NK Zvijezda Gradačac

sidran
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 16:04

zmaj348 je napisao/la:i dalje čekam pp, a vjeruj mi da će svi znati..
sastav Upravnog odbora sve govori; Imamovic S. čast mu za sve što je doprinio za doborobit kluba(dobar covjek, al vrijeme je da neko drugi bude) Kikic said (stara uprava, "ona stara") i kerovođa u ispred navijača... i ostale takodje
dosta je probali, ste dvije sezone i ne ide treba mijenjat
Ranieri vam je tata..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 16:11

Mene zanima jesil ti toliko glup, frajeru niko nece da uzme.i da vraca tudji dug.nece niko.u zvijezdu osim tih pomenutih da ih.nazovem budala jer sam i ja jedan od budala za zvijezdom a ti si usljo.... predstavi se pa da komentarisemo s nekim argumentima pravis se pametan a nemas pojma.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 16:18

sidran je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:i dalje čekam pp, a vjeruj mi da će svi znati..
sastav Upravnog odbora sve govori; Imamovic S. čast mu za sve što je doprinio za doborobit kluba(dobar covjek, al vrijeme je da neko drugi bude) Kikic said (stara uprava, "ona stara") i kerovođa u ispred navijača... i ostale takodje
dosta je probali, ste dvije sezone i ne ide treba mijenjat
posalji covjeku pp piičko jedna :D

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 16:19

reddragon001 je napisao/la:Mene zanima jesil ti toliko glup, frajeru niko nece da uzme.i da vraca tudji dug.nece niko.u zvijezdu osim tih pomenutih da ih.nazovem budala jer sam i ja jedan od budala za zvijezdom a ti si usljo.... predstavi se pa da komentarisemo s nekim argumentima pravis se pametan a nemas pojma.
NIJE TESKO OPET PONOVITI to sam čekao, sad opleti po dugovima',, pa ti stvarno mislis da je neko lud da radi do 330000 hiljada u minus i 60000 DZABA
al nisi upućen dovoljno to je viša matematika ipak.ne zamjerim ti
Al vidis ipak se radilo i zadužilo OK i to bi se vratilo. PONAVLJAM NISU LJUDI LUDI TOLIKO DA DZABA RADE, znaju u šta su se upustili.i vratilo bi se sigurno
Ranieri vam je tata..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 16:22

sidran je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Mene zanima jesil ti toliko glup, frajeru niko nece da uzme.i da vraca tudji dug.nece niko.u zvijezdu osim tih pomenutih da ih.nazovem budala jer sam i ja jedan od budala za zvijezdom a ti si usljo.... predstavi se pa da komentarisemo s nekim argumentima pravis se pametan a nemas pojma.
NIJE TESKO OPET PONOVITI to sam čekao, sad opleti po dugovima',, pa ti stvarno mislis da je neko lud da radi do 330000 hiljada u minus i 60000 DZABA
al nisi upućen dovoljno to je viša matematika ipak.ne zamjerim ti
Al vidis ipak se radilo i zadužilo OK i to bi se vratilo. PONAVLJAM NISU LJUDI LUDI TOLIKO DA DZABA RADE, znaju u šta su se upustili.i vratilo bi se sigurno
piičko :D

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 17:09

De uputi nas ti si jedini pravi navijac Zvijezde, de reci nam ko je.lopov ko krade, ko kakav interes ima. Ja. Da znam ja bi u novine dao, tu hlupas neke prixe izmisljas jel znas da dolazi i druga raja cita tvje gluposti. Ne znam zasto se.toliko krijes kad si toliko u pravu... ne smijes se ti predstaviti ni za 100 godina jer znas da bi dobio batine i to kakve.

Ti si jednostavno bolesno ljubomoran na ljude u klubu i mozes samo pisati.po forumu ne mozes nista. Mozes samo da places i izmisljas price kukavice

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 17:47

reddragon001 je napisao/la:De uputi nas ti si jedini pravi navijac Zvijezde, de reci nam ko je.lopov ko krade, ko kakav interes ima. Ja. Da znam ja bi u novine dao, tu hlupas neke prixe izmisljas jel znas da dolazi i druga raja cita tvje gluposti. Ne znam zasto se.toliko krijes kad si toliko u pravu... ne smijes se ti predstaviti ni za 100 godina jer znas da bi dobio batine i to kakve.

Ti si jednostavno bolesno ljubomoran na ljude u klubu i mozes samo pisati.po forumu ne mozes nista. Mozes samo da places i izmisljas price kukavice
PITAJ NOVU UPRAVU KAKVE INTERESE IMA
DOBILI SU NOVI STADION, LIJEP POMOCNI STAD. TRIBINE, SVLAČIONICE, POSLOVNE OBJEKTE(RESTORAN, TERETANU..I STA BI JOŠ BILO)
I još dugove spominjete, šta bi vi da vam ostave i punu kasu para.
Ooooo gospodoo moja
I opet ponavljam moj interes je puna banja(stadion) tući borac, tući evropsko Sarajevo, jer tu nam je mjesto uPL.
GLEDAT CU KAKANJ I VITEZ PREMIJER LIGI SIGURNO
Zadnja izmjena: sidran, dana/u 09 jul 2016, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ranieri vam je tata..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 jul 2016, 17:48

reddragon001 je napisao/la:De uputi nas ti si jedini pravi navijac Zvijezde, de reci nam ko je.lopov ko krade, ko kakav interes ima. Ja. Da znam ja bi u novine dao, tu hlupas neke prixe izmisljas jel znas da dolazi i druga raja cita tvje gluposti. Ne znam zasto se.toliko krijes kad si toliko u pravu... ne smijes se ti predstaviti ni za 100 godina jer znas da bi dobio batine i to kakve.

Vidis da je nurdin dupelizac pusti ga,istina je za dzenu,da je na sudu taj predmet,suada je ja mislim dio duga oprostila,o njoj se vraca pomalo....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2016, 18:44

Mozel neki info u vezi prijateljske s Modricom, koji je sastav igrao, kakav ke rezultat, igra?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 19:49

1:0 smo pobjedili golom Amera Muratovica, igrali su momci koji su na probi plus juniori. Kod nas bi izdojio malog iz Zeljine ne znam ime igro prvo poluvrijeme duz kosu ima odusevio je prvo poluvrijeme, Devedzic, Gibic, Muratovic, Hasanbasic, od stranih Lupic, Mazic, Avdic nije.los puno dribla. Ostali tonja...

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2016, 20:24

Dobro je ako su juniori dobili sansu i ove novajlije iz kantonalnih liga, onda rezultat i nije toliko los. Kada je i s kim sledeca prijateljska, volio bih vidit na djelu sva nova pojacanja
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 20:27

Sljedeca tekma u srijedu 13.07.2016 protiv Buducnosti iz Banovica.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 20:28

13. se valjda igra Saviceva oprostajna utakmica kako sam cuo. Ne znam sad ni protivnika ni lokaciju

EDIT: Eto.. Buducnost.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2016, 22:03

reddragon001 je napisao/la:1:0 smo pobjedili golom Amera Muratovica, igrali su momci koji su na probi plus juniori. Kod nas bi izdojio malog iz Zeljine ne znam ime igro prvo poluvrijeme duz kosu ima odusevio je prvo poluvrijeme, Devedzic, Gibic, Muratovic, Hasanbasic, od stranih Lupic, Mazic, Avdic nije.los puno dribla. Ostali tonja...
Na kojoj poziciji igra taj iz Zeljine?

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 22:48

Zadnjeg veznog danas igrao duza kosa kako.imam info jos je kadet. Kako sam cuo da.ima problem da se prebacuje na treninge pa cemo vidjeti da mu sredimo i damo na koristenje . Vjerovatno ce i ugovor potpisati Zvijezda je spremna da ga stipendira.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 09 jul 2016, 22:57

reddragon001 je napisao/la:Zadnjeg veznog danas igrao duza kosa kako.imam info jos je kadet. Kako sam cuo da.ima problem da se prebacuje na treninge pa cemo vidjeti da mu sredimo i damo na koristenje . Vjerovatno ce i ugovor potpisati Zvijezda je spremna da ga stipendira.
Dobar je taj mali 99 godiste igro prije i u Modrici treba podrzat takve talente,mislim da bi kadeti mogli bit ponovo jaki cak izgledaju fizicki i jaci od juniora.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 10 jul 2016, 22:06

Da razjasnimo ja i ovaj lik što piše nemamo nikakve veze. Molio bih i njega da se javi da potvrdi. Ali mi je u jednu ruku drago da ima ljudi koji razmišljaju kao i ja. Jadan je klub u kojem i Piska čoban ima neku funkciju jer on se tako deklarise mi smo ovo mi smo ono mi će mo ovo mi ćemo ono. Radi takvih likova klub i jeste tu gdje je. Kažeš oni prije su napustili Zvijezdu. Pa pitaš li se nekad zašto. Jel trebalo pustiti da ti šačica klošara yebe mater. Onda se glupi Piska javi i hoće raspravljat sa argumentima. Pa jado jadni ovi su za 2-3 godine uspjeli razyebat što su oni stvarali 7-8 godina. Ko je kriv što su ih na kraju ove i prošle godine oba puta napustilo po 15-20 igrača. Jel i za to stara uprava kriva. Zato ovce ne se Ri te vise. I nemojte braniti ono što se branit ne može.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 10 jul 2016, 22:43

combe je napisao/la:Da razjasnimo ja i ovaj lik što piše nemamo nikakve veze. Molio bih i njega da se javi da potvrdi. Ali mi je u jednu ruku drago da ima ljudi koji razmišljaju kao i ja. Jadan je klub u kojem i Piska čoban ima neku funkciju jer on se tako deklarise mi smo ovo mi smo ono mi će mo ovo mi ćemo ono. Radi takvih likova klub i jeste tu gdje je. Kažeš oni prije su napustili Zvijezdu. Pa pitaš li se nekad zašto. Jel trebalo pustiti da ti šačica klošara yebe mater. Onda se glupi Piska javi i hoće raspravljat sa argumentima. Pa jado jadni ovi su za 2-3 godine uspjeli razyebat što su oni stvarali 7-8 godina. Ko je kriv što su ih na kraju ove i prošle godine oba puta napustilo po 15-20 igrača. Jel i za to stara uprava kriva. Zato ovce ne se Ri te vise. I nemojte braniti ono što se branit ne može.
Zato si ti tu, da nas povedeš combane :thumbup:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jul 2016, 22:47

Nemas ti pojma jado jedan a jedan te isti ste lik ... drugo kad hoces face 2 face daraspravljamo hvala svakom ko je dao doprinos necu iznositi nista o ljudima prije koji su vodili samo cu reci da si mnogo al mnogo glup... jer ne znas ko i kako je lovu ubrizgavao itd... Da se klupko odmota vjeruj da ne bi nikako.bilo dobro. Lijep pozdrav sa nepoznatima ne raspravljam vise na temu zvijezda. Znaci ko hoce ima p.p rado cu istinskim.navijacima podjelit vijesti i dobre i lose. A doneses 10 000km pa budes u klubu. Ja sam pomogao klubu, ako ne vjerujes slikat cu ti sponzorski ugovor, a za par dana i dresove uzimamo. da si spacan ti doso bi barem ogradu farbat prosijace.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 10 jul 2016, 22:52

Za navijace dolazi nam spic i golman u narednim danima.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.