FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda su skontali da raja svrsava na celu iz Radnika, pa da pokusaju malo zaradit na tom zadovoljstvu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Cuo sam da i izlazak u Evropu moze navodno povecati profit, pa neka se na to fokusiraju.AVNOJ je napisao/la:Mozda su skontali da raja svrsava na celu iz Radnika, pa da pokusaju malo zaradit na tom zadovoljstvu.

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Jel moze neko naci koliko smo gledalaca imali na utakmicama sa radnikom i celikom.
Ingram je napisao/la:

ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
- Kontakt:
Bit će prenos, odlično.
Odoh na kladari staviti 2 na galaktičku mašineriju da se šta zaradi.
SRETAN BROJ - 1725
Majkl je napisao/la:Valjda smo do sad naucili ,da u derbiju nema pravila .Koliko god mislim da imamo najjacu ekipu u ligi,to ne treba da znaci i ne znaci da cemo pobjediti Zelju jer to su utakmice u kojim nema nikakvog pravila.Nadam se da ce igraci i pokazati da su najjaci,ali ponavljam derbi dobijaju skroz druge stvari,valjda cwmo biti mi koji ce se radovati

Sarajevo ljubavi moja!
+1pitic je napisao/la:Odoh na kladari staviti 2 na galaktičku mašineriju da se šta zaradi.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Danas bez mnogo kombinovanja, izvest trenutno 11 najboljih i najspremnijih i da vidimo na čemu smo.
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm i pored lose sezone iza nas fino ide obnova clanskih i prodaja sezonskih ulaznica, sad iz kluba, niko kao mi PITARI 

Majkl je napisao/la:Valjda smo do sad naucili ,da u derbiju nema pravila .Koliko god mislim da imamo najjacu ekipu u ligi,to ne treba da znaci i ne znaci da cemo pobjediti Zelju jer to su utakmice u kojim nema nikakvog pravila.Nadam se da ce igraci i pokazati da su najjaci,ali ponavljam derbi dobijaju skroz druge stvari,valjda cwmo biti mi koji ce se radovati

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- ElCartel11
- Kontakt:
Svejedno kakav god da bio Celik, ipak ce privuci vise raje nego Radnik. Jednostavno Celik je ime koje nesto znaci u bosanskom fudbalu, taman da dodju sa pionirima igrati, jos je tu dugi rivalitet sa Robijasima, dok Radnik i nema svoju navijacku skupinu (mozda ima ali u vrh glave 10 ljudi).DenchiNL je napisao/la:Celik ako doceka polusezonu da ga ne izbace iz lige ce biti uspijeh za njih...oni i olimpic nemaju 16 igraca pod ugovorom zajedno...ElCartel11 je napisao/la:Dobro su odredili grupe jos samo, da su zamjenili Celik i Radnik, jer Celik u kakvom god stanju bio, uvjek ce privuci vise raje nego Radnik jednostavno tako je.
Sloboda i Radnik su ozbiljne ekipe, tuzlaci htjeli ne htjeli ti napravise rivalitet prosle sezone sa sarajevom....Radnik ce biti neki subtop ali ljudi ozbiljno rade i igraju fudbal a ne seljakluk...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nije svejedno, jer ce fudbalski biti slabi ako uopste dodje do odigravanja tekme zbog stanja u klubu i kod njih i olimpica, nije nemoguc scenario da to budu po 3-0 za zelenim stolom, kako onda opravdati vecu cijenu???ElCartel11 je napisao/la: Svejedno kakav god da bio Celik, ipak ce privuci vise raje nego Radnik. Jednostavno Celik je ime koje nesto znaci u bosanskom fudbalu, taman da dodju sa pionirima igrati, jos je tu dugi rivalitet sa Robijasima, dok Radnik i nema svoju navijacku skupinu (mozda ima ali u vrh glave 10 ljudi).
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Utakmica je u 17:00h?
Tacnije 10 do 17hSiouxLukavac je napisao/la:Utakmica je u 17:00h?

“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Yes it isSiouxLukavac je napisao/la:Utakmica je u 17:00h?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.