FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 10 jul 2016, 12:58

enelinho je napisao/la:Da li ce biti prenosa za danasnju utakmicu s Arsenal Tulom?
Samo tekstualni prenos, na stranici Arsenal Tule.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 jul 2016, 14:51

Plate su redovne vec godinu i nema mjesta panici. Ove nove sto se registruju i odma neki podvale daju treba banovati :wave:
Sto se tice danasnje utakmice , Arsenal Tula je novi ruski premierligas. Proslu sezonu su nastupali u drugoj ligi i ja mislim da su nam oni protivnik po mjeri i ako ce vjerovatno oba tima igrati kombinovano ja se nadam pobjedi
Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 10 jul 2016, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 10 jul 2016, 14:52

siromzatvorenihociju je napisao/la:Pa to sada i jeste Zeljo, gradjevinska firma na racun navijaca, a to sto prvotimci nisu dobili platu citavu od prije 2, 3 mjeseca to je druga prica. Sve sami strucnjaci, dali ugovore sa svemirskim ciframa ljudima koji ili nisu igrali 2 godine kako treba ili ne mogu zbog povreda, a otjerali one od kojih mogu zaraditi i one od kojih mogu imati itekako koristi. To su pokvarenjaci koji samo gledaju licni interes.
Kako jadan i bijedan pokusaj.Mozete vi to i bolje.....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 16:06

Ovi ce nas danas nabubati imam takav filing. Gledao sam malo ekipu nisu kakvi ra nasi sigurno jedva cekaju mali odmor.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 10 jul 2016, 16:27

amazon je napisao/la:Volio bih znati tvoju logiku.Ti za svog igrac kazes da nije u formi, da ce mu trebati vremena i utakmica da dode sebi jer nije u formi a hoces kao da ga prodas? Da prodas igraca za kojeg si ti procijenio da ti ne moze pomoci hahahahahaha. Znaci cilj moze biti da momak prdi do kraja ugovora tj da mu ne das da igra a hoces neke pare za njega. Uprava je pogubljena totalno, veze oni nemaju sta rade u sportskom smislu a nije ni cudno jer fudbal nisu igrali ni na fizickom.

Dobro hajd ti meni objasni kako je tvoja logika u interesu kluba? Ništa više, samo mi objasni koji bi bio interes kluba da Dadi dadne papire? Šta bi konkretno klub dobio sa takvom praksom? Zašto Dado, ako baš želi da ide, sm ne otkupi papire?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 16:47

Bezveze ti je prica. Sta je u intersu kluba da dovede Zahirovica i za pola godine mu kaze imas slobodne papire i jos milion takvih primjera koje mi je mrsko nabrajati. Nema razlike izmedu Zahirovica i Sadikovica, obojica imaju ugovore, jednog pustis slobodnih papira a za drugog kao trazis neke pare.Van svake pameti.To je neko banalno poredjenje a takvih i slicnih primjera je milion.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 10 jul 2016, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 17:10

Ko hoce ima na Vogosci trenutno utakmica Zeljo-Akranes. Pola vas sigurno bilo u pelenama tad pa pogledajte :D

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 17:15

Silic i Cosic najopasniji igraci uz Gredica :D Naravno na klupi Amar kralj ;)

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 jul 2016, 18:09

Pocela je utakmica , igramo u sastavu Fejzić - Memija, Kosorić, Toskas, Husić - Žerić, Šećerović, Bekrić, Lazić - Lendrić, Nikolić
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 18:18

Mozemo li centra preci :roll: :roll:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 jul 2016, 18:31

Ovi su po izvjestaju puno bolji u prvih pola sata. Fejzic nekoliko puta spasavao i to me raduje. Jos uvijek je nula, hajmo ih kazniti.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 18:41

Tanko je ovo. Ljudi nas napadaju mi nismo imali sut a sad ce kraj prvog poluvremena. Kakva li je to taktika dva napadaca, ako igraju tako po sastavu? Jos jedna teska sezona pred nama, daj Boze da evropu izborimo valjalo bi.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 10 jul 2016, 18:42

jesi naporan

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 18:49

Lazic zamijenjen usao Mujaga. To znaci opet ce lijevo krilo igrati u ovom slucaju napadac Nikolic. To ne mogu da shvatim ali nikako?! Brate dragi lijevo krilo na lijevo krilo, napadac na mjesto napadaca. pa valjda je to jednostavno majka mu stara. Sta uigravaju na pripremama ne mogu osutati na gol jbt :cry:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 10 jul 2016, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jul 2016, 18:57

Ohrabruju odbrane Fejzica, njega me nesto najvise bilo strah pred derbi.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 jul 2016, 19:05

Dobit cemo na kraju. Ovi su najozbiljniji protivnik na pripremama. Ne cudi me sto su bolji, ali ima jos poluvrijeme.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 jul 2016, 19:10

Ovi Rusi su kvalitetna ekipa , mislim borit ce se oni ove sezone grcevito za opstanak ali i takvi opet su bare bare sa nama i ne samo sa nama nego sa svim timovima iz PLBIH. Njihova Premier Liga je top

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 10 jul 2016, 19:19

Utakmica se pomalo otvara , vjerovatno su Rusi izvrsili neke izmjene uglavnom u par minuta imali smo nekoliko prilika

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 10 jul 2016, 19:20

Spartak ih je prije par dana dobio 2-1.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 10 jul 2016, 19:30

Jacina lige se ne mjeri s ovo ekipom koja je tek usla u Rusku ligu. Nije bitan rezultat koliko je bitno da li ti mozes meda ili ne mozes. Po izvjestaju ne mozemo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.