisao/la:Samsung Galaxy J5? Isplatil se uzeti ovo?
Ja prije 15 dana uzeo, odnos cijene i kvalitete u odnosu na druge mobitele odlican..
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jul 2016, 21:44

Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

anonimni
Kontakt:

Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la anonimni » 10 jul 2016, 23:43

Dok sam bio na Androidu, Veetle, Ustream i Livestream su radili svoj posao, doduse u kombinaciji jer nijedna aplikacija sama nije imala sve bitnije utakmice, provjeri ih jer ne znam je li sad isto stanje...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2016, 01:22

anonimni je napisao/la:Dok sam bio na Androidu, Veetle, Ustream i Livestream su radili svoj posao, doduse u kombinaciji jer nijedna aplikacija sama nije imala sve bitnije utakmice, provjeri ih jer ne znam je li sad isto stanje...

Evo skinuo sam pa kad bude kakvih tekmi vidicu ferceral. Trebam li se regovati ili i ovaki radi stream?

075 ❤

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 jul 2016, 02:00

Cini mi se da na Livestreamu moras imati account, a da ove ostale mozes pratiti i neregistrovan, nadam se da ne grijesim :D

Kapiten Blue Traina

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 11 jul 2016, 10:12

Prodajem huawei p8 lite kao nov,ako kome treba

Mouse
Kontakt:

Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Mouse » 11 jul 2016, 10:17

dema je napisao/la:Prodajem huawei p8 lite kao nov,ako kome treba
Koliko brt

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2016, 16:17

Beduin je napisao/la:Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
http://www.vidsoftware.ru

Skini apk i instaliraj, imaju arene, sportklubovi, a ako oni ne rade (ponekad kada nema dovoljno seeder-a) onda uvijek rade njihovi ruski kanali (pogotovu oni FUTBOL 1, 2 i 3) koji gotovo sve prenose od fudbala. ;)

Ima i windows verzija: http://torrent-tv.ru/h_how_to_look.php

http://torrent-tv.ru/channels.php

Obavezno se registrujte (besplatno) jer dobijete proširenu listu kanala ako imate acc. Ja pokrenem kanal u chrome pa tamo odaberem 'eksterni' player VLC ili Ace player - lakše upravljati nego iz browsera.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2016, 18:32

BordoArmy88 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.

Skini apk i instaliraj, imaju arene, sportklubovi, a ako oni ne rade (ponekad kada nema dovoljno seeder-a) onda uvijek rade njihovi ruski kanali (pogotovu oni FUTBOL 1, 2 i 3) koji gotovo sve prenose od fudbala. ;)

Obavezno se registrujte (besplatno) jer dobijete proširenu listu kanala ako imate acc. Ja pokrenem kanal u chrome pa tamo odaberem 'eksterni' player VLC ili Ace player - lakše upravljati nego iz browsera.
install sam brate, pokrenem ga i kad izaberem kanal i odradi buffering onda me pita preko cega da pokrenem, ja izaberem vcl, to je to?
Nisam te skonto ovo preko Chroma kako ti pokreces, i jel brzi stream?
A primjetio sam odmah kako Arene sljakaju za razliku od ovih ruskih kanala, samo kad pocnu sezone u najjacim ligama bice borba da nadjes na kojem kanalu je odredjena utakmica. :D

Thanks brah

075 ❤

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jul 2016, 19:21

Imal kakvih dobrih stranica na kojim se mogu uzimat mobiteli na rate? Znam za ovaj Digital City, imal još nekih? Odem u telekom i naravno nema telefon koji ja tražim, nit znaju kad će ni da li će doći uopšte.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2016, 19:33

Beduin je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:

install sam brate, pokrenem ga i kad izaberem kanal i odradi buffering onda me pita preko cega da pokrenem, ja izaberem vcl, to je to?
Nisam te skonto ovo preko Chroma kako ti pokreces, i jel brzi stream?
A primjetio sam odmah kako Arene sljakaju za razliku od ovih ruskih kanala, samo kad pocnu sezone u najjacim ligama bice borba da nadjes na kojem kanalu je odredjena utakmica. :D

Thanks brah
Izabereš VLC ili MX Player ili bilo koji drugi koji podržava network streaming, mada su ova 2 po meni najbolja!

A za chrome sam mislio kada gledaš na računaru, gdje se u prozoru otvori nekakav "flowplayer" ali imaš i opciju "watch in another player" pa tu odabereš VLC ili Ace player ili neki drugi (opet i ovdje VLC se pokazao najbolji)! Kod mene ferceralo i na win8 i sada na win10 uredno! Samo moraš instalirati ace stream engine na PC: http://torrent-tv.ru/h_how_to_look.php :thumbup:

I ovdje je dobra stvar - što nas je više, bolji je stream jer ne samo da preuzimaš stream nego ga i dijeliš dalje, znači i download i upload ti radi pa to uzmi u obzir (pogotovu za ove što su vani gdje su torrenti zabranjeni)! :salut:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 jul 2016, 20:54

Zato ti preporucujes da i tebi brze ide, haha. Zezam se, dobra je stvar samo da poberem kanale koji kad i sta prenosi.

075 ❤

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 11 jul 2016, 22:40

Beduin je napisao/la:Zato ti preporucujes da i tebi brze ide, haha. Zezam se, dobra je stvar samo da poberem kanale koji kad i sta prenosi.
Ma jedini stream koji meni ide bez štucanja/prekida generalno, za razliku od mnogih drugih streaming izvora koje sam isprobao ali torrentstream je nenadjebiv, pogotovu kada su HD kanali u pitanju! :thumbup:

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 12 jul 2016, 15:12

Može li se LG G3 upgrade na v6.0 Marshmallow, piše na gsmareni da može, ali da potvrdim samo.. :)

I ako može jel komplikovano šta, ili će mi sam mobitel ponuditi da upgrade možda.. (Odlučio danas napokon da kupim, pa da se raspitam unaprijed)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 jul 2016, 15:18

Može, ja sam nabacio M prije par mjeseci, samo spoji kablom na komp i instaliraj onaj LG PC Suite, i sam će ti ponuditi nadogradnju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 12 jul 2016, 19:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Može, ja sam nabacio M prije par mjeseci, samo spoji kablom na komp i instaliraj onaj LG PC Suite, i sam će ti ponuditi nadogradnju.
Sad se vratio iz BHT, na mobitel ću naravno još morati čekat, kad su nesposobni, čudo bi bilo da je bio na stanju, hvala ti rio, zatrebat će za koju sedmicu :thumbup:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 12 jul 2016, 22:04

Što me to ne čudi od njih :mrgreen:

Kad dobiješ telefon, u postavkama nađi ažuriranja softvera pa provjeri prvo možeš li OTA instalirati Marshmallow, ako ne bude idi na @Riovu metodu, lakše je preko wirelessa nego preko kompjutera, mada ni ovako nije komplikovano :D

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 jul 2016, 22:24

Ja u telekom odnio lumiu 1020 dobio u zamjenu s3, telefon dobio nazad u roku 7 dana.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 12 jul 2016, 22:27

Jel moguce da sve sto izbrises iz telefona, slike, videaa, itd. da je moguce povratit??
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

MirsoNi
Kontakt:

Post Postao/la MirsoNi » 13 jul 2016, 00:04

anonimni je napisao/la:Što me to ne čudi od njih :mrgreen:

Kad dobiješ telefon, u postavkama nađi ažuriranja softvera pa provjeri prvo možeš li OTA instalirati Marshmallow, ako ne bude idi na @Riovu metodu, lakše je preko wirelessa nego preko kompjutera, mada ni ovako nije komplikovano :D
Ma debili, ali hajde, rezervisao sam, bit će :)

Hvala drug :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.