Nisam htio da napišem sa djevojkom, može raja svašta pomisliti.
Kakve herke i dalmatinke.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jos sedmica momcinoBosniacum Lilium je napisao/la:.
Medikament je napisao/la:Jos sedmica momcinoBosniacum Lilium je napisao/la:.![]()
ne prizivaj je zisko.legenda reala je napisao/la:Jel vo još nema uštipčeta, pa šta je s njim jel živ ikako
nedostaje mi, jesi joj to zabranio društvene mreže, ko šiptarMaticar je napisao/la:ne prizivaj je zisko.legenda reala je napisao/la:Jel vo još nema uštipčeta, pa šta je s njim jel živ ikako
rekoh ja neki danlegenda reala je napisao/la:muški uštipak

Sinoc krenulo zagrijavanjeNerminovic je napisao/la:Medikament je napisao/la:Jos sedmica momcinoBosniacum Lilium je napisao/la:.![]()
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Bilo mi je baš drago kad sam vidio ovo jučer. Treba u svakom gradu ovako.messilla je napisao/la:Hm kako da objasnim. Ono brdo iznad grada "preko puta"/naspram Zeljezare. Nisam bas siguran iz kojih se sve dijelova vidi.samo_lijevo je napisao/la:messilla je napisao/la:...kako nisam ovo zapazio? Gdje dodje ovo brdo?
Jesi to i ti iz našeg kraja?Mokes je napisao/la:Otkad je to Ilijas grad
Ako je Foca tvoj kraj, jesamKawhi je napisao/la:Jesi to i ti iz našeg kraja?Mokes je napisao/la:Otkad je to Ilijas grad
E ybg. Kontam zbog onog što si napisao da nisi tu negdje. Možda Vogošća, Visoko.Mokes je napisao/la:Ako je Foca tvoj kraj, jesamKawhi je napisao/la:Jesi to i ti iz našeg kraja?Mokes je napisao/la:Otkad je to Ilijas grad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 59 gostiju.