BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Heller
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Heller » 10 jul 2016, 17:18

ElCartel11 je napisao/la:
Ja se sjecam isto Genka, Helsingborga, Levskog, Atromitosa, koji bi vama zgadili fudbal :zviz:
Sad bi potpiso da mi Genk zgadi fudbal a ne Kukesi
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 jul 2016, 17:21

Heller je napisao/la:
Ja se sjecam isto Genka, Helsingborga, Levskog, Atromitosa, koji bi vama zgadili fudbal :zviz:
Za takve utakmice treba proci 1 pretkolo...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 jul 2016, 17:27

Heller je napisao/la:
I izboriti Europu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 jul 2016, 17:35

Vratila se sirovina!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 jul 2016, 17:52

joker90 je napisao/la:Vratila se sirovina!!
cok cok, nakratko, uzivam u slobodnoj nedjelji :mrgreen:
Heller je napisao/la:

**** Kukesi imo lak zrijeb :mrgreen: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 10 jul 2016, 18:22

Navijaci Zeljke i Sare na temu UEFA takmicenja 16/17 ispisali vise nego svi ostali navijaci zajedno, a klubovi za koje navijaju nisu nastupali u tim takmicenjima :facepalm:

slika

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 11 jul 2016, 09:30

Raonffa je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma dobar je Beitar al' ne pravite Real od njega, daleko ispod Hapoela i dva Makabija (Tel Aviv i Haifa) po uspjesima u Europi a i u ligi vjerujem. To zna svako ko iole malo prati taj izraelski fudbal.

@UltrasNotRed

Uredu je to, ja poštujem i razumijem tvoje razmišljanje. Ja samo kažem da Željo i Sarajevo imaju najviše uspjeha u Europi od svih naših klubova a da to navijači ostalih klubova trebaju ipak malo poštovati. Ništa manje ništa više!
Volio bih da Zeljo dogura na neki nivo kao sto je to Rijeka ucinila npr. al'moras uzeti u obzir da sportski rezultat, a pogotovo tih par pretkola ne donose nista dobro. Zeljo od tih silnih uspjeha ima dugove, dok Siroki sve placa. Zasto mislis da Siroki sa par miliona duga ne bi napravio vise? Jednostavno nije prioritet. Zeljo daleko vise placa igrace od Sirokog, daleko losiju strategiju ima, a da ne kazem da dominaciju pod Amarom nije naplatio. Svraku, Jamaka, Stanica, Zebu koji su bili nosioci igre dao ni za sto. Strategija kluba nije inteligentna, to je cinjenica. Zeljo od odlaska Osima ima veliku nulu.
Pa polako se ide ka tome, sa ovom novom upravom stvari van terena funkcionišu mnogo bolje nego u periodu od prije par godina ili tada kada je Osim drugi put vodio Želju. I svi ti dugovi su nagomilani u nekom prijašnjem periodu a danas se vraćaju i radi se skroz transparentno sa novim ljudima u klubu.

Pa možda vam rezultat u Europi nije prioritet (mada mi je to pomalo smiješno) al' onda nema potrebe da se Željo uzima u usta, to što ti meni kažeš da bi Široki sa malo više ulaganja napravio više je na nivou da ja tebi kažem da bi Željo igrao grupnu fazu Euro takmičenja da ima jednog Mamića na vrhu kluba, većinom priča ŠBBKBB.

Željo istina nije naplatio (bar ne onako kako se očekivalo) dominaciju sa Osimom al' zato od odlaska Osima Željo je zaradio dosta od transfera igrača, prošle godine zaradio fine pare od Europe, uglavnom od odlaska Osima trpi samo rezultat u domaćem prvenstvu al' polako, sve će to doći na svoje mjesto ;)
Nema Siroki mogucnosti za Europu, to ti nema sto biti smijesno, Sirokom je Europa jedan mali bonus za dobro odigranu sezonu, nagrada.
Ti si u velikoj zabludi ako mislis da u Zelji stima, pa Zeljo je na svim nivoima rezultatski od Osima losiji. Dogan dok je vodio skolu bili su i rezultati, uopce nema naprijed, zapostavljeni domaci igraci. Par lose vezanih rezultata bude potres. Zeljo danas nema lidera u klubu. Zanima me tko ce biti odgovoran za rezultat, uopce ne sumnjam da ce biti vrlo turbulentno u klubu vec poslije derbija. Je.bes tribine svi klubovima imaju tribine. Bolje da ste ulozili u kamp za razvoj omladinskog, tolika selekcija, a uvjeti za razvoj ispodprosjecni.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 11 jul 2016, 17:44

Prenosi li ko sutra zrinjski ?
04.10.2009 !!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 jul 2016, 17:46

sarajlija je napisao/la:Prenosi li ko sutra zrinjski ?
FACE TV valjda...

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 11 jul 2016, 20:40

Ima Zrinjski na fejsu sutra. Zadnja sansa u evropi i objektivno gledajuci najmanje ih je imao nakon zdrijeba od cetiri nasa kluba u evropi, ali mislim da mogu do pozitivnog rezultata. Minimalna pobjeda bez primljenog gola daje fine sanse Zrinjskom pred revans i trebaju tako i uci u utakmicu sa zeljom da se pobjedi dok su umorni ovi sa evropskog, a mislim da i ne igraju neki igraci ako sam dobro upratio. U svakom slucaju sretno Zrinjskom.
Za zivot cijeli !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 jul 2016, 21:51

Četvero državljana Poljske, dva mladića i dvije djevojke, mlađe dobi, privedeni su u prostorije Policijske uprave Mostar oko 19.30 sati nakon incidenta u kojem su učestvovali, a koji se pola sata ranije dogodio u Fejićevoj ulici.

Prema riječima Ljudevita Marića, portparola MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Poljaci, za koje se pretpostavlja da su navijači poljskog prvaka Legije, pronađeni su u Starom gradu, te se nad njima provodi kriminalistička obrada.

“Nemaju vidljivih ozljeda, a s kim su se sukobili i na koji način, bit će poznato sutra”, rekao nam je Marić.

Prema informacijama do kojih smo došli, navodno je riječ o navijačkim razmiricama, a Poljaci su se u bijegu od za sada nepoznatih osoba pokušali sakriti u pojedine ugostiteljske objekte u Fejićevoj ulici u kojima je, usljed naguravanja i fizičkog kontakta, polupan sitni inventar, piše Dnevni avaz.

Osim uznemirenosti gostiju i građana u Fejićevoj, nije zabilježena veća materijalna šteta, a prema prvim informacijama, nema povrijeđenih osoba.

Inače, mostarski Zrinjski, u okviru evropske Lige prvaka, sutra igra prvu utakmicu protiv ekipe Legije.

Pa dan te yebo, ovima i zene u udarnoj ekipi :rol: :rol: :rol:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 11 jul 2016, 22:08

I neke je danas murija cuvala na Bulevaru. Valjda ih vozac tu izbacio. Prolaze izvidnice, motori, bicikli... malo su se unezgodili.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 11 jul 2016, 22:12

Vatrene poljakinje, kakve li su tek onda u ....

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 11 jul 2016, 22:28

solinas je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Biti ljubomoran na klub koji je skoro jedno stoljece bez trofeja, a naziva se velikanom. Klub koji je 2 puta uspio dobaciti do Evrope, koji igra u drugom gradu svoju domacu "historijsku" utakmicu, koji mora svojim navijacima placati gostovnja, koji je do nedavno bio drugoligas.
Na ovo biti ljubomoran ?

Nasladjivali su se, smjeskali, a sada su manji od makovog zrna. Smiješan klub, smijesni navijaci.
Prvo Sloboda nije bez trofeja.
Evropska takmicenja je igrala 5 puta.
Utakmica ni po cemu nije "historijska"osim u vasim iskompleksiranim glavama.
Gostovanje se placa novcem iz udruzenja UG "prijatelji Slobode" kao i udruzenje Fukara koje broji vise od 900 aktivnih clanova koji placaju mjesecnu clanarinu.
Mozes li priloziti dokaz da je KLUB platio bilo sta :?:
Svojevremeno je i FK Zeljeznicar bio dugogodisnji drugoligas,ili lazem :?:
Smjeskali smo se,nasladjivali,i opet cemo,jer cemo opet biti najuzi kandidat za evropska takmicenja i titulu.
A ti nastavi da pjenis,slicno ocekujem i dogodine kada tvoj klub opet ne bude izborio evropu.
Stadion je neuslovan,ali nije u nasem vlasnistvu vas jeste i opet niste igrali na Grbavici.
Toliko je vrijedan trofej da ga drzite odmah iza titule prvaka F.BiH
Karta vam je 4 KM vi placate pola ulaznicu, a pola ostavljate za gostovanje. Ovo je vasa prica. I onda kazes da klub ne placa gostovanja.
Taj Željezničar je nesto i osvojio, a Sloboda gore-dole. Kurvica mala.
Sto ste se pitali pitali ste se.
Shalom
HElo je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Biti ljubomoran na klub koji je skoro jedno stoljece bez trofeja, a naziva se velikanom. Klub koji je 2 puta uspio dobaciti do Evrope, koji igra u drugom gradu svoju domacu "historijsku" utakmicu, koji mora svojim navijacima placati gostovnja, koji je do nedavno bio drugoligas.
Na ovo biti ljubomoran ?

Nasladjivali su se, smjeskali, a sada su manji od makovog zrna. Smiješan klub, smijesni navijaci.
Jazavac, Sloboda je 5 puta od istorije do danas igrala evropska takmicenja to sto ti i tebi slicni ne priznaju Intertoto kup kao legitimno UEFA-ino takmicinje ko vas j....
Sloboda jeste velikan BIH fudbala pa i ex yu fudbala jer na prostoru bivse juge Sloboda je bila fudbalsko ime bas poput tvog kluba i sarajeva,veleza,borca. Izvan okvira ex Juge pa donekle i Balkana tvoj klub kao i Sloboda je poznat evropskom fudbalu kao stanovnistvu BiH glavni grad Svetog Tome i Principa.

Najvecu evropsku (poslijeratnu) domacu utakmicu tvoj klub je igrao na tudem stadionu, treba li jos jazavac.
Magarac istetovirajte intertoto kup na celo. Neka vidi svako vas najveci uspjeh
Sloboda nije velikan i nece nikad biti. Vas je rang Vitez, Travnik, Kozara...

Zrinjskog mozda pogled sreca kao protiv Partizana. Isprovocirati levate

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 11 jul 2016, 23:51

Koliko karata je dato Poljacima?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 11 jul 2016, 23:58

Oko 500 ja mislim, pola navijačima - pola ljudima iz uprave... :wink:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 jul 2016, 00:00

Tristan je napisao/la:Koliko karata je dato Poljacima?
Jesu li vama onda dolazili ©ifuti i je li bilo belaja? Inace vasa pobjeda je zadnja pobjeda nekog naseg tima u kvalama za LP, i jedna od cetiri ukupno (ne racunajuci Maltezane i Islandjane).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 12 jul 2016, 00:07

johnnyyK je napisao/la:Oko 500 ja mislim, pola navijačima - pola ljudima iz uprave... :wink:
Hvala. Mislim da je 5% minimum kapaciteta koji se mora dati gostima, sreca pa stadion nije prevelik. Znam da je u Rim doslo 2-3 hiljade navijaca Legije. :D
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 12 jul 2016, 00:14

Sabinho je napisao/la:
Tristan je napisao/la:Koliko karata je dato Poljacima?
Jesu li vama onda dolazili ©ifuti i je li bilo belaja? Inace vasa pobjeda je zadnja pobjeda nekog naseg tima u kvalama za LP, i jedna od cetiri ukupno (ne racunajuci Maltezane i Islandjane).
Nisu dolazili organizovano, bilo je nekih simpatizera na zapadu medju obicnom publikom. Na istoku je pretucen jedan covjek, jer je ofirao nesto, al' nemam pojma je l' Jevrej ili je neki nas. :D Da, to je bila jedna od najboljih utakmica Borca u zadnjih par godina, kod 1-0 nam nije dosudjen penal, promasili smo i jedan zicer i dominirali smo cijelu utakmicu. Da nismo u prvoj primili ona 3 gola u 3 minute, prosli bi sigurno. Sta da se radi. Eh lijepa vremena. :mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.