Moderator/ica: rio_Ferdy88
Imaju moj veliki respect kao i sigurno sviju sto su glasali DA. Ali jednostavno nisu u pravu, ni blizu. Ako cemo vec gledati so realne strane. Ako cemo onako duhovno i velicanstvenu zbog historije naravno da si u pravu. Ali na sportskom planu nisi. Koliko god oni bili broj 1 u tom sportu i koliko god oni nasa srca osvojivali taj rezultat dolazi u sjedecoj odbojci koja ne moze u isti kos sa teskim sportovima kao sto su da vec ne nabrajamFliX je napisao/la:Gledam ovu anketu i ne mogu da vjerujem.. trenutno 95 glasova ZA!
Ljudi moji, nasi zlatni sinovi su nas najbolji uspjeh u historoji BiH sporta.. naravno mislim na sjedecu odbojku..
sajo10 je napisao/la: Imaju moj veliki respect kao i sigurno sviju sto su glasali DA. Ali jednostavno nisu u pravu, ni blizu. Ako cemo vec gledati so realne strane. Ako cemo onako duhovno i velicanstvenu zbog historije naravno da si u pravu. Ali na sportskom planu nisi. Koliko god oni bili broj 1 u tom sportu i koliko god oni nasa srca osvojivali taj rezultat dolazi u sjedecoj odbojci koja ne moze u isti kos sa teskim sportovima kao sto su da vec ne nabrajamSamo nek se redaju uspjesi pod nasom zastavom, neka neka!
18 35 cini mi seRooney88 je napisao/la:Jel u 18:30h?
Jesi nepismen cudo jednosajo10 je napisao/la:Imaju moj veliki respect kao i sigurno sviju sto su glasali DA. Ali jednostavno nisu u pravu, ni blizu. Ako cemo vec gledati so realne strane. Ako cemo onako duhovno i velicanstvenu zbog historije naravno da si u pravu. Ali na sportskom planu nisi. Koliko god oni bili broj 1 u tom sportu i koliko god oni nasa srca osvojivali taj rezultat dolazi u sjedecoj odbojci koja ne moze u isti kos sa teskim sportovima kao sto su da vec ne nabrajamFliX je napisao/la:Gledam ovu anketu i ne mogu da vjerujem.. trenutno 95 glasova ZA!
Ljudi moji, nasi zlatni sinovi su nas najbolji uspjeh u historoji BiH sporta.. naravno mislim na sjedecu odbojku..Samo nek se redaju uspjesi pod nasom zastavom, neka neka!
Svaka cast Tuki, ponosim se njim, ali ovo za sjedecu odbojku je cista racunica. Ljudi najtrofejniji u tome, mislim Bosna u tome je najtrofejnija i to je nas najveci ponos. Svakoj drzavi je ponos ono u cemu su najjaci.. ne moze Australiji biti ponos otici u fudbalu na SP, kad se zna da je njihov ragbi, ili mozda Pakistan sto ima nekog bacaca kladiva, kad se zna ciji je hokej na travi.sajo10 je napisao/la:Imaju moj veliki respect kao i sigurno sviju sto su glasali DA. Ali jednostavno nisu u pravu, ni blizu. Ako cemo vec gledati so realne strane. Ako cemo onako duhovno i velicanstvenu zbog historije naravno da si u pravu. Ali na sportskom planu nisi. Koliko god oni bili broj 1 u tom sportu i koliko god oni nasa srca osvojivali taj rezultat dolazi u sjedecoj odbojci koja ne moze u isti kos sa teskim sportovima kao sto su da vec ne nabrajamFliX je napisao/la:Gledam ovu anketu i ne mogu da vjerujem.. trenutno 95 glasova ZA!
Ljudi moji, nasi zlatni sinovi su nas najbolji uspjeh u historoji BiH sporta.. naravno mislim na sjedecu odbojku..Samo nek se redaju uspjesi pod nasom zastavom, neka neka!
Interesantno da mi neko ciji je nick "majmun" ima sta da prigovori. Ali ti cestitam na hrabrosti sto so ipak za razliku od mnogi izabrao nick koji ti prilici. Bravo majstore!!majmun3 je napisao/la:Jesi nepismen cudo jednosajo10 je napisao/la:Imaju moj veliki respect kao i sigurno sviju sto su glasali DA. Ali jednostavno nisu u pravu, ni blizu. Ako cemo vec gledati so realne strane. Ako cemo onako duhovno i velicanstvenu zbog historije naravno da si u pravu. Ali na sportskom planu nisi. Koliko god oni bili broj 1 u tom sportu i koliko god oni nasa srca osvojivali taj rezultat dolazi u sjedecoj odbojci koja ne moze u isti kos sa teskim sportovima kao sto su da vec ne nabrajamFliX je napisao/la:Gledam ovu anketu i ne mogu da vjerujem.. trenutno 95 glasova ZA!
Grenobl uopste nije dostignuce bh sporta.jestamaji je napisao/la:ja i dalje mislim da je grenobl najveće dostignuće BH sporta, a ako to amel prevaziđe nekim svjetskim ili olimpijskim zlatom biću presretan.
ali stipu sad to, danas je trka za medalje. ja nemam osjećaj da je amel u formi koja bi mu mogla donijeti jednu, ali vidjećemo, sve zavisi od toga kakva će trka biti, spora/srednja/brza
Al' pogledaj opet kako Hrvati i Srbi guraju Perkovićku i Španovićku, stalno i njih spominju i hvale se time što imaju prvake u tim sportovima a nije da nemaju uspjeha i u drugim sportovima, puno puno više nego mi recimo.Fidelis je napisao/la:Grenobl uopste nije dostignuce bh sporta.jestamaji je napisao/la:ja i dalje mislim da je grenobl najveće dostignuće BH sporta, a ako to amel prevaziđe nekim svjetskim ili olimpijskim zlatom biću presretan.
ali stipu sad to, danas je trka za medalje. ja nemam osjećaj da je amel u formi koja bi mu mogla donijeti jednu, ali vidjećemo, sve zavisi od toga kakva će trka biti, spora/srednja/brza
Nema smisla porediti sport za invalide sa pravim sportom,to samo jos kod nas moze.
Svaki respekt sjedecim odbojkasima ali sa sportskog aspekta ima puno vecih rezultata.I plasman reprezentacije na SP je veci rezultat.
I jos me nervira kad se glorifikuju Amel Mekic,Larisa Ceric i slicno.Mislim svaka cast ali koga to interesuje.
To je jos jedan dokaz ovdasnjeg luzerskog mentaliteta i zadovoljavanja mrvicama.
Amele,usaltaj brate u najvecu i oderi te lopate
za mene jeste (grenobl)Fidelis je napisao/la:Grenobl uopste nije dostignuce bh sporta.jestamaji je napisao/la:ja i dalje mislim da je grenobl najveće dostignuće BH sporta, a ako to amel prevaziđe nekim svjetskim ili olimpijskim zlatom biću presretan.
Nema smisla porediti sport za invalide sa pravim sportom,to samo jos kod nas moze.
Svaki respekt sjedecim odbojkasima ali sa sportskog aspekta ima puno vecih rezultata.I plasman reprezentacije na SP je veci rezultat.
I jos me nervira kad se glorifikuju Amel Mekic,Larisa Ceric i slicno.Mislim svaka cast ali koga to interesuje.
To je jos jedan dokaz ovdasnjeg luzerskog mentaliteta i zadovoljavanja mrvicama.
Pa da,ali discipline,sportovi i rezultati ovih komsijskih takmicarki sa onim Larise Ceric i Amela Mekica ipak se ne mogu porediti.Raonffa je napisao/la:Al' pogledaj opet kako Hrvati i Srbi guraju Perkovićku i Španovićku, stalno i njih spominju i hvale se time što imaju prvake u tim sportovima a nije da nemaju uspjeha i u drugim sportovima, puno puno više nego mi recimo.Fidelis je napisao/la:Grenobl uopste nije dostignuce bh sporta.jestamaji je napisao/la:ja i dalje mislim da je grenobl najveće dostignuće BH sporta, a ako to amel prevaziđe nekim svjetskim ili olimpijskim zlatom biću presretan.
Ma to da al' kažem ti onako u osnovu na poređenje kako mi "furamo" Tuku a kako oni te svoje dvije djevojke.Fidelis je napisao/la: Pa da,ali discipline,sportovi i rezultati ovih komsijskih takmicarki sa onim Larise Ceric i Amela Mekica ipak se ne mogu porediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.