AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gambler1899
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la gambler1899 » 09 jul 2016, 17:50

Maestro21 je napisao/la:Šta li je onaj đilkoš radio u Zgrebu. Pa to se odmah riješava i gotova stvar. Pljuni keš za igrača i riješiš sve za jedan dan, oni dovode 2 igrača mjesec dana, sapunicu napravili od toga. Ili hoćeš ili nećeš, daj ponudu, ako ne godi daj veću pa ako tad nećeš onda doviđentos. Ja ne znam gdje je tu problem, sjede se sa igračem ili menadžerom i dogovori plata. Oni čekaju zadnji čas da im Juve uzme igrača.
Kondogbia 2 ili ne? Po svemu vidjenom ponavlja se scenario..

Odavno nesposobniju upravu nisam vidio i "ljude" koji se bave transferima

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 09 jul 2016, 17:52

Milan nema upravu još uvijek, Galliani zasad radi sam, mada su mu Kinezi prikačili nadzornika, da se ovaj ne bi ponašao kao luđak i samo dovodio igrače iz Genoe. A od zimskog Mercata vjerujem da će za transfere biti zadužen čitav tim ljudi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 09 jul 2016, 19:23

Pročitah negdje da bi Matri mogao biti uključen u deal za Pavolettija ako bi došlo do tog transfera. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 09 jul 2016, 23:25

Gabrijel Paleta je imao uspšenu polusezonu na pozajmici iz Milana u Atalanti i klub iz Bergama bi opet da ga angažuje. Ali trener Montela želi da Paleta prođe pripreme sa Rosonerima, pa da onda oceni da li mu je potreban ili nije. A do kada vise ovaj cirkus ide imali kraja taman pomislim da radimo nesto ozbiljno :(((((
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 jul 2016, 00:21

Gianluca Di Marzio: "Accelerata Milan per Zielinski, c’è grande ottimismo"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jul 2016, 03:06

Eto izgleda mustuluka, za 25ak miliona smo doveli Musaku. Nije lose, idemo po Pjacu sad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2016, 08:50

Meni je Zielinski dobar igrač. Barem ono sto sam ja imao priliku da vidim. Ni paredes nije los al mora se u vezu dovesti i jedan vrhunski igrač

Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jul 2016, 08:55

Haj Boze ima li te hocemo li napokon progledati nakon godina patnje :pray: :pray: :pray:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jul 2016, 08:59

_forzamilan_ je napisao/la:Haj Boze ima li te hocemo li napokon progledati nakon godina patnje :pray: :pray: :pray:
Dabogda :D
The signing of the preliminary agreement for the Milan sale, originally scheduled for July 12, is postponed to next week [Di Marzio].
:mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 10 jul 2016, 11:14

Ode covjek u West Ham ojj zivote koji korak u karijeri

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jul 2016, 14:13

ronaldo99 je napisao/la:Ode covjek u West Ham ojj zivote koji korak u karijeri
Zasto?
To sto je Milan jedan od najboljih klubova svih vremena, ne znaci da je bolje ostati u tom klubu, nego ici u bolju sredinu, a West Ham to danas jeste.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jul 2016, 14:48

A sta je realno dobio sto je presao u West Ham? Presao je iz Seville u Milan radi renomea kluba i sad ide u jedan od milion londonskih klub koji je imao jednu dobru sezonu u nikad losijoj premier ligi od kad se ovako zove. Kad im ode Bilic i Payet bit ce opet grcevita borba za opstanak. Daleko da je Milan trenutno zdrava sredina ali ispade klasicni money hunter jer ide u daleko losiji klub radi 120 hiljada funti sedmicno al ne osudjujem ga njegov zivot njegov izbor.

S druge strane uprava nastavlja provincijsku politiku prodavsi jos jednom najboljeg igraca.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 jul 2016, 15:54

Sve ekipe se lagano pojacavaju, samo nas Gale ne zna gdje udara, covjek se pogubio. Ne znam do koga je, ali evidentno je da se cekaju pare od prodaje Bacce da bi se doveo taj famozni Pjaca ili eventualno neko drugi. To je iskljucivo objasnjenje za prodaju Bacce, nema se para!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jul 2016, 16:49

Sevilla je pocela pregovore sa Palermom oko prelaska Vasqueza...kako oni pametno kupuju

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 jul 2016, 16:56

milanist je napisao/la:
The signing of the preliminary agreement for the Milan sale, originally scheduled for July 12, is postponed to next week [Di Marzio].
:mrgreen:
:ljepota:

Jesu li to idioti službeno prodali Baccu?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jul 2016, 17:10

_forzamilan_ je napisao/la:A sta je realno dobio sto je presao u West Ham? Presao je iz Seville u Milan radi renomea kluba i sad ide u jedan od milion londonskih klub koji je imao jednu dobru sezonu u nikad losijoj premier ligi od kad se ovako zove. Kad im ode Bilic i Payet bit ce opet grcevita borba za opstanak. Daleko da je Milan trenutno zdrava sredina ali ispade klasicni money hunter jer ide u daleko losiji klub radi 120 hiljada funti sedmicno al ne osudjujem ga njegov zivot njegov izbor.

S druge strane uprava nastavlja provincijsku politiku prodavsi jos jednom najboljeg igraca.
Iza ledja su mu Lanzini, Payet i Feghouli, nelosi zadnji vezni (Nordtveit i Kouyate)
Song je bio na posudbi iz Barce ali se nije naigrao, Pedro Obiang je igrao odlicno u onom timu Sampdorije ali ovdje se nije bas izborio, tesko bi koji veznjak iz Milana ima mjesta u ovom timu West Hama, cak ni Bonaventura jer je bas ta pozicija najjaca u timu.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 10 jul 2016, 17:17

Kao prvo, meni uopšte nije bilo jasno zašto je Bacca uopšte dolazio u Milan. Čovjek je vrhunski igrač i zaslužuje da igra u klubu koji se bori za trofeje. Bolje da je ostao u Sevilli i opet uzeo titulu.

Prelazak u WH mu opet ništa ne donosi. OK imat će ogroman keš ali opet neće biti ni među prvih 5 a o kupovima da ne pričam. Njegov rang su Chelsea ili Atletico, ekipe koje imaju neke velike ciljeve.

Ja još čekam da nas počnu povezivati sa nekim vrhunskim igračima, Zielinski i slični igrači me ne zanimaju.

Sosa :facepalm: gdje te iskopaše yebo te život
Forza Milan!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 jul 2016, 17:28

"Ne mogu da kažem ništa više osim da je nekoliko klubova pokazalo intereosvanje za Zielinskog. Milan je za sada najkonkretniji." izjavio je sportiski direktor Udinesea Bonato.
Ipak se radi, samo smo mi izgubili vjeru u ovu Upravu kluba pa vise nista ne vjerujemo. Ali eto ocito da ganjamo i Zielinskog, i to pretpostavlja se da bi cijena bila oko 13mil eura sto je prihvatljivo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 10 jul 2016, 17:38

Pjaca je pred potpisom za Juventus ccc moj Galliani zali Boze putnih troskova

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 10 jul 2016, 17:40

Di Marzio: Marko Pjaca je rekao "DA" Juventusu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.