BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Raonffa
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:16

Prošlogodišnji Željo ne bi prošao ni Maltežane a prošlogodišnji Željo zamalo dođe do play offa Europske lige, o čemu pričamo?

Čuj "mi" mentalno bolesni i zavisni a vi na sve načine diskreditujete uspjehe Želje i Sarajeva (koliko god oni bili mizerni na nivou modernog fudbala, na nivou naše lige su itekako dobri) u Europi, eto kao malkice bolji od Slobode...

Daj budite realni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:17

Raonffa je napisao/la:Prošlogodišnji Željo ne bi prošao ni Maltežane a prošlogodišnji Željo zamalo dođe do play offa Europske lige, o čemu pričamo?
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nisam dalje ni citao, gotovo gasi temu, koji ste vi mitomani i jos ste izgleda prirodno glupi, to je nemoguce
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:18

Dobro brate jesi ti lud ili šta? Dokle je Željo prošle godine stigao u Europi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 09 jul 2016, 15:23

Raonffa je napisao/la:Dobro brate jesi ti lud ili šta? Dokle je Željo prošle godine stigao u Europi?

ne konta on sta si ti napiso,mislio je da si povjerovo u njegovu tezu ahahaha i mi i kone bi raznijeli ove amatere sa malte ovdje bi bilo 4+ hladno a na malti 3+ a i da je sarajevo igralo minimum play off bi bio liga evrope eto veceras imas priliku gledat 6,20kvotu protiv sopartaka ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jul 2016, 15:24

Treba uzet u obzir i kakvi protivnici zapadaju. Siroki je znao i proc i ispast al nikad nismo imali srece u zdrijebu. Nikad! Uvijek nam zapadne jaca momcad od drugih mogucih.

Nikad nismo zapali protiv amatera i losijih momcadi. Uvijek zeznuto i uvijek neko putovanje daleko. Al isto kao sto smo ispadali znali smo i proc kao npr Irtysh, Gabalu, Zetu itd

Al prica ovih Zeljo i Sarajevo bi ovo ono..bi ****. Svi su i iznenadjivai i razocarali i to je tako. sto niste izborili onda Europu kad ste tako jaki. Bili ste 4. i 5. u ligi i dovidjenja.

Vise srece dogodine. Tu sva prica zavrsava

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:27

Niste Slaviju u gostima odnosno Olimpic kod kuce u stanju uzeti kada vam treba pobjeda za Europu a vi bi nekakva pretkola ove godine prolazili. Svaka cast na svemu prije ali ove godine bi nas obrukali kao i Siroki. A ta izjava prosle godine zamalo playoff da igramo pa bi zbog tog ove godime dobro igrali je toliko retardirana da ne mogu da vjerujem da iko to moze napisati. Pa imas li makar gram mozga

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 09 jul 2016, 15:30

Raonffa je napisao/la:Dobro brate jesi ti lud ili šta? Dokle je Željo prošle godine stigao u Europi?
Pusti levata dok skonta
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 09 jul 2016, 15:31

Izbrijali pricu. Zeljeznicar prosao Ferenca koji je vise od 100 mjesta rangiran klub iza Zeljeznicara, a Standard i sa turbulentnom sezonom vas uzeo minimalnim naporom, a godinu prije vam Makedonci sa 35 m zabili.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:31

Rule_hz je napisao/la:

ne konta on sta si ti napiso,mislio je da si povjerovo u njegovu tezu ahahaha i mi i kone bi raznijeli ove amatere sa malte ovdje bi bilo 4+ hladno a na malti 3+ a i da je sarajevo igralo minimum play off bi bio liga evrope eto veceras imas priliku gledat 6,20kvotu protiv sopartaka ;)
Ne znam konta li ili ne konta al' ispada u najmanju ruku nerealan da ne kažem neku grublju riječ.

@brig

Meni samo smeta što se ovdje maksimalno minimalizuje europski uspjeh Želje i Sarajeva i stavlja se u isti koš sa Slobodom. Ja ne znam u kojem univerzumu se Sloboda u Europi može porediti sa Željom i Sarajevom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:31

Evo jos ih se javlja, tacno ste kolektivno glupi

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:34

UltrasNotRed je napisao/la:
Izbrijali pricu. Zeljeznicar prosao Ferenca koji je vise od 100 mjesta rangiran klub iza Zeljeznicara, a Standard i sa turbulentnom sezonom vas uzeo minimalnim naporom, a godinu prije vam Makedonci sa 35 m zabili.
Pa što vi Shiraka ne prođete? Što ne prođete Botev Plovdiv, to su sve slabiji klubovi od lošeg Ferencvaroša i Standarda sa turbulentnom sezonom.

Gdje su majstore vaši uspjesi u Europi pa da možeš mene kao navijača Želje citirati i reći da nikakav uspjeh nije doći do trećeg pretkola Europske lige?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 jul 2016, 15:36

Raonffa je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:

Ne znam konta li ili ne konta al' ispada u najmanju ruku nerealan da ne kažem neku grublju riječ.

@brig

Meni samo smeta što se ovdje maksimalno minimalizuje europski uspjeh Želje i Sarajeva i stavlja se u isti koš sa Slobodom. Ja ne znam u kojem univerzumu se Sloboda u Europi može porediti sa Željom i Sarajevom.
Ko ovdje par mjeseci pise mi o Zelji i Sarajevu ili vi o Slobodi.
Ne poredimo mi Slobodu sa vama nego vi mjesecima pljujete po Slobodi na svim temama.
Tacno ste kolektivno istraumatizirani.
Koga boli **** za vama u sezoni kada uopste niti igrate evropu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:40

solinas je napisao/la: Ko ovdje par mjeseci pise mi o Zelji i Sarajevu ili vi o Slobodi.
Ne poredimo mi Slobodu sa vama nego vi mjesecima pljujete po Slobodi na svim temama.
Ne mozes objasniti mentalnim bolesnicima. Onaj idiot poredi Zelju koji je izbacio madjare sa Zeljom koji je izgubio od Slavije a glavna taktika na proljece im je bila da stoperi nabijaju Lendricu. Ne vrijedi takvim objasnjavati, to je osteceno do kraja zivota

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:42

solinas je napisao/la: Ko ovdje par mjeseci pise mi o Zelji i Sarajevu ili vi o Slobodi.
Pa pišem o Slobodi jer je Sloboda igrala Europu ove sezone, ovo je tema predviđena za takve stvari. Jel' možda zabranjeno pisati o Slobodi ovdje?

Ja pljujem po Slobodi, gdje sam ja pljunuo po Slobodi (osim na temi PL Prepucavanja al' to je logično zayebancija i to ne računam u ozbiljnu diskusiju) nađi mi odmah i ja se više nikad neću logovati na ovaj forum.

Druga stvar, koliko vidim ovdje se "pljuje" po "uspjehu" naših klubova u Europi ove godine, ili možda trebamo biti zadovoljni ovime? Uz "pljuvanje" dolaze konstatacije da bi Željo i Sarajevo vjerovatno bolje odigrali Europu jer iza sebe imaju bar toliko uspjeha da mogu proći to yebeno prvo pretkolo. E tu dolazimo do toga da se minimalizuju uspjesi Želje i Sarajeva i to je ono o čemu ja trubim ovdje, jel' sad jasnije?

@Pinoglavi

Ponašaj se, nisi na koridi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:45

Ne vrijedi drugačije s takvima poput tebe. Ti trebaš shvaiti, kao i tvoji pajdaši da ne igra Europu ime Željezničar koji je najtrofejniji klub u državi i koji se može pohvaliti nekim uspjesima u Europi, nego 11 igrača koje izvedeš na teren a tih 11 igrača na čelu s Mulalićem je očajno igralo i ja sam uvjeren da ne bi prošli prvo pretkolo iako bi bili nosioci. Da igra ime Željezničar ne bi izgubili od Slavije i ne bi bili peti u prvenstvu možda? Kako to da ste bili na pragu playoffa a niste sposobni biti ni u top 4 u ovoj našoj ligi?
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 jul 2016, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 15:50

pinoglavi je napisao/la:Ne vrijedi drugačije s takvima poput tebe. Ti trebaš shvaiti, kao i tvoji pajdaši da ne igra Europu ime Željezničar koji je najtrofejniji klub u državi i koji se može pohvaliti nekim uspjesima u Europi, nego 11 igrača koje izvedeš na teren a tih 11 igrača na čelu s Mulalićem je očajno igralo i ja sam uvjeren da ne bi prošli prvo pretkolo iako bi bili nosioci.
A Boga ti jel' relevantnije mišljenje nekog prosječnog forumaša ili činjenica da je Željo sa igračkim kadrom iz proljetnog dijela osvojio dosta više bodova nego Željo sa igračkim kadrom iz jesenjeg dijela koji je usput stigao do trećeg pretkola Europske lige?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jul 2016, 15:52

I ja budala pokušavam objasniti, ali ne ide. To je ustvari odlična logika, sa timom iz jesenjeg dijela ste bili na pragu playoffa a na proljeće još bolji, dakle grupna faza minimum, možda čak i prolazak u KO fazu Europa lige. Šteta stvarno što niste izborili Euorpu. Toliko od mene.

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 09 jul 2016, 16:00

Ova tema se moze opisati jednom recenicom: "Rugao se lonac loncu a oba crna".
S tim da su lonci Sarajeva i Zelje nesto malo svjetliji :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 jul 2016, 16:01

Gledaj ti kako on mijenja temu diskusije iz posta u post :lol:

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 09 jul 2016, 16:05

-„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog Slobode. Laž je vid sarajevskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“

-„Laž je sarajevski državni interes.“

-„Laž je u samom biću Sarajlije“.

-„U ovom gradu svaka laž na kraju postaje istina.“

-„ Sarajlije je toliko puta u historiji spašavala laž…“

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.