Kakav posao Bayern-ove uprave

Ruku na srce Höjbjerg vrijedi max. 6 miliona €, no Bayern pokazuje ostalim Bundesligasima zasto toliko zaostaju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi![]()
gerdmuller je napisao/la:Naravno da je zvijer,jedan od najboljih stopera na svijetu.Ono sto mi najteze pada je da Benatia uopce nije htio otici,on je prihvatio biti zamjena Boatengu i Hummelsu.Mozemo mi sad dovest Corluku ili nekog slicnog ali nije to to.Nadat se da Hummels i Boateng nece imat problema s ozljedama inace Liga prvaka ostaje samo san.Karlo je napisao/la: meho je zvjer upamtite ljudi![]()
Karlo je napisao/la:nazalost tako je kasno ce im biti kada im dodje iz guzice u glavu kako su se zajebali ali eto vidjet cemo vrijeme ce pokazati jesmo li se zajebali
Odvadi malo.muamerc je napisao/la:To su sve spekulacije o razlozima njegovog raskida ugovora, opet, nek bude sve ostalo osim problema sa zdravljem. Inace, u klubu ima i previse uticajnih ljudi i egoista da bi sve moglo funkcionisati zajedno bez problema. Jedni odlaze, drugi dolaze, i sve tako... doci ce neko drugi (samo bez osoba tipa Kahn, Matthaus i slicni koji svojim egom i filozofiranjem mogu usrati posao na toj poziciji).
Pres u 11.00, a trening u 16:30.harden je napisao/la:Kad sutra počinje prvi trening?
Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 4 gosta.