Ma to da pecnem @messilluKawhi je napisao/la: E ybg. Kontam zbog onog što si napisao da nisi tu negdje. Možda Vogošća, Visoko.
A odakle si ti ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma to da pecnem @messilluKawhi je napisao/la: E ybg. Kontam zbog onog što si napisao da nisi tu negdje. Možda Vogošća, Visoko.
Kakav dijapazon kretanja, pa ti si svjetski covjek.Kawhi je napisao/la:Mene ima svugdje pomalo. Tumaram vrletima od Sarajeva do Visokog.
Rijetko je gdje mozes popiti za 1.50 KMPuma je napisao/la:Jel svugdje 2 Km ?![]()
Nisam bio na kafi ima sedmica, social life level hamster.
jbg, u yu je prošle godine kafa bila 1km, pa skočila na 1.5km pa eto sad 2 hebala ih kafaIlFantasista je napisao/la:Slabo ja izlazim po Ilidži, meni drugarica reće da je u YU Caffeu 2 KM, za ostale kafiće fakat ne znam.![]()
Sad bolje piti cedevitu, nego kafu.
IlFantasista je napisao/la:
@Legendo, imamo info iz prve ruke za tebe. @Uštipak ti je živa, a...
Zar si je toliko poželio?legenda reala je napisao/la:IlFantasista je napisao/la:
![]()
![]()
kako znaš
Zaboravio sam i Ilidžu tu. To je taj bosanski trougao.samo_lijevo je napisao/la:Kakav dijapazon kretanja, pa ti si svjetski covjek.Kawhi je napisao/la:Mene ima svugdje pomalo. Tumaram vrletima od Sarajeva do Visokog.
Majku im. Vjerovatno će sad i pive podić.IlFantasista je napisao/la:Kad već neko spominje Ilidžu, od danas i dole kafa 2 KM.![]()
Ja znam da su na beerfestu u četvrtak.johnnyyK je napisao/la:Gdje je ovaj koncert "prljavaca" u Sarajevu, ulaznica... ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.