Kad se vrati stadion Slobodi.Sabinho je napisao/la:Dje Azmir i 50 milki?solinas je napisao/la:Beitar ima budzet od 13-14 miliona ali eura.
Stadion kakvog nema u BiH niti ce ga biti u narednih 20 god.
BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Niti je stadion njegov da ulaze,niti je Sloboda njegova,a oboje je u zavrsnoj fazi,nemoj se ti sikirat.Sabinho je napisao/la:Dje Azmir i 50 milki?solinas je napisao/la:Beitar ima budzet od 13-14 miliona ali eura.
Stadion kakvog nema u BiH niti ce ga biti u narednih 20 god.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Znači konačno će Azmir dobiti zemljište i stadion? Ostvari čovjek svoj cilj pod maskom ulaganja u slobodu 

ako te ne prozivam, onda te gotivim
Zašto se od svake teme pravi PL prepucavanja ?Maticar je napisao/la:Znači konačno će Azmir dobiti zemljište i stadion? Ostvari čovjek svoj cilj pod maskom ulaganja u slobodu
nema to veze sa prepucavanjima. odavno se zna da je azmirov cilj da prisvoji stadion, nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.. sloga simin han je njegov klub koji nije duzan nikome nista i koji ce zamjeniti slobodu i igrati na svom stadionu, tj tusnju.samirr je napisao/la:Zašto se od svake teme pravi PL prepucavanja ?Maticar je napisao/la:Znači konačno će Azmir dobiti zemljište i stadion? Ostvari čovjek svoj cilj pod maskom ulaganja u slobodu
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
admirr je napisao/la:nema to veze sa prepucavanjima. odavno se zna da je azmirov cilj da prisvoji stadion, nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.. sloga simin han je njegov klub koji nije duzan nikome nista i koji ce zamjeniti slobodu i igrati na svom stadionu, tj tusnju.samirr je napisao/la:Zašto se od svake teme pravi PL prepucavanja ?Maticar je napisao/la:Znači konačno će Azmir dobiti zemljište i stadion? Ostvari čovjek svoj cilj pod maskom ulaganja u slobodu

dobro jarane. pred nama je, vidjecemo jbgsamirr je napisao/la:
Da nije potpisan reprogram mozda bi ti ta prica prosla.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Nemamo šta vidjeti, pobio sam sve tvoje gluposti, jednom recenicom !admirr je napisao/la:dobro jarane. pred nama je, vidjecemo jbgsamirr je napisao/la:
koja je to recenica? kakve veze ima taj potpis sa tim sto azmir pokusava da se docepa gradskog stadiona u tz??samirr je napisao/la:Nemamo šta vidjeti, pobio sam sve tvoje gluposti, jednom recenicom !admirr je napisao/la:dobro jarane. pred nama je, vidjecemo jbgsamirr je napisao/la:
Ima zato što si napisao: nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.admirr je napisao/la:koja je to recenica? kakve veze ima taj potpis sa tim sto azmir pokusava da se docepa gradskog stadiona u tz??samirr je napisao/la:Nemamo šta vidjeti, pobio sam sve tvoje gluposti, jednom recenicom !admirr je napisao/la:
dobro jarane. pred nama je, vidjecemo jbg
Taj potpis, vraca dugove. Jel treba da ti crtam ? Htio si da ispadneš zanimljiv al' si se u startu zeznuo.
i ti mislis da ce neko stvarno,vracati te slobodine dugove? sigurno si vrlo mlad i ne kontas nase politicare. to ti je predizborna bajka, standardno za BiH. grad tuzla (kao i svi drugi gradovi u bih) nema dovoljno love za prezivljavanje, a ti mislis da ce oni vracati slobodine visemilionske dugove. probudi se jaranesamirr je napisao/la: Ima zato što si napisao: nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.
Taj potpis, vraca dugove. Jel treba da ti crtam ? Htio si da ispadneš zanimljiv al' si se u startu zeznuo.

Vec se vracaju i jucer je uplacena jedna rata !admirr je napisao/la:i ti mislis da ce neko stvarno,vracati te slobodine dugove? sigurno si vrlo mlad i ne kontas nase politicare. to ti je predizborna bajka, standardno za BiH. grad tuzla (kao i svi drugi gradovi u bih) nema dovoljno love za prezivljavanje, a ti mislis da ce oni vracati slobodine visemilionske dugove. probudi se jaranesamirr je napisao/la: Ima zato što si napisao: nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.
hajd dobro, da ne kvarimo temu vise sa tim..uglavnom sacekajmo izbore pa cemo vidjeti..samirr je napisao/la:Vec se vracaju i jucer je uplacena jedna rata !admirr je napisao/la:i ti mislis da ce neko stvarno,vracati te slobodine dugove? sigurno si vrlo mlad i ne kontas nase politicare. to ti je predizborna bajka, standardno za BiH. grad tuzla (kao i svi drugi gradovi u bih) nema dovoljno love za prezivljavanje, a ti mislis da ce oni vracati slobodine visemilionske dugove. probudi se jaranesamirr je napisao/la: Ima zato što si napisao: nakon toga napustice slobodu jer mu ne treba klub koji grca u dugovima.
Evo ja sam neutralan na ovom forumu, cak stovise najdrazi tim u PL mi je Sloboda ali brate dragi treba biti realan, i nista vise. Na.ovoj temi se komentarisu "nastupi" nasih timova u ovoj sezoni pa je logicno da ce se komentarisati igra i uspjeh nasih takmicara koji je nazalost ravan nuli. Bicemo jedina drzava u Evropi ciji su svi predstavnici nazalost zapeli na prvoj prepreci.pinoglavi je napisao/la:ma bolesnici, ne izlazi im Sloboda iz usta otkako smo izborili Europu. Ta potreba da objašnjavaju kako su i šta su prije uradili u Europi dovoljno govori o tome. Uostalom uopšte ne znam kakva je to potreba kad je logično da imaju bolje rezultate u Europi. Razumijem da podržavaju, ne podržavaju ili ih boli briga za naše klubove u Europi ali ovo protezanje priče o sarajevskim klubovima u Europi na svakoj stranici ov e teme je bolesno. I onda pjene kad napišeš da bi teško prošli maltežane sa ekipom od prošle sezone. Logika na nivou obdaništa, mi smo prošli Atromitos, mi smo prošli Ferenc, gdje ne bi maltežane, pa sa Borusijom i Standardnom smo se potukli a da nas neko iz Malte izbaci
I meni se kao nekome ko prati PL i igre nasih predstavnika u Evropi odma namece logicnim to da su Sa klubovi najbolji nasi predstavnici i da ce se povlaciti linija izmedju ovih i proslih sezona. Niko ne spori da su ovi timovi zasluzili Evropu u prosloj sezoni, pocevsi od Zrinjskog, preko Slobode Sirokog i Radnika ali ono sto su pokazali je ravno nuli.
J e b e s vise i ono pa imaju veci budzet, bolji stadion, uigraniji, otisli nam igraci, nisu nam dosli igraci, nismo imali srece, dobili jakog protivnika i slicno. Kako stvari stoje polako postajemo najpozeljniji protivnik svim timovima sto je svakako porazavajuca cinjenica za BH fudbal.

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Sta je poenta, zaista bespotrebna rasprava, ti isti Sarajevski klubovi su nas nekoliko puta propisno osramotili pa nije bilo ove vrste linca i zaista ne vidim da imaju uslove i bolje ekipe od ovih sto su igrali evropu ...Sloboda nije imala srece sa zrijebom i u dvije gostujuce utakmice izgubila od bolje ekipe. Nisu se obrukali ali svakako to nije nesto cime se treba neko hvaliti. Zivot ide dalje zeleni teren(oranica) ce pokazati ko je zapravo najbolji u BiH a sve ovr teoretske rasprave ko je bolji su glupe i nepotrebne.Bobadilla je napisao/la:Evo ja sam neutralan na ovom forumu, cak stovise najdrazi tim u PL mi je Sloboda ali brate dragi treba biti realan, i nista vise. Na.ovoj temi se komentarisu "nastupi" nasih timova u ovoj sezoni pa je logicno da ce se komentarisati igra i uspjeh nasih takmicara koji je nazalost ravan nuli. Bicemo jedina drzava u Evropi ciji su svi predstavnici nazalost zapeli na prvoj prepreci.pinoglavi je napisao/la:ma bolesnici, ne izlazi im Sloboda iz usta otkako smo izborili Europu. Ta potreba da objašnjavaju kako su i šta su prije uradili u Europi dovoljno govori o tome. Uostalom uopšte ne znam kakva je to potreba kad je logično da imaju bolje rezultate u Europi. Razumijem da podržavaju, ne podržavaju ili ih boli briga za naše klubove u Europi ali ovo protezanje priče o sarajevskim klubovima u Europi na svakoj stranici ov e teme je bolesno. I onda pjene kad napišeš da bi teško prošli maltežane sa ekipom od prošle sezone. Logika na nivou obdaništa, mi smo prošli Atromitos, mi smo prošli Ferenc, gdje ne bi maltežane, pa sa Borusijom i Standardnom smo se potukli a da nas neko iz Malte izbaci
I meni se kao nekome ko prati PL i igre nasih predstavnika u Evropi odma namece logicnim to da su Sa klubovi najbolji nasi predstavnici i da ce se povlaciti linija izmedju ovih i proslih sezona. Niko ne spori da su ovi timovi zasluzili Evropu u prosloj sezoni, pocevsi od Zrinjskog, preko Slobode Sirokog i Radnika ali ono sto su pokazali je ravno nuli.
J e b e s vise i ono pa imaju veci budzet, bolji stadion, uigraniji, otisli nam igraci, nisu nam dosli igraci, nismo imali srece, dobili jakog protivnika i slicno. Kako stvari stoje polako postajemo najpozeljniji protivnik svim timovima sto je svakako porazavajuca cinjenica za BH fudbal.
kako dvije gostujuće utakmcie? a beitaru nije bila gostujuća?
nismo imali srecu i privilegiju da igramo na svom terenu i u svom gradu,i ja licno smatram da je to bio veliki hendikep za Slobodu, ovo je vise bilo kao neutralan teren, jer sigurno nije bio domaci.LeTallec je napisao/la:kako dvije gostujuće utakmcie? a beitaru nije bila gostujuća?
Nije niko rekao da ste se osramotili ali zar nam to treba biti cilj ? Mada se znalo posle prve tekme da ce se tesko sta napraviti u gostima, barem sam ja bio takvog misljenja obzirom na to kako ovi igraju kuci. Jbs nasu ligu, ovdje se pokaze gdje i kako stoji nas fudbal jer najbolji i najkvalitetniji igraju u evropi a to nam samo daje do znanja da svi drugi napreduju a mi tapkamo u mjestuslana_krv je napisao/la:nismo imali srecu i privilegiju da igramo na svom terenu i u svom gradu,i ja licno smatram da je to bio veliki hendikep za Slobodu, ovo je vise bilo kao neutralan teren, jer sigurno nije bio domaci.LeTallec je napisao/la:kako dvije gostujuće utakmcie? a beitaru nije bila gostujuća?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Al'ipak stojiii, fali ti kojiiii.Maticar je napisao/la:A šta je to Široki napratio? Tri igrača prodali u zadnjih 5 godina od toga svi zajedno kad se saberu koštali ko mali Hadžija. Fašiste, lopove i kriminalce iz Širokog treba isjerati iz lige, a neki dužnosnici bi trebali i odležati koju godinu za svoj kriminal.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Pa upravu si samo što je problem da ih je pola bolesno i ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Sloboda izborila Europu a oni ne, pa laju ovdje po forumu. Što se njihovih uspjeha tiče sve je jasno kad nam je nacionalni koef na nivou Malte, San Marina i ostalih. 10 godina izlaziš u Europu i logično je da ćeš nekada napraviti iznenadjenje i proći daleko a nekada se obrukati, zakon vjerovatnoće.
Bolesnici mentalni. Vrhunac su gluposti poput toga da je Željo zamalo otišao do playoffa prošle godine a na proljeće imao još bolju ekipu nego na jesen. Pa dijete iz obdaništa ne bi takve gluposti izvalilo.
Bolesnici mentalni. Vrhunac su gluposti poput toga da je Željo zamalo otišao do playoffa prošle godine a na proljeće imao još bolju ekipu nego na jesen. Pa dijete iz obdaništa ne bi takve gluposti izvalilo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.