HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Kada je stajanje zatvoreno, trebale bi se kamere za TV prijenos na toj strani postaviti...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Sinoc na predstavljanju igraca predstavljena je i nova pjesma posvecena nasem klubu!
'Klubu sa lentom odan bit cu ja,sve dok tiho tece Neretva....'
[youtube][/youtube]
'Klubu sa lentom odan bit cu ja,sve dok tiho tece Neretva....'
[youtube][/youtube]
:Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Poljaci su dobili oko 200 VIP ulaznica,te 250 za svoje navijace koji ce biti smijesteni na gornjoj tribini.Dole ce biti u prodaji oko 5000 ulaznica,sa dodatkom za gornju ako bude potraznje,u sto ne sumnjam.virtuoz je napisao/la:Da li ce za utakmicu protiv Poljaka biti otvoren samo zapad dolje ili ce u funkciji biti i stajanje i gornji dio zapadne tribine ?
Ako ce biti otvoren samo donji dio zapadne tribine to bi po nekoj logici znacilo da ce u prodaji biti cca 3500-4000 ulaznica jer ce Poljaci zauzeti dio a potrebna je i tampon zona. Premalo s obzirom na potraznju ?
Ajmo poginite na terenu!!!
Redovita Skupština HŠK Zrinjski, koja je ujedno bila i izborna, održana je u petak u 19 sati na stadionu HŠK Zrinjskog.
Za novog predsjednika Skupštine izabran je Davor Martinović, a za prvog dopredsjednika Nenad Rebac.
Nakon što je Skupština razrješila Upravni odbor izabran na izbornoj Skupštini održanoj prije četiri godine, odmah je izabran novi Upravni odbor u kojem će biti Danko Šulenta, Mile Puljić, Jozo Kordić, Miroslav Ćorić, Denis Lasić, Vilim Primorac, Marin Raspudić i Ilija Đolo.
Novim predsjednikom UO-a izabran je Denis Lasić, dok će Danko Šulenta i u novom sazivu imati ulogu izvršnog dopredsjednika.
Bitno je da je Šulenta ostao izvršni dopredsjednik kluba odnosno prvi operativac, ovo ostalo su sve promjene kozmetičke prirode. Sretno svima u radu i velika hvala dosadašnjem predsjedniku Raspudiću i cijelom upravnom odboru.
Za novog predsjednika Skupštine izabran je Davor Martinović, a za prvog dopredsjednika Nenad Rebac.
Nakon što je Skupština razrješila Upravni odbor izabran na izbornoj Skupštini održanoj prije četiri godine, odmah je izabran novi Upravni odbor u kojem će biti Danko Šulenta, Mile Puljić, Jozo Kordić, Miroslav Ćorić, Denis Lasić, Vilim Primorac, Marin Raspudić i Ilija Đolo.
Novim predsjednikom UO-a izabran je Denis Lasić, dok će Danko Šulenta i u novom sazivu imati ulogu izvršnog dopredsjednika.
Bitno je da je Šulenta ostao izvršni dopredsjednik kluba odnosno prvi operativac, ovo ostalo su sve promjene kozmetičke prirode. Sretno svima u radu i velika hvala dosadašnjem predsjedniku Raspudiću i cijelom upravnom odboru.
Sve ok ali ipak očito igračima je neugodno pjevati ovaj refren pa ga i ne pjevaju.Trebalo bi izbaciti te psovke a navijači kao navijači neka pjevaju kao i obično.Što se tiče skupštine očito su to samo kozmetičke promjene a realno i ne trebaju nam neke promjene što se tiče uprave a ni samih igrača ,bar dosad.Hum94 je napisao/la::Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Hvala na odgovorima. Negdje sam procitao da ce gornji dio zapada i stajanje biti zatvoreni jer ne zadovoljavaju UEFA-ine standarde, ali uvijek je najbolje upitati one koji se u to malo bolje razumiju 

Neugodno im ovde pjevat,zato su na terenu najglasniji i puni ideja kad treba sudiji je.bavat sve od do.ALOBOLA je napisao/la:Sve ok ali ipak očito igračima je neugodno pjevati ovaj refren pa ga i ne pjevaju.Trebalo bi izbaciti te psovke a navijači kao navijači neka pjevaju kao i obično.Što se tiče skupštine očito su to samo kozmetičke promjene a realno i ne trebaju nam neke promjene što se tiče uprave a ni samih igrača ,bar dosad.Hum94 je napisao/la::Malo atmosfere od sinoc
[youtube][/youtube]
-
Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Sta mozemo ocekivati od ovog dvomeca, kakve su realne sanse Zrinjskog (20%, 30%...) te da li je Legia jaca od proslogodisnjeg sastava Lecha...da znam cemu se mogu nadati u utorak kada budem gledao tekmu...vjerujem da kada bi se odigrala 0 da bismo svi bili zadovoljni, a bilo kakva pobjeda bi ulivala dodatnu vjeru u prolazak dalje.
Sta mozemo ocekivati od ovog dvomeca, kakve su realne sanse Zrinjskog (20%, 30%...) te da li je Legia jaca od proslogodisnjeg sastava Lecha...da znam cemu se mogu nadati u utorak kada budem gledao tekmu...vjerujem da kada bi se odigrala 0 da bismo svi bili zadovoljni, a bilo kakva pobjeda bi ulivala dodatnu vjeru u prolazak dalje.
Radovi u toku. Bravo za upravu!PiazzaGrande je napisao/la:Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...

-
Legia je favorit u ovom dvomeču...Imaju u svom sastavu nekoliko reprezentativaca koji su prijavljeni za ovaj dvomeč ali sumnjam da će iko od njih zaigrati u prvoj utakmici u Mostaru...Imaju budžet 23 mil. eura, znači 20 puta veći nego Zrinja...Imaju i novog trenera što i nije loše za nas...Prije tri dana Lech je u superkupu Poljske pobjedio Legiu 4-1...hurem je napisao/la:Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Zrinjski ima skoro istu momčad kao prošle sezone, novi su golman ( Kozić ) i desni štoper ( S.Jakovljević ) a od bitnijih još samo nedostaje Zakarić umjesto koga će zaigrati najvjerojatnije Filipović a nepoznanica je ko će zaigrati na desnom beku, Čolić ili novi igrač, Barić...Ostatak momčadi je prošlosezonski, uigran i kvalitetno pripremljen...
Utakmica bi trebala biti čvrsta, prava rovovska borba a poznajući rad našega trenera mislim da će se više pažnje posvetiti obrani našega gola a nešto manje ofanzivnim dejstvima...
Sve u svemu, Legia jeste favorit ali ja imam neki predosjećaj da bi Zrinja mogao pobjediti u Mostaru, da nas malo i sreća pomazi jer smo je zaslužili kvalitetnim radom zadnje dvije-tri sezone...Nadam se da je i Vinko naučio lekciju od prošlogodišnjeg ispadanja protiv Shiraka...
Francuzi imaju izreku:"Budimo realni, tražimo nemoguće".
Vjerujem u Zrinju!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Šanse su manje od 20% kada bi uzeo uspoređivati gradove,igrače, statistike, financije, itd.hurem je napisao/la:Postavio sam isto pitanje tamo na temi BH klubovi u euro takmicenjima ali cu ipak prije odgovor dobiti ovdje, pa ako moze neko da se potrudi, ukratko:
Ali nadam se da to neće biti bitno kada krene utakmica,lopta je okrugla, u Mostaru je milijun stupnjeva, huk sa tribina, svašta nešto, te se nadamo da bi sve to moglo utjecati na neki povoljan rezultat kući.
A kada bi to uspjeli, gore šta bude-bude.
Možda bi bilo nerealno zamjerati igračima i Zrinjskom ukoliko izgube, ipak je ovo neki odnos David i Golijat.
Mi se samo nadamo da će ostaviti sve što imaju na terenu, pa ukoliko bude sreće da možda i ostvarimo veliki uspjeh.
Ukoliko ne,idemo dalje...sve prolazi,sve se mijenja..!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
Bit će ovo utrka sa vremenom, 'ko zna hoće li biti ovo finalizirano do utakmice, vjerojatno hoće ako se momci malo potrude...espresso je napisao/la:Radovi u toku. Bravo za upravu!PiazzaGrande je napisao/la:Ipak će novi led semafor biti instaliran, super...![]()
O novom semaforu se priča ima više od mjesec dana a tek ga danas, dva dana prije utakmice, instaliraju...
Volim što se kod nas odradi sve na vrijeme,ne čeka se zadnji čas da se nešto uradi...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zahvaljujem @Piazza i @Duff,
nadam se da ce toplotni udar u utorak biti pozitivan momenat u ostvarivanju dobrog rezultata pred revans...pretpostavljam da nije slucajno sto je utakmica bas u 18:30 a ne recimo u nekom vecernjem, svjezijem terminu
nadam se da ce toplotni udar u utorak biti pozitivan momenat u ostvarivanju dobrog rezultata pred revans...pretpostavljam da nije slucajno sto je utakmica bas u 18:30 a ne recimo u nekom vecernjem, svjezijem terminu

Utakmica je u tom terminu,jer nam fali luxa na reflektorima,a poljska tv radi prijenos u HD formatu pa im je svakako ljepsa dnevna svijetlost...hurem je napisao/la:Zahvaljujem @Piazza i @Duff,
Legionsti ce pasti !
Realno Legia veliki favorit ali u ovim okolnostima mozda imamo oko 20 % sanse.Treba biti posten pa reci da sve ovisi o poljacima ,ako oni budu na svom nivou tesko cemo nesto napraviti ali oni imaju probleme s 5-6 igraca koji su igrali euro,novi trener pa nas celopek itd.Sve to treba pokusati iskoristiti pa sta bude.Sano hrabro i bez pretjeranog respekta pa sta nam bog dadne, u svakom slucaju nemamo sta izgubiti a mozemo jako puno dobit
iMI VJERUJEMO !!
iMI VJERUJEMO !!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Samo je šteta što ih je samo 5 tisuća pušteno u prodaju,siguran sam da bi bilo 7-8 tisuća bez problema kad bi bilo ulaznicaPiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
-
A šta ćeš, sigurnost prije svega...Ako bi pustili naše navijače na gornju tribinu, s koje se btw vidi samo dio terena, moglo bi možda doći do nekog okršaja sa navijačima iz Poljske a to niko ne želi,sjetimo se nereda protiv Partizana...4040deuce je napisao/la:Samo je šteta što ih je samo 5 tisuća pušteno u prodaju,siguran sam da bi bilo 7-8 tisuća bez problema kad bi bilo ulaznicaPiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice se mogu kupiti na stadionu, štand je ispred restorana...
Valjda će ova situacija sa malim brojem ulaznica koji je pušten u prodaju, tj. mizernim kapacitetom stadiona za euro nastupe, ubrzati odluku čelnika kluba i gradske uprave da se sagradi i istočna tribina sa sjedećim mjestima....valjda...možda čak i za našega života...

Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.