Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Ova tema na forumu je najbliže što je legenda prišao 3.14čki u zadnje 3 godine.IlFantasista je napisao/la:E ko njemu nedostaje...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- legenda reala
- Kontakt:
dvije 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pive i trebajuKawhi je napisao/la:Majku im. Vjerovatno će sad i pive podić.![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
legenda puni omladinke po goraždu a ti sirotinjo studentska kukaj što je kafa poskupilaKawhi je napisao/la:Ova tema na forumu je najbliže što je legenda prišao 3.14čki u zadnje 3 godine.IlFantasista je napisao/la:E ko njemu nedostaje...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Re: RE: Re: Chat
Pozdrav za drugaricu, zna gdje ce sjesti na kafuIlFantasista je napisao/la:Slabo ja izlazim po Ilidži, meni drugarica reće da je u YU Caffeu 2 KM, za ostale kafiće fakat ne znam.![]()
Sad bolje piti cedevitu, nego kafu.
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Mislim da na tom filmu ima scena koja pokazuje Alipasino Polje koje je tada bilo u izgradnji...samocelik je napisao/la:Gledam sada na državnoj televiziji "Sjećaš li se, Dolly Bell"
Naprosto, nakon nekoliko godina sam se podsjetio na neke stare stvari i dobri stari humor.
Stae bolan? Sta si se raskuk'o tol'ko?legenda reala je napisao/la:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- IlFantasista
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
pa đesiiiiiii, ne mogu bez tebe zato sam se raskukorasavoje je napisao/la:Stae bolan? Sta si se raskuk'o tol'ko?legenda reala je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cuj kanton da ti placaUnofficialpage je napisao/la:Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
nisi đavolarasavoje je napisao/la:Nisam znala da me toliko volis.
Pa ja, imaš određene grupe, invalide, ratne vojne invalide,demobilisane borce i sl. oni svi mogu ići u banju 15 dana godišnje, kanton snosi troškoveMokes je napisao/la:Cuj kanton da ti placaUnofficialpage je napisao/la:Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti.
Nesto nisam siguran da on pripada nekoj od tih grupa, s obzirom na broj godinalegenda reala je napisao/la:Pa ja, imaš određene grupe, invalide, ratne vojne invalide,demobilisane borce i sl. oni svi mogu ići u banju 15 dana godišnje, kanton snosi troškoveMokes je napisao/la:Cuj kanton da ti placaUnofficialpage je napisao/la:Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nisam, kako cu znati kad me vazda ruzis. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja, plača kanton kao što je već @legenda rekao određenim skupinama a ja sam stopostotni invalid.Mokes je napisao/la:Cuj kanton da ti placaUnofficialpage je napisao/la:Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
ma kad te ja ružim, ja sam uvijek na tvojoj strani, branim te od ovog matičararasavoje je napisao/la:Pa nisam, kako cu znati kad me vazda ruzis.
Aham. izvini onda, nisam znaoUnofficialpage je napisao/la:Pa ja, plača kanton kao što je već @legenda rekao određenim skupinama a ja sam stopostotni invalid.Mokes je napisao/la:Cuj kanton da ti placaUnofficialpage je napisao/la:Što me handre za Fojnicu. Trebala u petak biti komisija da mi odobri to jest da mi kanton plati 14 dana što ću biti u Fojnici a inače imam pravo dva puta godišnje da odem a ja jedva jednom to dobijem i nije bila komisija jer se doktori nisu uspjeli okupiti i za ponedjeljak ponovo zakazali. Pošto je sutra dan žalosti, čisto sumnjam da će se i sutra biti ta komisija. A što je najgore ja već zakazao termin u Fojnici jer mi je jedan čovjek rekao da će mi 90% odobrit jer jednom bude jedna doktorica koja djeci ne da nikako to dobrenje a drugi put bude doktor koji da pa će sad on biti.A da ja sam snosim troškove skupo, oko 2.000 KM.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Napapijri, nerkolfc, svrakino1921 i 35 gostiju.