Već su se počeli skupljati momci koji će rado pomoći da se odrade te akcije,danas ili sutra ću popričati sa par ljudi iz kluba da vidimo kad mi to možemo raditi i da vidim da li možemo kakvu podršku u bilo kom vidu od njih dobiti,uglavnom uskoro ćemo to uradit,ako ti nije problem ostaviti broj ili Iraoli ili meni u privatne poruke,ili link neke društvene mreže ako koristiš,pozzjosik je napisao/la:
Evo od mene aparat za varenje i elektrode i plus ja bi povario to ....hajde organizujte se...malo farbe da se i ograda ofarba.
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Pisao sam ranije,
Ako ce se vec nesto pokrenuti treba i onu pumpu sto je na bunaru iza gola (bunar beskoristan) prebaciti na bunar kod zapadne tribine. Taj bunar ima dobar kapacitet i prilicno brzo se dopunjava vodom, tako da se preko toga moze zalijevati teren.
Ako ce se vec nesto pokrenuti treba i onu pumpu sto je na bunaru iza gola (bunar beskoristan) prebaciti na bunar kod zapadne tribine. Taj bunar ima dobar kapacitet i prilicno brzo se dopunjava vodom, tako da se preko toga moze zalijevati teren.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nesto novo????ima li ste...neko novi...ko je zadovoljio od ovih trenutnih???
Polako,jos je rano za nas. valja cekat da ovi s parama proberu pa nama sta ostane.Sportimo je napisao/la:Nesto novo????ima li ste...neko novi...ko je zadovoljio od ovih trenutnih???
Bitno je da je Dzindo zadovoljan sa radom...
1. Radnički Lukavac-Rudar Kakanj
2. Budućnost Banovići-Radnički Lukavac
3. Radnički Lukavac-HNK Orašje
4. FK Velež-Radnički Lukavac
5. Radnički Lukavac-NK Novi Travnik
6. FK Goražde-Radnički Lukavac
7. Radnički Lukavac-HNK Čapljina
8. Bosna Sema-Radnički Lukavac
9. Radnički Lukavac-NK Bosna Visoko
10. NK Zvijezda-Radnički Lukavac
11. Radnički Lukavac- NK Gošk
12. NK travnik-Radnički Lukavac
13. Radnički Lukavac-NK Jedinstvo
14. NK Bratstvo-Radnički Lukavac
15. Radnički Lukavac-Sloga Simin Han
2. Budućnost Banovići-Radnički Lukavac
3. Radnički Lukavac-HNK Orašje
4. FK Velež-Radnički Lukavac
5. Radnički Lukavac-NK Novi Travnik
6. FK Goražde-Radnički Lukavac
7. Radnički Lukavac-HNK Čapljina
8. Bosna Sema-Radnički Lukavac
9. Radnički Lukavac-NK Bosna Visoko
10. NK Zvijezda-Radnički Lukavac
11. Radnički Lukavac- NK Gošk
12. NK travnik-Radnički Lukavac
13. Radnički Lukavac-NK Jedinstvo
14. NK Bratstvo-Radnički Lukavac
15. Radnički Lukavac-Sloga Simin Han
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
-
- Kontakt:
Kuduz pregovara sa Strujom pouzdan info sigurno.
Sigurno ce im doci joge jer je s njim skoro sve dogovoreno.
Pominje se i jos jedan igrac radnickog ali ne bih da pišem dok ne budem bio siguran.
Sigurno ce im doci joge jer je s njim skoro sve dogovoreno.
Pominje se i jos jedan igrac radnickog ali ne bih da pišem dok ne budem bio siguran.
- LukavacLive
- Kontakt:
Joge već prešao u Poljice, Elko u pregovorima.
Juče u pripremnoj utakmici u Banovićima, FK Radnički završio rezultatom 0 - 0.
Juče u pripremnoj utakmici u Banovićima, FK Radnički završio rezultatom 0 - 0.
-
- Kontakt:
Elko kao i Redžić u Bratstvu.
- LukavacLive
- Kontakt:
Pa ko igra sad u Radnickom kad su svi otisli....pa je li ko dosao...
Napisano prije dva mjeseca:
S Upravom mozda. Nije uprava po sastavu losa. Ima tu kvalitetnih ljudi. Medjutim, ko ce ti doci da igra?
Evo danas nisu htjeli ovjeriti dokumentaciju povrijedjenim igracima kojima bi osiguranje platilo troskove lijecenja. Svi igraci i uposlenici kluba su osigurani (tako propizicije nalazu), a do sad su tim putem troskove naplatili Marsel Mace, Malik Smajlovic i Emir Suceska.
Terza, Joge i Darjan su se izgleda povrijedili kod kuce, a ne na utakmici u Travniku.
Aferim.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Zao mi je sto nismo vec ispali iz lige,,,ovako slijedi veoma duga i teska sezona,,,doduse sada sa "sjajnom" upravom ...Dzaba sebi sjjebem dan kada udjem na ovaj PDF ,,,
MIRZA HALILAGIC NOVI IGRAC BRATSTVA IZ GRACANICE.....Amidza toliko o domacim igracima koji vole Radnicki, pa jado jadni tko od "stranaca" da ti dodje sad kad si se onako ponio prema igracima koji su za tog tvog izmislili fudbal................
svaka cast Zlaja,i danas dan ti isti igraci sebi placaju terapije i razne tretname a povrijedili se za RadnickiZoom088 je napisao/la:Napisano prije dva mjeseca:
S Upravom mozda. Nije uprava po sastavu losa. Ima tu kvalitetnih ljudi. Medjutim, ko ce ti doci da igra?
Evo danas nisu htjeli ovjeriti dokumentaciju povrijedjenim igracima kojima bi osiguranje platilo troskove lijecenja. Svi igraci i uposlenici kluba su osigurani (tako propizicije nalazu), a do sad su tim putem troskove naplatili Marsel Mace, Malik Smajlovic i Emir Suceska.
Terza, Joge i Darjan su se izgleda povrijedili kod kuce, a ne na utakmici u Travniku.
Aferim.
- LukavacLive
- Kontakt:
Valjda nas izvuku ova djeca i valjda će par iskusnijih igrača dovest, barem se nadam.
U Nadi je ............................................
Radnicki ce biti iznenadjenje naredne sezone 

-
- Moderator
- Kontakt:
Je li ova Uprava ima približno iste članove kao one godine kad se borilo za ulazak?
Baš kao što Zoom reče iznad, uslovi su nikakvi, znam par igrača koje su zvali i nudili mizerne uslove u odnosu npr na ono što Bratstvo il drugi klubovi nude.
I ova neka imena što su na probi realno u Gradini u 2. Ligi mjesta nisu imala, ali eto, valjda tu "prorade"..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Baš kao što Zoom reče iznad, uslovi su nikakvi, znam par igrača koje su zvali i nudili mizerne uslove u odnosu npr na ono što Bratstvo il drugi klubovi nude.
I ova neka imena što su na probi realno u Gradini u 2. Ligi mjesta nisu imala, ali eto, valjda tu "prorade"..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jednom neko davno napisa,Radnicki ce u rasulo,to je cilj takozvanih Lukavcana,koji gledaju korist ne samo od Radnickog,nego i od cjelokupnog drustva,a na Josiku ce niknuti stanbeno-poslovne zgrade...daj mi Boze samo sabura da ne pocnem vjerovati u to....kako je krenulo ode sve u p...u materinu....eeee ko da je to necija babovina...ma mi smo krivi,mi niko drugi...!!!!
auuu kolko kukamo , a jestel svjesni da smo ostali u ovom rangu sretno jer je olimpiku pustilo sarajevo. zadnjih godina imali smo more pojačanja, legija stranaca bili , plaćali stanove , hranu , plate ekstra, i kako su igrali.EVO ja sam gledao utakmicu u Banovićima sa jakom ekipom Budućnosti,(0-0) prva prijateljska ove sezone.i prvo poluvrijeme mi se svidjeli ovi momci , od kojih neke neznam ni ko su.ali trčanje , borba , brzina , volja za igrom je nešto što su pokazali a što nisam na jošiku vidio 2 godine.nadam se da će momci ovako nastaviti ,dosta je ba više baletana koji kao imaju ime, a imena ne igraju više. nismo mi puno izgubili nekim odlascima , pojedine igrače bi zadržao i ja , ali treba razumiti želju igrača za napredovanjem i boljom platom ,a pogledajte malo i druge ekipe, koje su u krizi , Bihać, Velež ,i da ne brojim dalje. nismo mi jedini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.