FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 10 jul 2016, 18:19

sjeverna tribina ima samo privremenu upotrebnu dozvolu i to zahvaljući poznanstvu i vezama ljudi iz UG,da bilo ko iz saveza pročešlja to oko sjevera ista bi bila glat zatvorena.bez rasprave ikakve,sramota je da nakon toliko godina i lafo toliko izdvojenih para ista nema upotrebnu dozvolu,nema struju,vodu,cenife..Sramotno ali 100% istina! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DRŽAVA TUZLA!!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 10 jul 2016, 18:46

NjonjoVam je napisao/la:Pozitiva je komunjara neka zesca xexexe citajuci mu par postova
Mozda je Jasmin ili Seco licno ili onaj smrad Lakic

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja samo pokusavam da ljude spustim na zemlju tj u realnost. Pokusavam ne bit povrsan i etiketirat ljude na osnovu jedne (ne)provjerene informacije. Pokusavam ljudima objasnit da ne budu kao recimo ti ;)
Ti procito par postova i znas da sam komunjara zesca... Druze, kloni se Expressa i sl. Citaj malo izmedju redova ;)
A sad adio...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2016, 18:48

Ma ovo se namjerno radi, tri i vise godine od postavljanja stolica ljudima koji tri sezone dolaze na tribinu se nije mogao wc napraviti . ko tu koga ebe?

Ljudi zgradu naprave za par mjeseci, a kod nase 10 i 7 KM za tribine gdje ne mozes ko covjek malu nuzdu obaviti .
Prolazis vidis ljude kako pisaju ono se usmrdilo ..

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 jul 2016, 18:55

Pozitiva je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Pozitiva je komunjara neka zesca xexexe citajuci mu par postova

Ja samo pokusavam da ljude spustim na zemlju tj u realnost. Pokusavam ne bit povrsan i etiketirat ljude na osnovu jedne (ne)provjerene informacije. Pokusavam ljudima objasnit da ne budu kao recimo ti ;)
Ti procito par postova i znas da sam komunjara zesca... Druze, kloni se Expressa i sl. Citaj malo izmedju redova ;)
ljudino,izguglaj izjave tvog gradonačelnika o tome kad pocinje,pazi POČINJE gradnja istočne tribine.Pa onda nađi pročitaj sta je rekao gdje ce Sloboda igrati domaće evropske utakmic,pa pročitaj sta je rekao za zapadnu i sjevernu tribinu a sve prije par mjeseci(a onda skontaj ako mozes gdje raja urinira na sjeveru).
Nećeš biti površan i nečeš imati neprovjerenu informaciju nego riječi izašle iz usta i vokabulara tvog gradončelnika.Budi pozdravljen i uzivaj u svojoj površnosti i neprovjerenosti.Valjda nam novi gradonačelnik neće biti takav :beba: :beba: :beba:
DRŽAVA TUZLA!!

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 10 jul 2016, 19:17

NjonjoVam je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:

ljudino,izguglaj izjave tvog gradonačelnika o tome kad pocinje,pazi POČINJE gradnja istočne tribine.Pa onda nađi pročitaj sta je rekao gdje ce Sloboda igrati domaće evropske utakmic,pa pročitaj sta je rekao za zapadnu i sjevernu tribinu a sve prije par mjeseci(a onda skontaj ako mozes gdje raja urinira na sjeveru).
Nećeš biti površan i nečeš imati neprovjerenu informaciju nego riječi izašle iz usta i vokabulara tvog gradončelnika.Budi pozdravljen i uzivaj u svojoj površnosti i neprovjerenosti.Valjda nam novi gradonačelnik neće biti takav :beba: :beba: :beba:
Opet skreces s teme, poentiras totalno pogresno i etiketiras. :thumbdown:
Ponovicu se zadnji put. Treba biti zahvalan svim ljudima koji pomazu i koji zele pomoci Slobodi. Veliki je broj takvih, vjeruj. Samo je problem sto nemaju svi iste mogucnosti. Samim time se stice utisak da samo Azmir zeli dobro Slobodi. Azmir je sve pokrenuo i bez njega ko zna da li bi Sloboda uopste igrala u PL. Ali to ne znaci da niko drugi ne radi nista za Slobodu.
A sad adio...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 10 jul 2016, 19:27

ne bi igrala,ugasena bi bila poput frankestajn kluba OKK bi nastao OFK
DRŽAVA TUZLA!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 jul 2016, 19:31

Pozitiva je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Pozitiva je napisao/la:Ne razumijem zasto bi se gradski spadion prepisivao klubu koji godinama grca u dogovima i propada. Zbog jedne dobre sezone? Sta vam je ljudi?!
Bas se vidi da ne razumiješ... Nista onda Jasmine, pošto klub grca u dugovima i propada idealno rješenje je da se ugasi a da šećer i jarani nastave radit na stadionu i primaju mase plate
Prije svega da se odradim od Jasmina. Licno ga ne gotivim i ne glasam za njega. Al bezveze ga razapinjes a glavni argument ti je Secerova plata. Neko ovdje vjesto skrece paznju sa bitnih stvari na Jasmina. Mislim da u klubu interno ima vecih problem od Jasmina. Predstojeci izbori su prekretnica za Slobodu. Bice tu svakakvih talova kako gledam. Ako mislis da je Azmir covjek koji nesto poklanja Slobodi a svi ostali samo gledaju da je pokradu, onda si zaista naivan.
Da poentiram: Treba pruzit podrsku svim ljudima koji pomazu Slobodi. Kako Azmiru na prvom mjestu, tako i Jasminu, Bingu i ostalim pomagacima. Ova tri pomenuta gospodina su pomogli Slobodi u putu ka stabilizaciji. Sve u skladu s mogucnostima.
Zamolio bi te ako mozes da nam pojasnis na koji nacin je bingo konkretno pomogao klubu...
Je li sponzor...koliko daje u klub mjesecno.....
Znas li ti sta pises brate....
A sto se tice stadiona vidi se iz prilozenog...
Jedva dobijemo licencu i za PL jarane jesi li svjestan da je zapad u rusevnom stanju i da dobijemo licencu i za zapad i za sjever (koji nije zavrsen)na jedvite jade sekunda fali da nam zabrane igrati na Tusnju.wc na sjeveru ne postoji na zapadu bolje da ga nema kakav je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jul 2016, 19:33

Ma ono na zapadu vise se ne treba brojati kao wc ..

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 10 jul 2016, 19:50

Prije svega da se odradim od Jasmina. Licno ga ne gotivim i ne glasam za njega. Al bezveze ga razapinjes a glavni argument ti je Secerova plata. Neko ovdje vjesto skrece paznju sa bitnih stvari na Jasmina. Mislim da u klubu interno ima vecih problem od Jasmina. Predstojeci izbori su prekretnica za Slobodu. Bice tu svakakvih talova kako gledam. Ako mislis da je Azmir covjek koji nesto poklanja Slobodi a svi ostali samo gledaju da je pokradu, onda si zaista naivan.
Da poentiram: Treba pruzit podrsku svim ljudima koji pomazu Slobodi. Kako Azmiru na prvom mjestu, tako i Jasminu, Bingu i ostalim pomagacima. Ova tri pomenuta gospodina su pomogli Slobodi u putu ka stabilizaciji. Sve u skladu s mogucnostima.[/quote]
Zamolio bi te ako mozes da nam pojasnis na koji nacin je bingo konkretno pomogao klubu...
Je li sponzor...koliko daje u klub mjesecno.....
Znas li ti sta pises brate....
A sto se tice stadiona vidi se iz prilozenog...
Jedva dobijemo licencu i za PL jarane jesi li svjestan da je zapad u rusevnom stanju i da dobijemo licencu i za zapad i za sjever (koji nije zavrsen)na jedvite jade sekunda fali da nam zabrane igrati na Tusnju.wc na sjeveru ne postoji na zapadu bolje da ga nema kakav je.[/quote]
Ja ne znam sto se ja s ljudima moram ubjedjivat oko stadiona. Nisam nikad tvrdio da je stadion perfektan. Samo sam jedan jedini put prokomentarisao da se ipak nesto radi zadnjih godina. Nisam rekao da je to savrseno, nego samo da se nesto pokrenulo i da to ne treba ignorisati.
A sto se tice Binga i slicnih (kao npr Tom Cat, Memprom... - lokalni biznismeni). Pa ne moraju i ne mogu bit svi sponzori i davat milione da bi ih se cijenilo i postovalo. Ja svo vrijeme i tvrdim da Sloboda ima vise pomagaca ali su nekako svi u sjeni i niko to da prepozna i pohvali. Ja upravo to radim. Pokusavam ukazat na cinjenicu da je Sloboda interesantna mnogim ljudima i poduzetnicima.
Ja sam samo glas razuma :D
A sad adio...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2016, 19:53

pa i nije bas interesantna dok ne dodje do duvara, il se ne izvrsi neki pritisak
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 jul 2016, 19:55

Hoce li biti kakvih pripremnih utakmica do pocetka prvenstva ?

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 10 jul 2016, 20:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i nije bas interesantna dok ne dodje do duvara, il se ne izvrsi neki pritisak
Odgovor na pitanje sto nije interesantna ili bolje receno interesantnije, po mom misljenju treba traziti interno, a ne eksterno.
A sad adio...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 10 jul 2016, 20:27

Drzava a i grad su siromasni i nikad nece napraviti stadion... Notorna glupost je graditi takvu grdosiju sa novcem iz budjeta, po meni to je prva losa Jasminova procjena, druga je sto se upustio da gradi stadion od preko 20.000 nadkrivenih sjedecih mjesta...ne znam sta mu rade ti savjetnici. I ovo sada sto su odvojili 900.000 km sa tim parama ne mogu pokriti temelje, a to je najjeftinija stavka u projektu I.tribine....kao sto moj jaran kaze ovo je silovanje mrtvog konja...vjerovatno ce gradnja poceti krajem septembru i stati u novembru...nastavak induce godine.
Rjesenje je jednostavno, stadion treba dati na koncesiju na 30-50-60godina ugovorom postaviti rok zavrsetka radova i rjesiti problem za sva vremena. Nikom ne bi smetalo da se stadion zove Bingo arena , Soda so ili king Abdulah Saudi Arabia ....Jasko je vec odavno izgubio ambiciju.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jul 2016, 22:18

tuzlak1987 je napisao/la:Ma ovo se namjerno radi, tri i vise godine od postavljanja stolica ljudima koji tri sezone dolaze na tribinu se nije mogao wc napraviti . ko tu koga ebe?

Ljudi zgradu naprave za par mjeseci, a kod nase 10 i 7 KM za tribine gdje ne mozes ko covjek malu nuzdu obaviti .
Prolazis vidis ljude kako pisaju ono se usmrdilo ..
Zbog ovoga ja zamjerim i Azmiru sto se odvazio i povecao karte prosle sezone, sasvim neosnovano.

Na osnovu rezultata to uradio? Kakvog rezultata, pola pretprosle sezone se odigralo dobro i odmah... tek ove sezone je mogao cista obraza podici cijenu, bez ikakvog inata.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 10 jul 2016, 23:14

slika

Jao dresova kod Guinguampa :ljepota: hajde Slobodo barem na polusezoni :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 jul 2016, 00:05

guillermo je napisao/la:slika

Jao dresova kod Guinguampa :ljepota: hajde Slobodo barem na polusezoni :D
Rly... Daj ba, ovo ne valja... :puke: :nene:

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 11 jul 2016, 08:50

To je taj nas mentalitet.
Pa 95 posto svih klubova u engleskoj je u privatnim rukama pa ljudi igraju niko ne ugasi ni kardif ni celzi ni Manchester.
Taj neko moze u slucaju privatizacije to reci samo i moze taj novac iskoristiti za kupovinu kluba ili udio u klubu.ili sprijeciti privatizaciju trecem licu zahtjevajuci svoj novac.
Mozda se taj neko samo osigurao da nemoze neko treci ugasiti klub :?:[/quote]
Solinas moj brate, razlika izmedju Engleske i Bosne su jasno definisani zakoni koji se i sprovode u Eng, dok kod nas ljudi nabili dug klubu i niti odgovaraju za to a jos i potrazuju neke svoje pare.
J3be lud zbunjenog.[/quote]
Znam buraz ali ja njemu nesto drugo govorim i evo sada cu mu direktno reci ako misli da je Azmir do ovog momenta skrsio 2,5 miliona da bi na kraju ugasio klub jbg :D
A radi se i na tim gofnima sto traze pare a uvalili klub.
Sjecas se sta rece Vugdalic javno na press-u skoro,ukoliko ne objasni Davud zasto i kako je klub zaduzen preko milion za njegovog mandata i prilozi u pismenoj formi,nece marke dobiti i slijedi mu tuzba i sud pa neka dokazuje ....
Nece niko bez cvrstih dokaza i borbe marku dobiti.[/quote]
Nisam ja rekao da on to radi da bi ugasio klub. Ev ovako zamisli sad na izborima pobjedi neko iz sda stranke (ili neke druge grobarske po Slobodu) oni ce bolan nac nacin da ga otjeraju zato sto nema dio kolaca za njih tako to kod nas funkcionise.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 jul 2016, 10:20

Kad Sloboda postane stabilan klub, bez dugova i bude samoodrziva, e tada nas tek cekaju pravi pokusaji uzimanja para iz kluba. Od toga se treba zakonski zastiti.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 jul 2016, 10:23

@Nighthavk
Po čenu ti zaključuješ da če neka druga stranka biti grobarska za Slobodu?
Pa zar ova sadašnja vladujuća stranka nije pokopala Slobodu??Da nije dosao "seljak" iz Glogove ta stranka(SDP) već bi i sahranila Slobodu!Par godina bi bili u igri federalna liga,druga liga i onda kraj,onda bi Bevbić napravio sa svojim mentorom OFK i sve Jovo nanovo.
DRŽAVA TUZLA!!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 jul 2016, 10:29

Sve dok se bude vodilo racuna o strankama u sportu nece biti napretka i uspjeha. U klubove treba uvesti sposobne i uspjesne koji ce unaprijediti sam klub, a gradovi i ko vec da prestanu gledati na klubove kao neku vrstu naslijedja pogotovo jer ih zaboli za njima.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.