FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 09 jul 2016, 19:35

@ledesma koliko su šansi Rusi napravili dok su sredinu držali Rustemović i Sarić ? Grešaka je bilo i od strane Sarića u drugom ako gledamo mak na konac zar ne pa prva Saidova lopta je mogla da nas košta gola pa Ahnetović koji je odigrao dosta dobro itd.Balić je napravio faul za žuti pošto nije bio zadnji igrač i tu nema crvenog da je greška jeste ali.. i kod njihove šanse crnac ga vuče za dres i on pada a sudija ništa to su dvije situacije gdje sam ja vidio grešku i prema tome ne vidim šta je tu loše bilo.
Sarajevo ljubavi moja!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 jul 2016, 19:41

sekac je napisao/la:@ledesma koliko su šansi Rusi napravili dok su sredinu držali Rustemović i Sarić ? Grešaka je bilo i od strane Sarića u drugom ako gledamo mak na konac zar ne pa prva Saidova lopta je mogla da nas košta gola pa Ahnetović koji je odigrao dosta dobro itd.Balić je napravio faul za žuti pošto nije bio zadnji igrač i tu nema crvenog da je greška jeste ali.. i kod njihove šanse crnac ga vuče za dres i on pada a sudija ništa to su dvije situacije gdje sam ja vidio grešku i prema tome ne vidim šta je tu loše bilo.
Mikel je za mene 0 od igrača, i dok je god on u ekipi mi ćemo završavati 4. shvatite ljudi to, mi ove godine nismo igali Europu, a isti kostur ekipe nas čeka i sljedeće godine... Za pojedince ima još vremena i nek pokažu šta znaju, odnosno šta ko ne zna.... :salut:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 09 jul 2016, 19:44

ledesma je napisao/la:
sekac je napisao/la:@ledesma koliko su šansi Rusi napravili dok su sredinu držali Rustemović i Sarić ? Grešaka je bilo i od strane Sarića u drugom ako gledamo mak na konac zar ne pa prva Saidova lopta je mogla da nas košta gola pa Ahnetović koji je odigrao dosta dobro itd.Balić je napravio faul za žuti pošto nije bio zadnji igrač i tu nema crvenog da je greška jeste ali.. i kod njihove šanse crnac ga vuče za dres i on pada a sudija ništa to su dvije situacije gdje sam ja vidio grešku i prema tome ne vidim šta je tu loše bilo.
Mikel je za mene 0 od igrača, i dok je god on u ekipi mi ćemo završavati 4. shvatite ljudi to, mi ove godine nismo igali Europu, a isti kostur ekipe nas čeka i sljedeće godine... Za pojedince ima još vremena i nek pokažu šta znaju, odnosno šta ko ne zna.... :salut:
Vidjet če se sve ja mislim da nisi u pravu ti misliš da jesi i to je to ne vrijedi dalje da se raspravljamo. :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 jul 2016, 19:49

BitiSrcemVezan je napisao/la:-----------------Pavlović-------
-Hodžić--Kova--Novaković(Balić)----Bekić---
--------Marko/Rustem---Sarić------------
-Dulja----------Ćetković----------Said---
-----------------Benko----------------------

Hurta uigravaj ovo i mani se Murinjovanja!! :roll:

Joj koliko bih bio rahatniji pred početak sezone da smo samo uzeli čovjeka koji se sam toliko nudio, na Petrovića svakako mislim.... :oops:
Pamet u glavu, Hurta!!!

Kakva crna 4-4-2, izumrla formacija u svijetu fudbala. Atletico ili Juventus (povremeno) ne spominjite jer mi nemamo niti Griezmanna niti Dybalu. Said je nemoguće da igra u toj formaciji, Ćetković u njoj na krilu je zanimljiva zamisao ali nek' ostane na tome...
1946

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 09 jul 2016, 19:55

SiouxLukavac je napisao/la:
Rodman je napisao/la:Jel' ovaj Ćetković šta u rodu sa Stojčevom?
Stojčev je za njega Messi za ovo što sam vidio u prvom poluvremenu od njeg, ali to nije nikakav pokazatelj.
Nismo se razumjeli.
Mislio sam na njegovu kurcevitost ala Stojčev, u 1 pol.

Meni ovaj Balić uopšte ne izgleda loše, dapače. Imao je dva dobra centaršuta.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 09 jul 2016, 19:58

Konačno imamo nekoga ko zna zavrnut loptu u 16.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 09 jul 2016, 20:05

Sutra protiv Maribora,danas oni igraju sa Seltikom.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 jul 2016, 20:05

Ja se iskreno nadam da više nijedan stream za pripremnu nećemo imati, neka živaca na miru bar dok ne počne prvenstvo :mrgreen:
1946

sjever
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sjever » 09 jul 2016, 20:16

Majkl je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:Ovaj drugi gol nam fkt nije trebao tim prije sto smo na amaterski nacin primili, mada mi je ova situacija draza nego da smo dobili ove ruse, mogu misliti na sta bi ova tema licila i kakve bi najave bile. Vidjet cemo 23.07. gdje smo i sta smo :D
Drugi gol ti je posljedica umora i nedostatak svjezine,to je sve normalbo u pripremnim utakmicama.Bezveze je i kritikovanje i hvaljenje igraca i poslije Zagreba i sad.Pripremne utakmice a danas je bio trening,tako da ovo nije nikakvo mjerilo,naravno nije lijepo izgubiti ali rezultat je u drugom planu.Ovo je njima 4 utakmica kako su ovdje tako da vidjecemo,nama je druga protiv ozbiljnijeg protivnika.
@Majkl babo sa lica mjesta :kralj:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 jul 2016, 20:21

Ovde ko na temi Slobode.Jedan dan lš,drugi se raspadaju.
Kod nas jos kriticnije.Prvo poluvrijeme optimizam ekipa beton,drugo pola tima otjerati.
Boze me sacuvaj ovakvih navijaca.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 09 jul 2016, 20:35

amypitar je napisao/la:Ovde ko na temi Slobode.Jedan dan lš,drugi se raspadaju.
Kod nas jos kriticnije.Prvo poluvrijeme optimizam ekipa beton,drugo pola tima otjerati.
Boze me sacuvaj ovakvih navijaca.
Hahahahahahhahahahhahahaha fakat
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 09 jul 2016, 20:38

Treba ovog Quincy Promesa dovesti. Čini se kao dobar igrač. :kafa:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 09 jul 2016, 20:44

Sacekajmo prvo kolo i derbi pa onda tek mozemo igracki sastav komentarisati :kafa: :kafa:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 jul 2016, 20:45

sezonska karta za istok 70km za članove, dakle nema razloga da se ne kupi

svaki navijač koji je vijeran klubu ide na istok

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 09 jul 2016, 20:50

Moje viđenje današnje tekme, odnosno viđenje igrača.

PAVLOVIĆ - I mnogo puta prije je pokazao da ima ogroman kvalitet i iskustvo. I danas je bio na visini zadatka, a isto tako smatram da je on bio kod prvog gola, da bi možda odbranio onaj udarac, tačnije bolje se postavio od Adija.

ADILOVIĆ - Solidan, mislim da se morao bolje postaviti kod prvog kola, ali eurogol nema šta. Imao još jednu dobru intervenciju, ali djeluje mi skroz nesigurno. Verzija Bandovića, ali biti će drugi golman, tako da nema brige.

KOVAČEVIĆ - Među najboljim danas, po meni. Siguran, ne petlja, stamenit, dobar u skoku, borben i hladnokrvan, što mi se kod njega posebno sviđa. Definitivno zaslužuje mjesto u odbrani.

NOVAKOVIĆ - Korektan nastup, nekoliko dobrih intervencija, dobar u skoku... Imao je nekoliko grešaka, ali ništa strašno. Mislim da nije ni blizu onome kako su ga ovdje opisivali, ali hajde, to je kod nas standardno.

KADUŠIĆ - Sasvim korektan nastup. Borben, agresivan, brz, ali 'opao' je u drugom dijelu. Mislim da bi se on trebao testirati na krilu, jer ima muda da krene naprijed.

ALMIR - Dokazao zašto je reprezentativac i zašto ima povjerenje Baždareviča. Nekoliko sjajnih prodora, korektan u odbrani, brz i jak na lopti. Da je bilo malo sreće, mogao se upisati u strijelce (pogodio prečku). Moje mišljenje je da bi trebao samo poraditi na centaršutevima.

RUSTEMOVIĆ - Meni se danas pravo svidio. 'Ratnički' raspoložen kao i uvijek, par dobrih poteza. Sredina je mnogo propala njegovim izlaskom. Nije zaslužio mnogobrojne uvrede od pojedinaca, vrlo zahvalan igrač.

SARIĆ - Elvis je danas bio sjajan. Borben, jak, agresivan, trkački sjajan, brz, tehnički potkovan pravo. Smatram da bi mogao biti među najboljim pojačanjima, ako ne i najbolje, ali sačekati ćemo novu sezonu, pa suditi.

DULJEVIĆ - Korektna partija, ali smatram da on može još bolje. Nekoliko sjajnih prodora, brz, tehnički sjajan, treba iskorisiti potencijal u novoj sezoni, ako ostane, mislim da hoće. Mnogo očekujem od njega.

ČETKOVIĆ - Nije bio baš na nivou, ali pozicija koju je igrao i nije baš za njega. Trudio se, ali nije išlo, Bože moj. Očekujem od njega mnogo naredne sezone.

AMER - Jedini igrač koji me nije dojmio danas. Trudio se i trčao, ali nije to to. Fulio je i onu jednu dobru šansu u prvom poluvremenu. Može on mnogo mnogo bolje.

AHMETOVIĆ - Sjajan danas. Mnogi mu uzimaju onu grešku kod drugog gola, ali šta je tu je. Odigrao sjajan meč. U skok igri mu niko ništa ne može, puno trči, traži lotpu, spušta, odigrava, razigrava i ima dobru tehniku, s obzirom na visinu. Iako sam prizanjem bio skeptičan oko njega (nisam ga poznavao dobro), ali mislim da će biti sjajno pojačanje. Samo naprijed!

BALIĆ - Vrlo dobar. Jak, odlikuje ga i dobar ubačaj, što nam je trebalo. Osim greške kod onog starta, sve je dobro odradio. Spada u one igrače od kojih očekujem najviše i imam pozitivan osjećaj u vezi njega.

HUSEJINOVIĆ - Premalo je igrao, ali imao je par finih pasova. Stalno se nudio i tražio loptu. Njemu još dosta treba da se vrati u formu, ali daj Bože da tako bude, niko sretniji od mene ako se desi njegov preporod. Treba se on još stesati..

MIHOJEVIĆ - Nije bio mnogo puta u posjedu lopte, pa se ne može dati neki realni sud. Meni lično, poslije Benke, najdraži igrač. Velika nepravda bi bila ako ove sezone ne dobije minutažu koju zaslužuje, a po meni, svojim radom, trudom, strpljenjem i znanjem je zaslužuje, i to dobro. Nadam se da će dobiti svoje mjesto u startnih 11.

HODŽIĆ, RADOVAC i HERIĆ - Nemam neku procjenu, jer su dobili relativno malo minuta u igri. Dušan mi je pravo drag i nadam se da će biti dobar kao i u Radniku. Od Radovca očekujem bolje partije, a od Herića napredak.

Neka moja procjena momaka. Mnogo faktora je isto tako uticalo na današnju tekmu, ali neću više da dužim. Podrška Almiru i igračima! :bih:
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 09 jul 2016, 21:14, ukupno mijenjano 4 puta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jul 2016, 20:51

danasnja utakmica je mogla samo pokazati da Spartak posjeduje takav potencijal da nas u nekoj zvanicnoj utakmici, ako ikad dodje do nje rastavi na proste faktore i nista vise od toga, tako da je moje misljenje da je trebalo ipak traziti slabije ekipe od Rusa, i Krasnodar je isti nivo, iako su izgubili reicmo od Cibalije, tacnije ponizeni ali to je jos gore jer u stvarnosti ni Dinamo im vjerovatno nista ne bi mogao a kamoli neka CIbalija a mi da ih dobijemo mogu misliti kako cemo se dici, tako da kad vec moramo igrati i sa njima nadam se porazu slicnom danas, i ubuduce traziti ekipe tipa Maribor koje su ipak malo jace od nas ali ne toliko koliko su Rusi :D
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jul 2016, 21:00

Protivnik puno jaci, nismo lose prosli. Tuzlaci mi izgledaju fino pravo, pogotovo Saric. Cetkovic je bio ocajan, ali eto, prva je tekma pa da ga ne kritikujem odmah. Pavlovic mora biti nas prvi golman, Adilovic samo za klupe, nadam se da tu Hurta nema nikakvih dilema!
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jul 2016, 21:09

Meni Balic bas dobro odigrao, nije prodoran i brz kao Bekic, ali zna igrati... Isto tako, Cetkovic tamo desno je beskoristan 1/1; nema brzinu, ko da je preko neke stvari odigrao danas.
Rustemovic sa Saricem izgleda pristojno, nadopunjuju se, i ako se jos Said pridoda u sredinu, mogli bi biti fin trojac.
Napad mora biti konkretniji, znaci popraviti realizaciju 8ekica, ful'o je danas pofino...
Uglavnom, Hurtic mi mogao vec da trazi prvih 11 za ligu, i da to polako uigrava, eto za DVIJE hefte derbija aBda :bih:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 jul 2016, 21:30

KenChoo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Prvo nisam gledao,ja sam dojam stekao na osnovu drugom plvr.,a ako ti kazes da nije bio los u prvom onda super. Sto kazes komplet ekipa je lose odigrala drugo plvr.
Gdje sam to rekao?
''Drugo poluvrijeme je vec bilo mnogo losije''
Procitaj svoj post!
Nebitno,uostalom

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 jul 2016, 21:34

Ekipa ima puno vise potencijala nego sto sam se nadao.
Dok je "strucni" stab puno gori nego sto sam mislio. Elem nikad dva dobra sastaviti.
Nadam se da ce ovaj hurtic nekako nadoci(kad vec nece otici), al nisam optimista.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarlMarx, Lecler, Varijantas8, ŠTA_JE i 44 gosta.