Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma gdje bi tebe zez'o, nisam @legenda 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam isto sa profesionalcem ucio, privatno placao casove i naucio me covjek skroz dobro plivat'. S obzirom da u Tuzli osim Panonskih jezera nema nekog otvorenog bazena, rijetko gdje idem, osim u hotel. Nisam za sebe nikad mislio da sam neki ekstra plivac, iako smo i u Srednjoj to morali 'polagati', ali kad sam vidio kako ovi moji plivaju i muce se, ja sam Phelps za njih. 
Bosniacum Lilium je napisao/la:Zato se ja danas probudio bez ćuneHigh je napisao/la:
U Sarajevu, na Pedijatriji.
Piton otis'o malo u setnju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da se ja pitam, djeci bih uvela obavezan dio sporta da ih nauce plivati. Plivati treba znati kroz cijeli zivot, ne samo u pogledu ljetovanja. Ko zna kakve situacije covjeka cekaju kroz zivot.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Bitnije od plivanja je znati bosančicu i poratni modernizam bošnjačke književnosti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti si smorio za medalju svojim doskocicama, koje su ocito samo tebi smijesne. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Re: RE: Re: Chat
Cekaj bona nisam kuci. Polako nece nigdje pobjecrasavoje je napisao/la:Ti si smorio za medalju svojim doskocicama, koje su ocito samo tebi smijesne.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Smijesne su i meni 
Prosvijetli nas brate. Daj preporuci neko lagano ljetno stivo, dosadno bez ucenja.
Prosvijetli nas brate. Daj preporuci neko lagano ljetno stivo, dosadno bez ucenja.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tesko je bilo sta takvo uvesti u skole, prvo sto nisu svi gradovi Sarajevo, gdje imas vise bazena (zatvoreni ili otvoreni), u nekim gradovima ne postoje nijedni, o selima da ne pricam. Isto tako, nemaju svi roditelji tu mogucnost da placaju po 5km ili vise po jednom terminu.
Njoj ćemo prvo metnuti nešto u jasle, a tek poslije dobaciti neki bukvar, vjerovatno Ugursuz.Bosniacum Lilium je napisao/la:Smijesne su i meni
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
pa dajte ljudi je li moguce da vas toliko ne zna plivati

- legenda reala
- Kontakt:
Ljiljane jes našo kakog posla??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemoj, opet ce ga banovati. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Necu da radim. Od danas se samo kulturno vazdižemlegenda reala je napisao/la:Ljiljane jes našo kakog posla??
- legenda reala
- Kontakt:
reko evo prilike da zaradiš, budi uštipčetu instruktorBosniacum Lilium je napisao/la:Necu da radim. Od danas se samo kulturno vazdižemlegenda reala je napisao/la:Ljiljane jes našo kakog posla??
.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
aaj dolazi mi obavijest za svaki ljiljanov post a nista pametno od njega procitat hahahaha
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ispuco sve na faxu brate. Pun index ocjena. Samo mi vec nedostaje ono kandzijanje laznih komunista na FF-u
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.