Sjecam se ja Zete i Kukesija, jesu i to svemirski brodovi?ElCartel11 je napisao/la:Samo sam naveo, da je sramota i da ja nepamtim kad su ispala sva 3 kluba u 1 predkolu EL! Za razliku od vas Sarajevo i Željezničar su takve klubove prolazili i vecinu puta dogurali do 3 predkola EL.staragarda je napisao/la:J e b o majku čovjek kad vas čita reko bi da svake godine grupne faze igrate a ne da su vas tamburali Albanci i Crnogorci plus sto ima sezona kad u ovom jadu od lige niste uopšte dobacili do ovih predkola al sad kao eto hoće li ove ekipe do jednog remija....majke mi ste slučajevi za posmatranje... Od rata na ovamo dobacili ste zajedno sa strumfovima 2 puta do ovog play off gdje su vam osrednje ekipe ogadile fudbal a ne prestajete neke lekcije dijelit.. Pa nedo Bog dragi da ste na 50% Dinama recimo.. Pa od vas se tačno ne bi moglo živjeti i od vašeg mudrovanja... Kakve bi to lekcije padale... Garant bi tražili da istupite iz lige i da se priključite nekoj jačoj ligi....pa kako navijača Zrinjskog ovdje nema...skontali ljudi da ste smorili sve žive pa i ne pišu više jbt.....jao lekcija jao mudrovanja a za mjesec kad vas klepi Krupa j e b a t ćete nanu naninu i treneru i igračima
Kazes zajedno 2 puta dogurali do playoffa? Sarajevo je igralo 2 puta playoff EL protiv Borussie i Cluja, dok smo igrali i playoff LP protiv Dinamo Kijeva. Željezničar igrao playoff za LP protiv Newcastla, znaci zajedno 4 puta smo bili na korak do grupnih faza.
Upravu si to jesu osrednje ekipe, ali samo ekipama kao sto su Barcelona, Real, Juventus...dok su za nas te ekipe svemirski brod u svakom pogledu.
Sto se tice tih ''navijaca'' to me zaboli, neka pisu gdje hoce. Niko jih netjera da idu sa foruma i tako ne znaju nista drugo nego prosipati nacionalizam.
BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
izvlaciti se na to jako je glupo. Ja bih razumio da je sloboda igrala negdje gdje ih mrze ili gdje nema nikog da ih podrzi, ali u zenici su ih svi podrzali i bila je domacinska atmosfera. Cak su se neki i navijaci slobode zahvaljivali na ugodnom gostoprimstvu. Bilo je podrske sa svih strana tako da ne znam o cemu pricas. Teren je sigurno kvalitetniji bio nego sto bi bio u tuzli, a podrska navijaca nije izostala. To sto sloboda nije se potrudila mozda vise nego je bila zadovoljna nerjesenim ishodom je drugi par cipela. Ali da su stisli kako su mogli, sigurno bi i prosli dalje. Izraelci nisu nista pokazali a ono kad je najpotrebnije jedan Zeba je bio najgori igrac na terenu. Dodaju se nazad sve vrijeme, svi u kaznenom izraelaca a tamo odbrambeni igraci se dodavaju na centru, pa sta ti tu onda ocekujes? Sve u svemu, nije ni vazna vise igra, poenta je bila samo da navijanje uopce nije izostalo.slana_krv je napisao/la:nismo imali srecu i privilegiju da igramo na svom terenu i u svom gradu,i ja licno smatram da je to bio veliki hendikep za Slobodu, ovo je vise bilo kao neutralan teren, jer sigurno nije bio domaci.LeTallec je napisao/la:kako dvije gostujuće utakmcie? a beitaru nije bila gostujuća?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Osttribine
- Kontakt:
Samo sam naveo, da je sramota i da ja nepamtim kad su ispala sva 3 kluba u 1 predkolu EL! Za razliku od vas Sarajevo i Željezničar su takve klubove prolazili i vecinu puta dogurali do 3 predkola EL.
Kazes zajedno 2 puta dogurali do playoffa? Sarajevo je igralo 2 puta playoff EL protiv Borussie i Cluja, dok smo igrali i playoff LP protiv Dinamo Kijeva. Željezničar igrao playoff za LP protiv Newcastla, znaci zajedno 4 puta smo bili na korak do grupnih faza.
Upravu si to jesu osrednje ekipe, ali samo ekipama kao sto su Barcelona, Real, Juventus...dok su za nas te ekipe svemirski brod u svakom pogledu.
Sto se tice tih ''navijaca'' to me zaboli, neka pisu gdje hoce. Niko jih netjera da idu sa foruma i tako ne znaju nista drugo nego prosipati nacionalizam.[/quote]
Sjecam se ja Zete i Kukesija, jesu i to svemirski brodovi?[/quote]
Neko je igrao sa Zetom i Kukesijem u EL, a Bgm neko je igrao u drugoj ligi sa Podgrmecom, Braniteljem itd.
Bilo proslo, obrukali se niste, ali niste ni prosli, zivot ide dalje, nova sezona nova nafaka
Sto se tice tih ''navijaca'' to me zaboli, neka pisu gdje hoce. Niko jih netjera da idu sa foruma i tako ne znaju nista drugo nego prosipati nacionalizam.[/quote]
Sjecam se ja Zete i Kukesija, jesu i to svemirski brodovi?[/quote]
Neko je igrao sa Zetom i Kukesijem u EL, a Bgm neko je igrao u drugoj ligi sa Podgrmecom, Braniteljem itd.

Bilo proslo, obrukali se niste, ali niste ni prosli, zivot ide dalje, nova sezona nova nafaka

Udjem svaki dan na temu 10 sekundi i kada vidim kakvo smece se ubacuje u ovu temu odmah izadjem zbog prevelikog smrada
Pa evo da i ja malo otrova ubacim:
Treba uvesti pravilo da Sarajevo i Zeljo po automatizmu svake godine igraju euro takmicenja a ostali da se bore za preostala 2 mjesta i stvar zavrsena (naravno to je nemoguce ali bi bilo idealno
)
Sarajevo jeste ispalo od Kuksija i Zete ali svi znamo na kakav nacin i u kojem pretkolu...tako da manite se te suplje price jer poredjenje nije na mjestu (desi se i velikanima da nekada podbace protiv slabijeg protivnika a kamoli Bordo timu da se ne desi ali bitno je da su u pravilu prolazili slicne protivnike godinama unazad)...
Jednostavno, ovo je bila nevidjena bruka do sada, da sve 3 predstavnika ispadnu vec u 1.pretkolu i tu sva prica zavrsava (koliko toliko opravdanje moze imati Sloboda jer su imali najtezi zadatak).
"Šalu" na stranu, ja bih zamolio da se vise ne raspravlja o sarajevskim klubovima i ostalima...to je gotova prica...ostao je jos ZRINJSKI i hajmo se tome posvetiti.
Zanima me tv-prijenos, hoce li biti i gdje?
Navijaci Zrinjskog i ovi koji su malo upuceniji i prate Legiju - kakve su sanse tima iz Mostara, ali realno: 20%, 30%...?

Treba uvesti pravilo da Sarajevo i Zeljo po automatizmu svake godine igraju euro takmicenja a ostali da se bore za preostala 2 mjesta i stvar zavrsena (naravno to je nemoguce ali bi bilo idealno

Sarajevo jeste ispalo od Kuksija i Zete ali svi znamo na kakav nacin i u kojem pretkolu...tako da manite se te suplje price jer poredjenje nije na mjestu (desi se i velikanima da nekada podbace protiv slabijeg protivnika a kamoli Bordo timu da se ne desi ali bitno je da su u pravilu prolazili slicne protivnike godinama unazad)...
Jednostavno, ovo je bila nevidjena bruka do sada, da sve 3 predstavnika ispadnu vec u 1.pretkolu i tu sva prica zavrsava (koliko toliko opravdanje moze imati Sloboda jer su imali najtezi zadatak).
"Šalu" na stranu, ja bih zamolio da se vise ne raspravlja o sarajevskim klubovima i ostalima...to je gotova prica...ostao je jos ZRINJSKI i hajmo se tome posvetiti.
Navijaci Zrinjskog i ovi koji su malo upuceniji i prate Legiju - kakve su sanse tima iz Mostara, ali realno: 20%, 30%...?
FACE TV prenosihurem je napisao/la:Udjem svaki dan na temu 10 sekundi i kada vidim kakvo smece se ubacuje u ovu temu odmah izadjem zbog prevelikog smrada![]()
Treba uvesti pravilo da Sarajevo i Zeljo po automatizmu svake godine igraju euro takmicenja a ostali da se bore za preostala 2 mjesta i stvar zavrsena (naravno to je nemoguce ali bi bilo idealno)

Hvala prijatelju, ja cijelo vrijeme gledam txt na BHT1 i vidim da ne najavljuju prijenos, a na FACE TV nisam ni gledao jer znam da su do sada prenosili samo sarajevske klubove...veliki plus za FACE zbog prijenosa ove tekme.
Pa polako se ide ka tome, sa ovom novom upravom stvari van terena funkcionišu mnogo bolje nego u periodu od prije par godina ili tada kada je Osim drugi put vodio Želju. I svi ti dugovi su nagomilani u nekom prijašnjem periodu a danas se vraćaju i radi se skroz transparentno sa novim ljudima u klubu.UltrasNotRed je napisao/la:Volio bih da Zeljo dogura na neki nivo kao sto je to Rijeka ucinila npr. al'moras uzeti u obzir da sportski rezultat, a pogotovo tih par pretkola ne donose nista dobro. Zeljo od tih silnih uspjeha ima dugove, dok Siroki sve placa. Zasto mislis da Siroki sa par miliona duga ne bi napravio vise? Jednostavno nije prioritet. Zeljo daleko vise placa igrace od Sirokog, daleko losiju strategiju ima, a da ne kazem da dominaciju pod Amarom nije naplatio. Svraku, Jamaka, Stanica, Zebu koji su bili nosioci igre dao ni za sto. Strategija kluba nije inteligentna, to je cinjenica. Zeljo od odlaska Osima ima veliku nulu.Raonffa je napisao/la:Ma dobar je Beitar al' ne pravite Real od njega, daleko ispod Hapoela i dva Makabija (Tel Aviv i Haifa) po uspjesima u Europi a i u ligi vjerujem. To zna svako ko iole malo prati taj izraelski fudbal.
@UltrasNotRed
Uredu je to, ja poštujem i razumijem tvoje razmišljanje. Ja samo kažem da Željo i Sarajevo imaju najviše uspjeha u Europi od svih naših klubova a da to navijači ostalih klubova trebaju ipak malo poštovati. Ništa manje ništa više!
Pa možda vam rezultat u Europi nije prioritet (mada mi je to pomalo smiješno) al' onda nema potrebe da se Željo uzima u usta, to što ti meni kažeš da bi Široki sa malo više ulaganja napravio više je na nivou da ja tebi kažem da bi Željo igrao grupnu fazu Euro takmičenja da ima jednog Mamića na vrhu kluba, većinom priča ŠBBKBB.
Željo istina nije naplatio (bar ne onako kako se očekivalo) dominaciju sa Osimom al' zato od odlaska Osima Željo je zaradio dosta od transfera igrača, prošle godine zaradio fine pare od Europe, uglavnom od odlaska Osima trpi samo rezultat u domaćem prvenstvu al' polako, sve će to doći na svoje mjesto

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Ulaznice za utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka HŠK Zrinjski – Legia Warszawa prodavat će se od ponedjeljka u 10 sati ispred klupskih prostorija na stadionu HŠK Zrinjski. Cijena ulaznice iznosi 10 KM...
Utakmica se igra u utorak, 12.07.2016. u 18:30 a istu će izravno prenositi Face TV. Signal iz Mostara će preuzimati TV kuća Polsat Sport na čijem će programu biti emitiran i prijenos uzvrata iz Varšave koji je na rasporedu 19. srpnja u 20.45 sati...
Utakmica se igra u utorak, 12.07.2016. u 18:30 a istu će izravno prenositi Face TV. Signal iz Mostara će preuzimati TV kuća Polsat Sport na čijem će programu biti emitiran i prijenos uzvrata iz Varšave koji je na rasporedu 19. srpnja u 20.45 sati...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Obavezno to uvesti, kad to oni ne mogu da urade na zelenom terenu !hurem je napisao/la: Treba uvesti pravilo da Sarajevo i Zeljo po automatizmu svake godine igraju euro takmicenja a ostali da se bore za preostala 2 mjesta i stvar zavrsena (naravno to je nemoguce ali bi bilo idealno)
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Popis nogometaša Zrinjskog i Legie za utakmicu 2. pretkola UEFA CL:
HŠK Zrinjski Mostar
Goalkeepers
1 Nikola Vasilj
30 Dalibor Kozić
Defenders
5 Danijel Graovac
6 Anto Radeljić
9 Mario Barić
15 Benjamin Čolić
16 Pero Stojkić
27 Slobodan Jakovljević
32 Matija Katanec
Midfielders
4 Ivan Peko
7 Tomislav Tomić
10 Miloš Žeravica
17 Ognjen Todorović
20 Danijel Stojanović
23 Filip Arežina
25 Oliver Petrak
55 Miloš Filipović
Forwards
11 Mile Pehar
19 Miloš Aćimović
21 Jasmin Mešanović
77 Momcilo Mrkajic
99 Nemanja Bilbija
Coach:
Vinko Marinović
Legia Warszawa
Goalkeepers
1 Arkadiusz Malarz
33 Radosław Cierzniak
Defenders
2 Michał Pazdan
4 Igor Lewczuk
17 Tomasz Brzyski
19 Bartosz Bereszyński
25 Jakub Rzeźniczak
28 Łukasz Broź
47 Rafał Makowski
52 Mateusz Wieteska
Midfielders
3 Tomasz Jodłowiec
6 Guilherme
8 Ondrej Duda
13 Jakub Kosecki
15 Michał Kopczyński
20 Jarosław Niezgoda
22 Kasper Hämäläinen
23 Stojan Vranjes
75 Thibault Moulin
77 Mihail Alexandrov
Forwards
11 Nemanja Nikolić
12 Sadam Sulley
14 Adam Hloušek
18 Michał Kucharczyk
99 Aleksandar Prijovic
Coach:
Besnik Hasi
HŠK Zrinjski Mostar
Goalkeepers
1 Nikola Vasilj
30 Dalibor Kozić
Defenders
5 Danijel Graovac
6 Anto Radeljić
9 Mario Barić
15 Benjamin Čolić
16 Pero Stojkić
27 Slobodan Jakovljević
32 Matija Katanec
Midfielders
4 Ivan Peko
7 Tomislav Tomić
10 Miloš Žeravica
17 Ognjen Todorović
20 Danijel Stojanović
23 Filip Arežina
25 Oliver Petrak
55 Miloš Filipović
Forwards
11 Mile Pehar
19 Miloš Aćimović
21 Jasmin Mešanović
77 Momcilo Mrkajic
99 Nemanja Bilbija
Coach:
Vinko Marinović
Legia Warszawa
Goalkeepers
1 Arkadiusz Malarz
33 Radosław Cierzniak
Defenders
2 Michał Pazdan
4 Igor Lewczuk
17 Tomasz Brzyski
19 Bartosz Bereszyński
25 Jakub Rzeźniczak
28 Łukasz Broź
47 Rafał Makowski
52 Mateusz Wieteska
Midfielders
3 Tomasz Jodłowiec
6 Guilherme
8 Ondrej Duda
13 Jakub Kosecki
15 Michał Kopczyński
20 Jarosław Niezgoda
22 Kasper Hämäläinen
23 Stojan Vranjes
75 Thibault Moulin
77 Mihail Alexandrov
Forwards
11 Nemanja Nikolić
12 Sadam Sulley
14 Adam Hloušek
18 Michał Kucharczyk
99 Aleksandar Prijovic
Coach:
Besnik Hasi
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Objasni čovjek da je za Slobodu ustvari bolje sto je igrala u Zenici nego na TusnjuDeeWa je napisao/la:izvlaciti se na to jako je glupo. Ja bih razumio da je sloboda igrala negdje gdje ih mrze ili gdje nema nikog da ih podrzi, ali u zenici su ih svi podrzali i bila je domacinska atmosfera. Cak su se neki i navijaci slobode zahvaljivali na ugodnom gostoprimstvu. Bilo je podrske sa svih strana tako da ne znam o cemu pricas. Teren je sigurno kvalitetniji bio nego sto bi bio u tuzli, a podrska navijaca nije izostala. To sto sloboda nije se potrudila mozda vise nego je bila zadovoljna nerjesenim ishodom je drugi par cipela. Ali da su stisli kako su mogli, sigurno bi i prosli dalje. Izraelci nisu nista pokazali a ono kad je najpotrebnije jedan Zeba je bio najgori igrac na terenu. Dodaju se nazad sve vrijeme, svi u kaznenom izraelaca a tamo odbrambeni igraci se dodavaju na centru, pa sta ti tu onda ocekujes? Sve u svemu, nije ni vazna vise igra, poenta je bila samo da navijanje uopce nije izostalo.slana_krv je napisao/la:nismo imali srecu i privilegiju da igramo na svom terenu i u svom gradu,i ja licno smatram da je to bio veliki hendikep za Slobodu, ovo je vise bilo kao neutralan teren, jer sigurno nije bio domaci.LeTallec je napisao/la:kako dvije gostujuće utakmcie? a beitaru nije bila gostujuća?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno kad dugo igras Evropu dodje sezona, da ti se nekad omakne protiv manjih klubova, ali to vi neznate, jer nemate Evropskog iskustva. Znaci sutra nek Getafe dobije Barcu i odma je bolji od nje u svakom pogledu po vasoj logikiHeller je napisao/la:Sjecam se ja Zete i Kukesija, jesu i to svemirski brodovi?

Ja se sjecam isto Genka, Helsingborga, Levskog, Atromitosa, koji bi vama zgadili fudbal

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cijene karata nisu idealne ali su zadovoljavajuce, protivnik tesko da je mogao biti atraktivniji. Moze li se u utorak sakupiti 10000 ljudi na stadionu ?PiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice za utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka HŠK Zrinjski – Legia Warszawa prodavat će se od ponedjeljka u 10 sati ispred klupskih prostorija na stadionu HŠK Zrinjski. Cijena ulaznice iznosi 10 KM...
pinoglavi je napisao/la:Pa upravu si samo što je problem da ih je pola bolesno i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Sloboda izborila Europu a oni ne, pa laju ovdje po forumu. Što se njihovih uspjeha tiče sve je jasno kad nam je nacionalni koef na nivou Malte, San Marina i ostalih. 10 godina izlaziš u Europu i logično je da ćeš nekada napraviti iznenadjenje i proći daleko a nekada se obrukati, zakon vjerovatnoće.
Bolesnici mentalni. Vrhunac su gluposti poput toga da je Željo zamalo otišao do playoffa prošle godine a na proljeće imao još bolju ekipu nego na jesen. Pa dijete iz obdaništa ne bi takve gluposti izvalilo.

Djeca zeljna paznje pa lupaju, vriste i galame

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog karne. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“JovanGeca je napisao/la:Pa upravu si samo što je problem da ih je pola bolesno i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Sloboda izborila Europu a oni ne, pa laju ovdje po forumu. Što se njihovih uspjeha tiče sve je jasno kad nam je nacionalni koef na nivou Malte, San Marina i ostalih. 10 godina izlaziš u Europu i logično je da ćeš nekada napraviti iznenadjenje i proći daleko a nekada se obrukati, zakon vjerovatnoće.
Bolesnici mentalni. Vrhunac su gluposti poput toga da je Željo zamalo otišao do playoffa prošle godine a na proljeće imao još bolju ekipu nego na jesen. Pa dijete iz obdaništa ne bi takve gluposti izvalilo.
-„Laž je tuzlanski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Posoljenog“.
-„U ovom gradu svaka laž na kraju postaje istina.“
-„ Tuzlake je toliko puta u historiji spašavala laž…“
Pa barem promjeni sveLeTallec je napisao/la:-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog karne. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“JovanGeca je napisao/la:Pa upravu si samo što je problem da ih je pola bolesno i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Sloboda izborila Europu a oni ne, pa laju ovdje po forumu. Što se njihovih uspjeha tiče sve je jasno kad nam je nacionalni koef na nivou Malte, San Marina i ostalih. 10 godina izlaziš u Europu i logično je da ćeš nekada napraviti iznenadjenje i proći daleko a nekada se obrukati, zakon vjerovatnoće.
-„Laž je tuzlanski državni interes.“
-„U ovom gradu svaka laž na kraju postaje istina.“
-„ Tuzlake je toliko puta u historiji spašavala laž…“

Frajer ne zna ni slagati kako treba

-
- Kontakt:
Jel Mustafa prenosi Zrinjski ? 

-
Ne može, biti će otvorena samo donja tribina za naše navijače a ona ima 5005 stolica bez VIP i novinarske lože....Njihovi navijači su dobili 300 ulaznica i biće smješteni na gornjoj tribini...Tako da ni u kom slučaju neće na stadionu biti više od 5500 ljudi...virtuoz je napisao/la:Cijene karata nisu idealne ali su zadovoljavajuce, protivnik tesko da je mogao biti atraktivniji. Moze li se u utorak sakupiti 10000 ljudi na stadionu ?PiazzaGrande je napisao/la:Ulaznice za utakmicu drugog pretkola UEFA Lige prvaka HŠK Zrinjski – Legia Warszawa prodavat će se od ponedjeljka u 10 sati ispred klupskih prostorija na stadionu HŠK Zrinjski. Cijena ulaznice iznosi 10 KM...
Cijena ulaznice je super, u PL gledamo Zrinju za 5 KM, normala je da za nastup u europi bude malo viša cijena...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
HahahaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jel Mustafa prenosi Zrinjski ?

Btw zgadiste mi temu
Priznaj da volis cuclati Posoljenog poput posoljenog pecenka na plazi u MakarskojLeTallec je napisao/la:
Lažemo zbog karne. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.