Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
A zamislite tek da je odigro ko Mandza.
- MocMahale444
Ima Džeko svojih mana, nije perfektan kao niko na ovom dunjaluku ali taj tip je uradio vise za BiH nego 90% Bosanaca I Hercegovaca. Postovati se treba i kad je u lošoj formi, ne piti mu krv na slamku zbog svake sitnice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dzeko vise nikad ne mora niti jednog gola u klubu zabit niti jednu utakmicu odigrat, i opet mu niko ne moze uzet mjesto u prvih 11 reprezentacije jer je on Bog otac i uvjek je drugi igrac kada nosi sveti dres reprezentacije, dovoljno je pogledat njegovu statistiku i dovoljno je, tako da mozete samo da mu ga ppsite misevi 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Dzeko kad bi smrsao 7-10 kg bio bi zvijer.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- maximusdecimus
- Kontakt:
Dzeko je bog, prvi strijelac Bundeslige, titula sa Wolfsburgom, titule sa ManCity, najbolji strijelac u istoriji reprezentacije...gdje taj tvoj JEDAN igra, u kojem je on klubu, koliko je dao golova prosle sezone, jel potencijal za reprezentaciju??
Ramazan ti je, okani se negativnih misli, dzaba si postio

Ljudi ova tema je o Dzeki ne o Bogu. 
Je li se totalno oporavio od one ozljede?

Je li se totalno oporavio od one ozljede?
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sunderland daje 28 miliona FUNTI??
Koji k jbt
Koji k jbt
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
Irfan opet potvrdio, al svakako se zna. Ostaje u Romi!
Za te pare mogu dovesti pravog napadaca, nema sanse da je istina!JavierBosnia je napisao/la:Sunderland daje 28 miliona FUNTI??
Koji k jbt
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Prodaj se Dzeko, da dobijemo boj !
Bilo bi odlicno kada bio otisao u Sunderland. To je klub sa koji ima jednu od najvecih armija navijaca na otoku.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bosnjaci... valjda se ufurali malo zbog ramazana pa im smeta sto Dzeko posjecuje ugostiteljski objekat

- MocMahale444
Sta je onda Dzeko Jokerujoker90 je napisao/la:Za te pare mogu dovesti pravog napadaca, nema sanse da je istina!JavierBosnia je napisao/la:Sunderland daje 28 miliona FUNTI??
Koji k jbt

Dzekson je bio top napadac, sad vise nazalost nije. Godine, motivacija, zasicenost, ko zna sta sve.. A za ove pare koje se spominju se moze dovesti mlađi napadac kojem je jos fudbal na prvom mjestu!MocMahale444 je napisao/la:Sta je onda Dzeko Jokerujoker90 je napisao/la:Za te pare mogu dovesti pravog napadaca, nema sanse da je istina!JavierBosnia je napisao/la:Sunderland daje 28 miliona FUNTI??
Koji k jbtkrivi napadac. Opleti

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imao sam priliku provesti dan sa covjekom koji je bio 2-3 dana sa Edinom tokom ovog odmora.joker90 je napisao/la: Dzekson je bio top napadac, sad vise nazalost nije. Godine, motivacija, zasicenost, ko zna sta sve.. A za ove pare koje se spominju se moze dovesti mlađi napadac kojem je jos fudbal na prvom mjestu!
Ja nisam vjerovao kad mi je pricao da je Dzeko toliko motivisan za predstojecu sezonu da to nije normalno. Samo zbog bajrama se nije ranije prikljucio ekipi a htio je. Tako da momci..
- MocMahale444
Ko je za tebe top napadac, ako nije tesko daj eto makar 5 napadaca. (Lige petice)joker90 je napisao/la:Dzekson je bio top napadac, sad vise nazalost nije. Godine, motivacija, zasicenost, ko zna sta sve.. A za ove pare koje se spominju se moze dovesti mlađi napadac kojem je jos fudbal na prvom mjestu!
Neke stvari koje si napisao ok, godine i odma nema reflekse ni snagu kao prije sto je I logicno.
Nego evo po sta god hoces ove sezone 20 golova Dzeko the Diamant.
Kad je tako oslabio zasto su se Everton I Liverpool zanimali za njegove usluge? I jos neki timovi.
Prelaslo ti od frante izgleda

Ja sam napisao za onu cijenu gore, kakvih crnih 28 mil funti za njega. Kad je bio najjaci City ga je toliko platio, nije niko lud danas dati te pare za Edina. Ne znam sto si se ti upalio, k'o da ti je brat, pa licno shvatas. Nadam se i ja da ce zabiti 20 komada iduce sezone, ali nemoj se kladiti na to. A top napadaci koji su za Dzeku trenutno klasa su Aubameyang, Aguero, Lewa, Suarez, Benzema itd.MocMahale444 je napisao/la:Ko je za tebe top napadac, ako nije tesko daj eto makar 5 napadaca. (Lige petice)joker90 je napisao/la:Dzekson je bio top napadac, sad vise nazalost nije. Godine, motivacija, zasicenost, ko zna sta sve.. A za ove pare koje se spominju se moze dovesti mlađi napadac kojem je jos fudbal na prvom mjestu!
Neke stvari koje si napisao ok, godine i odma nema reflekse ni snagu kao prije sto je I logicno.
Kad je tako oslabio zasto su se Everton I Liverpool zanimali za njegove usluge? I jos neki timovi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako nisi naučio da ne smiješ reći ništa protiv Đeke zmajajoker90 je napisao/la:
Ja sam napisao za onu cijenu gore, kakvih crnih 28 mil funti za njega. Kad je bio najjaci City ga je toliko platio, nije niko lud danas dati te pare za Edina. Ne znam sto si se ti upalio, k'o da ti je brat, pa licno shvatas. Nadam se i ja da ce zabiti 20 komada iduce sezone, ali nemoj se kladiti na to. A top napadaci koji su za Dzeku trenutno klasa su Aubameyang, Aguero, Lewa, Suarez, Benzema itd.

Nad tobom sunce najljepše sja
Vidim Icardi odlazi iz Intera tako da bih volio da Edin predje kod Mancinija po cijenu neigranja LP...povratak u PL bi bio idealan zbog pracenja iste...
U Romi mu nikako ne odgovara Spalletijeva filozofija igranja s laznom 9-kom a nikako klasicnim centarforom...na to su nas prije njegova dolaska upozoravali istinski navijaci AS Rome a sto se kasnije i obistinilo.
U Romi mu nikako ne odgovara Spalletijeva filozofija igranja s laznom 9-kom a nikako klasicnim centarforom...na to su nas prije njegova dolaska upozoravali istinski navijaci AS Rome a sto se kasnije i obistinilo.
- MocMahale444
Polako miran budijoker90 je napisao/la:Ja sam napisao za onu cijenu gore, kakvih crnih 28 mil funti za njega. Kad je bio najjaci City ga je toliko platio, nije niko lud danas dati te pare za Edina. Ne znam sto si se ti upalio, k'o da ti je brat, pa licno shvatas. Nadam se i ja da ce zabiti 20 komada iduce sezone, ali nemoj se kladiti na to. A top napadaci koji su za Dzeku trenutno klasa su Aubameyang, Aguero, Lewa, Suarez, Benzema itd.MocMahale444 je napisao/la:Ko je za tebe top napadac, ako nije tesko daj eto makar 5 napadaca. (Lige petice)joker90 je napisao/la:Dzekson je bio top napadac, sad vise nazalost nije. Godine, motivacija, zasicenost, ko zna sta sve.. A za ove pare koje se spominju se moze dovesti mlađi napadac kojem je jos fudbal na prvom mjestu!

28 milki je glupa prica.
Sad ako sam ti odgovorio I postavio pitanje, kako ti znas da sam se upalio? Sigurno ti javio franto jton.
Aguero mislis na onog sto ima vise povreda nego neko carapa, alergicnog na travu I razmazenu princezu.
Onda Benzema je jedino u Realu zbog Zidane inace bi bio sigurno kod Wengera grijao klupu Girordu. On se bavi spijuniranjem ko koga handri. Lewa dobar pravo posebno se vidilo se na Euro 2016

Suarez da I ovaj iz BVB s ruznim I dugim prezimenom ok.
Hajde nIje bitno, vazno je da se kloc jos koji put proda

Trenutno korisnika/ca: kakarut, nebeskasila i 39 gostiju.