Ja prije 15 dana uzeo, odnos cijene i kvalitete u odnosu na druge mobitele odlican..Donnie Darko je napisao/la:Samsung Galaxy J5? Isplatil se uzeti ovo?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mobilni- gdje, kako, šta?
Dok sam bio na Androidu, Veetle, Ustream i Livestream su radili svoj posao, doduse u kombinaciji jer nijedna aplikacija sama nije imala sve bitnije utakmice, provjeri ih jer ne znam je li sad isto stanje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Beduin
- Kontakt:
Evo skinuo sam pa kad bude kakvih tekmi vidicu ferceral. Trebam li se regovati ili i ovaki radi stream?anonimni je napisao/la:Dok sam bio na Androidu, Veetle, Ustream i Livestream su radili svoj posao, doduse u kombinaciji jer nijedna aplikacija sama nije imala sve bitnije utakmice, provjeri ih jer ne znam je li sad isto stanje...
075 ❤
075 ❤
Cini mi se da na Livestreamu moras imati account, a da ove ostale mozes pratiti i neregistrovan, nadam se da ne grijesim 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Prodajem huawei p8 lite kao nov,ako kome treba
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Koliko brtdema je napisao/la:Prodajem huawei p8 lite kao nov,ako kome treba
-
- Kontakt:
http://www.vidsoftware.ruBeduin je napisao/la:Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
Skini apk i instaliraj, imaju arene, sportklubovi, a ako oni ne rade (ponekad kada nema dovoljno seeder-a) onda uvijek rade njihovi ruski kanali (pogotovu oni FUTBOL 1, 2 i 3) koji gotovo sve prenose od fudbala.

Ima i windows verzija: http://torrent-tv.ru/h_how_to_look.php
http://torrent-tv.ru/channels.php
Obavezno se registrujte (besplatno) jer dobijete proširenu listu kanala ako imate acc. Ja pokrenem kanal u chrome pa tamo odaberem 'eksterni' player VLC ili Ace player - lakše upravljati nego iz browsera.
- Beduin
- Kontakt:
install sam brate, pokrenem ga i kad izaberem kanal i odradi buffering onda me pita preko cega da pokrenem, ja izaberem vcl, to je to?BordoArmy88 je napisao/la:http://www.vidsoftware.ruBeduin je napisao/la:Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
Skini apk i instaliraj, imaju arene, sportklubovi, a ako oni ne rade (ponekad kada nema dovoljno seeder-a) onda uvijek rade njihovi ruski kanali (pogotovu oni FUTBOL 1, 2 i 3) koji gotovo sve prenose od fudbala.
Obavezno se registrujte (besplatno) jer dobijete proširenu listu kanala ako imate acc. Ja pokrenem kanal u chrome pa tamo odaberem 'eksterni' player VLC ili Ace player - lakše upravljati nego iz browsera.
Nisam te skonto ovo preko Chroma kako ti pokreces, i jel brzi stream?
A primjetio sam odmah kako Arene sljakaju za razliku od ovih ruskih kanala, samo kad pocnu sezone u najjacim ligama bice borba da nadjes na kojem kanalu je odredjena utakmica.

Thanks brah
075 ❤
075 ❤
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal kakvih dobrih stranica na kojim se mogu uzimat mobiteli na rate? Znam za ovaj Digital City, imal još nekih? Odem u telekom i naravno nema telefon koji ja tražim, nit znaju kad će ni da li će doći uopšte.
-
- Kontakt:
Izabereš VLC ili MX Player ili bilo koji drugi koji podržava network streaming, mada su ova 2 po meni najbolja!Beduin je napisao/la:install sam brate, pokrenem ga i kad izaberem kanal i odradi buffering onda me pita preko cega da pokrenem, ja izaberem vcl, to je to?BordoArmy88 je napisao/la:http://www.vidsoftware.ruBeduin je napisao/la:Kako preko androida gledate utakmice? Ja uzeo prvi put u zivotu Samsung pa sad ulazim u fazon.
Nisam te skonto ovo preko Chroma kako ti pokreces, i jel brzi stream?
A primjetio sam odmah kako Arene sljakaju za razliku od ovih ruskih kanala, samo kad pocnu sezone u najjacim ligama bice borba da nadjes na kojem kanalu je odredjena utakmica.
Thanks brah
A za chrome sam mislio kada gledaš na računaru, gdje se u prozoru otvori nekakav "flowplayer" ali imaš i opciju "watch in another player" pa tu odabereš VLC ili Ace player ili neki drugi (opet i ovdje VLC se pokazao najbolji)! Kod mene ferceralo i na win8 i sada na win10 uredno! Samo moraš instalirati ace stream engine na PC: http://torrent-tv.ru/h_how_to_look.php

I ovdje je dobra stvar - što nas je više, bolji je stream jer ne samo da preuzimaš stream nego ga i dijeliš dalje, znači i download i upload ti radi pa to uzmi u obzir (pogotovu za ove što su vani gdje su torrenti zabranjeni)!

- Beduin
- Kontakt:
Zato ti preporucujes da i tebi brze ide, haha. Zezam se, dobra je stvar samo da poberem kanale koji kad i sta prenosi.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma jedini stream koji meni ide bez štucanja/prekida generalno, za razliku od mnogih drugih streaming izvora koje sam isprobao ali torrentstream je nenadjebiv, pogotovu kada su HD kanali u pitanju!Beduin je napisao/la:Zato ti preporucujes da i tebi brze ide, haha. Zezam se, dobra je stvar samo da poberem kanale koji kad i sta prenosi.

Može li se LG G3 upgrade na v6.0 Marshmallow, piše na gsmareni da može, ali da potvrdim samo.. 
I ako može jel komplikovano šta, ili će mi sam mobitel ponuditi da upgrade možda.. (Odlučio danas napokon da kupim, pa da se raspitam unaprijed)

I ako može jel komplikovano šta, ili će mi sam mobitel ponuditi da upgrade možda.. (Odlučio danas napokon da kupim, pa da se raspitam unaprijed)
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Može, ja sam nabacio M prije par mjeseci, samo spoji kablom na komp i instaliraj onaj LG PC Suite, i sam će ti ponuditi nadogradnju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sad se vratio iz BHT, na mobitel ću naravno još morati čekat, kad su nesposobni, čudo bi bilo da je bio na stanju, hvala ti rio, zatrebat će za koju sedmicurio_Ferdy88 je napisao/la:Može, ja sam nabacio M prije par mjeseci, samo spoji kablom na komp i instaliraj onaj LG PC Suite, i sam će ti ponuditi nadogradnju.

Što me to ne čudi od njih
Kad dobiješ telefon, u postavkama nađi ažuriranja softvera pa provjeri prvo možeš li OTA instalirati Marshmallow, ako ne bude idi na @Riovu metodu, lakše je preko wirelessa nego preko kompjutera, mada ni ovako nije komplikovano

Kad dobiješ telefon, u postavkama nađi ažuriranja softvera pa provjeri prvo možeš li OTA instalirati Marshmallow, ako ne bude idi na @Riovu metodu, lakše je preko wirelessa nego preko kompjutera, mada ni ovako nije komplikovano

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ja u telekom odnio lumiu 1020 dobio u zamjenu s3, telefon dobio nazad u roku 7 dana.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Jel moguce da sve sto izbrises iz telefona, slike, videaa, itd. da je moguce povratit??
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma debili, ali hajde, rezervisao sam, bit ćeanonimni je napisao/la:Što me to ne čudi od njih![]()

Hvala drug