FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 09 jul 2016, 17:06

NjonjoVam je napisao/la:Sta je pinoglavi u tome pozitivno?Jel to sto te kao i sve nas prvi covjek grada konstantno laze???
Ima ovdje u ovom gradu ljudi sa mozgom koje vrijedja faraonova lafina!Ni Azmir nije bez greski al je docsada dokazao da sve odnosno skoro sve sto obeca ispuni.Najveca mu je greska sto do sada nije nista ucinio da se naprave organi i strukture kluba da uprava lakse radi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
lafinasi su i jedan i drugi :!: sta Azmir nije uradio :urnebes: doveo tri igraca koja nema na trzistu nasem :!: zaposlio 50 trenera u omladinski pogon :!: prosirio omladinski na citav kanton :!: (obecao da ce do septembra uraditi)........... ali koga boli qurac, jer da tog Azmira nema ne bi bilo ni nas :!: ista stvar sa Jasminom kolko god da daje para dobro je :!: ko je drugi mogao natjerati Omera, Mensura, Senada i ostale da daju pare za reprogram :?: ako neko misli da ce grad sa godisnjim budzetom od 42 miliona izdvajati milion za slobodu nek se rokne momentalno :kafa:
Sloboda Tuzla

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 09 jul 2016, 17:39

Meni nije jasno o cemu vi pricate. Klub ako sam sebe ne moze financirati, treba da se ugasi. Da nece mozda dva miliona gradskog budzeta ici na Slobodu godisnje?

Volim Slobodu, ali ne mozes sve ostale grane drustva zapostaviti zbog fudbalskog kluba, ma koliko on nama znacio.

Malo pretjerujete sa napadima na Jasmina. Prvo moram spomenuti da SDA, sada i u jos jednoj partiji- SBB, je imala za cilj da ugasi fudbalski klub Slobodu i da nam podvali Zmaj od Bosne.

Jedino Burina bi mogao biti dobar od kandidata, ali vjerujte mi da i njega ne bi zanimala Sloboda toliko. Tako da mi trenutno od Azmira i Jasmina, bolje nemamo! :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2016, 18:01

nemam obicaj da se doticem politike, ali ako od Jasmina nemamo bolje gasi kompletan grad, hajmo se iselit negdje

uvijek moze gore, al od ovog tesko da moze gore
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 18:02

Htjeli priznati ili ne Jasmin nam je spasio stadion kada ga je prepisao na Slobodu i htjeli priznati ili ne ogromna je stvar sto nam gradi istok. E sad sto je i on budaletina pa daje lazna obecanja iz nekog svog razloga to je druga stvar. Sto je na neki nacin pomogao da se sredi taj reprogram je isto ogromna stvar, mi se finansirati moramo od Europe i prodaje igraca a ne od grada. Zaleti se i Azmir, pa trazio je 4mil od grada na FK Slobodu...

Za druge stvari ne ulazim ali ne znam sta bi nam to bolje za FK Slobodu mogao ponuditi neko drugi
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 jul 2016, 18:21

neka Faraona do boljih vremena/kandidata :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jul 2016, 18:25

pinoglavi je napisao/la:Htjeli priznati ili ne Jasmin nam je spasio stadion kada ga je prepisao na Slobodu i htjeli priznati ili ne ogromna je stvar sto nam gradi istok.
Kad je prepisao stadion na Slobodu, jesam li propustio nešto?
Šta gradi, iskopali rupu nekakvu i stadoše s radovima. Jest nam ga izgradio svaka mu dala.

I druge bi bolila ona stvar za Slobodom, ali barem bi (vjerujem u to) prepustili stadion Slobodi i Azmiru i otjerali faraonove pajdaše Šećera & Co. iz JU Stadion Tušanj i posvetili se drugim stvarima, a Azmiru i njegovim ljudima prepustili sve što se tiče FK Sloboda Tuzla.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 jul 2016, 18:31

Ja se nadam da se poslije izbora u oktobru stadion vraca Slobodi a istok da se pocinje graditi a ne kao sto ga faraon trenutno pravi.
Tijekom cijelog mandata ga bolila ona stvar za Slobodom
Mozda nemamo boljeg od njega,mogao bih se sloziti sa tim al kako znamo da nema boljeg dok neko drugi ne dodje?
Neka njega neka pise pjesme i fura fontane dosta ga bilo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 09 jul 2016, 18:54

Od kandidata, po meni, jedino Burina iskace kao konkurent. U kontekstu Slobode SDA/SBB kandidate zaboravite.
Kada nemas najboljeg, biras najmanje zlo.

Boba je falila da se stadion da pod hipoteku od strane mafijaskih uprava prije Azmira, da gradske vlasti nisu urgirale. Bolje da Grad financira stadion, pa o cemu pricamo, Sloboda nema para da poplaca igrace a kamoli odrzavanje stadiona. I onaj stadion je na izuzetnoj lokaciji i tu sada ima puno kalkulacija. Nemojte olako shvatati pricu.

Valjda je Azmiru ponudjeno da ima pravo na gradnju i koristenje za svog zivota, on je odbio. Ima tu dublje price i dok ne saznamo vise, ne nasjedajte na populisticke izjave.
Radi se samo o sukobu interesa, a nasa je da gledamo da se neciji interesi poklapaju s interesima navijaca, a to je ono sto za Slobodu dobro! :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 18:57

Prepisao na grad, moja greška :D Jebga tad je to bila ispravna odluka isto kao što sada nije ispravna što neće da ga vrati Slobodi iz nekog razloga

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jul 2016, 19:02

Bilo bi lijepo da osposobe stadion za Evropu naredne sezone mada sumnjam. Ako ne srede nesto krivi su jer se to moze uraditi za 500 hiljada KM , a istok se moze napraviti uvijek i bez njega se moze igrati.

A inace vjerujem u svakog od njih i mislim da su najbolji izbori od Azmira do Jasmina. Ne mogu Azmiru nista zamjeriti nikada, nadam se da ce da izmuze pare od koga stigne.

Neka zavrse ove dugove sve da ne misli vise niko o njima i uradili su vise za klub neko iko ikada. A stadion tesko, vec je Azmir rekao da 99% nece biti osposobljen za Evropu 2017.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 19:29

pinoglavi je napisao/la:Prepisao na grad, moja greška :D Jebga tad je to bila ispravna odluka isto kao što sada nije ispravna što neće da ga vrati Slobodi iz nekog razloga
Bio sam napisao sve sto je Azmir ponudio gradu u vezi Slobode i stadiona i sta su oni odbili iz njima znanih razloga,i izbaci mi Internet ode sve u kur... :urnebes:
Mozda veceras ako mi se dadne pisati.
Sve se da rijesiti za 48 sati i da uz to grad ustedi 500 000 na godisnjem nivou,ali ima puno Slobodinih dusmana ugradjenih u tom iznosu sto na stadionu sto u skupstini kluba i ja se divim covjeku da se jos bori sa njima.
Ja bi davno digao ruke ili bi ubio nekoga :D
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jul 2016, 19:43

Kad svi na sva usta hvalite ovog pakasa Faraona pa evo da ga i ja jednom u životu pohvalim....dogovorom dva grada Sloboda je platila neku tešku smijuriju za rentanje Bilinog polja....znaci par hiljada maraka....Al to ga opet ne moze oprati da je smrad teski,lažov i lopovcina namazana
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 jul 2016, 19:48

staragarda je napisao/la:Kad svi na sva usta hvalite ovog pakasa Faraona pa evo da ga i ja jednom u životu pohvalim....dogovorom dva grada Sloboda je platila neku tešku smijuriju za rentanje Bilinog polja....znaci par hiljada maraka....Al to ga opet ne moze oprati da je smrad teski,lažov i lopovcina namazana
Pa zbog njeg smo i igrali u Zenici, morao je na neki nacin da se iskupi.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 19:53

Azmir je ponudio da se vrati stadion Slobodi,da on ima u Slobodi kao i stadionu neki vecinski udio (To je izjavio uzivo na tv OBN),
A za uzvrat on bi izgradio stadion 4 kategorije.
Samim tim potezom grad bi ustedio 150 000 koje trenutno izdvaja za Slobodu na godisnjem nivou,i oko 350 000 koje izdvaja za JU stadion Tusanj.
I naravno dobio bi najbolji stadion u drzavi,rasterecen budzet za pola miliona i klub bez dugova u kratkom roku.
Odbili su....najvise su na tu odluku uticali nehljebari iz JU Tusanj jer znaju da je njima kraj. (Mozda bi dvojica ostala na platnom spisku,ali sa smanjenom platom jer je Dzevadova recimo par hiljada maraka).
Ima tu dusmana i u skupstini kluba.
Nemoze Azmir promjeniti statut sam a svaki pokusaj razgovora na tu temu (vecinom nezvanicnih)naisao je na buru otpora. Imamo more grobara koji nas koce i zele nam kraj,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 19:56

Ma nema se šta hvaliti, namazan kao i ostali. Samo treba postaviti pitanje da li se teoretski mogao osposobiti stadion za Europu od januara do maja. Ne razumijem se u te stvari, ali nešto čisto sumnjam da je to moguće čak i da je nekome baš stalo da to uradi. I treba se postaviti pitanje šta ustvari želimo od grada da uradi za Slobodu i da li je realna stvar da se uradi, jer one milione koje Azmir spominje nije realno nimalo. I nije ovo diktatura, pretpostavljam da ima još ljudi koji se pitaju oko toga da se stadion prepiše Slobodi. Slobodno me ispravite ako griješim :D

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 jul 2016, 20:04

Imal sta oko Pirije hocemol ga uspjeti prodati ??
Sto se tice dolaza ne ocekujte previse kad nam ova dvojica dobiju papire to je to
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 jul 2016, 20:20

pinoglavi je napisao/la:Ma nema se šta hvaliti, namazan kao i ostali. Samo treba postaviti pitanje da li se teoretski mogao osposobiti stadion za Europu od januara do maja. Ne razumijem se u te stvari, ali nešto čisto sumnjam da je to moguće čak i da je nekome baš stalo da to uradi. I treba se postaviti pitanje šta ustvari želimo od grada da uradi za Slobodu i da li je realna stvar da se uradi, jer one milione koje Azmir spominje nije realno nimalo. I nije ovo diktatura, pretpostavljam da ima još ljudi koji se pitaju oko toga da se stadion prepiše Slobodi. Slobodno me ispravite ako griješim :D
ma istina je 1000% sto se tiče stadiona i miliona. Za 2 godine ostaćemo jedini gdje SD upravljaju klubovima, ako zelimo dobro BH klubovima trebamo dobro da mjenjamo Komustičke zakone o sportskin drustvima. To je donro bilo u onom sistemo kad su sve kompanije bile drzavne, al u ovom sistemo je bankrot.

Azmir nije jednom pomenuo gradnju stadiona i ulaganja nekih 50 miliona već više puta. A znajući ga i od ljudi iz BiH i od ljudi iz usa sve sto kaze covjek ispotuje . Normano da čovjek neće da ulaze toliki novac a nije njegovo. Al SD Sarajevo dade tanu FK za napunih 4-5 miliona KM, al tan je stranac kojeg interesuje profit i ispupavanja vrijednih igraca iz sa u jace klabuve, Azmir radi sa ljubavlju i to je druga stvar.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 09 jul 2016, 22:18

Ovdje se ocigledno pocinje zestoka politicka bitka voditi. Nakon @sloboda72 ocigledno je da ima jos onih koji su politicki nastrojeni.
Ako je tema politka i Sloboda evo malo kontra pitanja
Zasto Kantonalni Ministar iz SDA sjedi u lozi do Azmira i sa koliko para iz svog ministarstva je pogurao FK Slobodu?
Sa koliko para bivsi predsjednik skupstine FK Sloboda danas Federalni Ministar je pogurao Slobodu?
Iz koje stranke je dolazio Sica kada je zasjeo na poziciju u FK Sloboda a onda i mjesto u Vijecu opcine Tuzla?
Iz koje je stranke Camil i kakva je njegova uloga u dugu FK Slobode?
Da li je jedino FK Sloboda napravila dug ili su i vecina drugih na isti nacin to radili?
Da li je Secerbegovic prvi direktor JU Stadion ili je neko prije imao tu funkciju ako jeste ko je taj covjek?
Ciji su stadioni BilinoPolje, Kosevo, stadion u banja luci, itd?
& $ ?

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 09 jul 2016, 22:22

Nažalost nisam gledao uzvrat u Izraelu, pa sam tražio neki pregled utakmice. Uspio sam vidjeti ovaj "penal" za Beitar. Pa ljudi moji, ono se ni u Premijer ligi ne svira, šta je ono.
Mes Que Un Club

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 10 jul 2016, 00:12

Politika i rasprava o istoj je zabranjena na forumu. Da se mi malo držimo teme, pa da vidimo šta je sa Fatićem i Lazevskim, opet se razvlači procedura, pa bi lako mogli bez lijevog beka početi sezonu. Čini mi se da ne možemo bez teških failova svakog prelaznog roka, pa bio to neki flop od igrača ili problemi sa registracijom i slično. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.