mi navikli pljuvat' po gradskim strukturama, te krivi za dug kluba, te ne daju novac Slobodi, te ovo, te ono, a niko da kaze da i drugi klubovi imaju dugove i da su po toj logici krivi gradovi iz kojih su ti klubovi, niko da kaze koliko ti gradovi izdvajaju novca za te klubove i tako dalje
poenta moje price nije da grad nije kriv i da ne treba davat' novac Slobodi, nego da smo mi najglasniji u svemu tome, samo kmecimo i kmecimo, a i kod drugih je ista situacija, ali eto, mi smo haman najugrozeniji, kao Hrvati u Bosni i Hercegovini :mrgreen: takodjer, licno mislim da ce Sloboda biti stabilan klub dok je tu Azmir Husic, bez duga ili sa njim, a da ce sunovrat' Slobode krenut' kada ode Azmir Husic, sve i da klub bude bez dugova, jer ovdje nema ljudi kojima je u interesu Sloboda.. dakle, krenut' ce nabijanje dugova na raznorazne nacine (znamo na koji nacine je nabijen kompletan dug Slobode), a misljenja sam i da ce klub ispast' u drugu ligu (prije ili poslije), a kada ispadne, ko ce ga vratit', kada niko nema interesa za ovaj klub! pesimisticno ili ne, takvo misljenje imam