FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 09 jul 2016, 04:06

aleksandar_veliki je napisao/la: Usput ako ima neko zainteresovan za moderatora neka se javi. Teme Sarajevo i Sloboda su dobili svoje moderatore pa mislim da bi i ostali trebali krenuti tim stopama. Dakle, ako je neko zainteresovan i ako ce svoj posao obavljati po pravilima odnosno nece zauzimati stranu neka se javi na pp.
Vidi ovo je ozbiljno sto si napisao, stvarno ako zelis da se popravi tema a trebala bi vala bas. Onda moras izabrati nekog ko je objektivan i bez razmisljanja da brise gluposti. Nije bitno s koje su strane. Ovu temu treba probuditi a jedino posten i razuman mod to moze uciniti.
Znaci samo ja :D Salim se, evo ja sam za AnelZ tip je za tog posla ako je on zainteresovan. Ako ne on onda niko drugi nego aldin. Mozda bi tad dosao tobe. Kako god uradi nesto.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 jul 2016, 10:06

irfo je napisao/la:Štila i Memisevic aBd pa da prekucamo ligu :kafa:
Mene ta pitarska filozofija unisti. Da ne znam ti ko jos nam dodje od prekucavanja lige nema nista. Ovo je posebna liga i nikad se ne zna sta ce se desiti. Ne bi me cudilo da jedan od favorita zavrsi u Ligi za bedaka.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 09 jul 2016, 10:10

Te priče da je sve do nas u ovoj ligi su priče za malu djecu. Možda je sve bilo do nas prije 12-13 godina, ali više nije tako. Sad imaš finansijski jake Zrinjski, Široki, Sarajevo i Slobodu koji isto tako mogu dovoditi dobre igrače kao i mi. Niko danas ne igra za ljubav, svi igraju
za pare.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 09 jul 2016, 10:34

lako je kad ne moraš platiti 600 hiljada KM drzavi za par mjeseci, kao sta ta prva dva tima ne moraju

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 09 jul 2016, 11:04

amazon je napisao/la:Neozbiljni ste, kakav Stila.
Mani se sad Stile,nisi mi poslao imena fudbalskih stručnjaka,ponuda stoji.

JoseeeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeeMourinho » 09 jul 2016, 12:29

Pomozi tim prijateljima da se zaposle fino ti čovjek ponudio ;)

I iskreno dok ne krene sezona nista procijeniti ne možemo ;)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 09 jul 2016, 17:24

amazon je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.
Na Dadu se računa. Njegov zadatak je da vrati formu, a to sada nemože u Želji pa će na posudbu u klub u kojem će igrati. Može ići samo uz keš ili na posudbu.

Bevab je prošlu sezonu bio standardan u svom klubu sa skoro 30 nastupa.
Na Dadu se ne racuna, jer da se racuna da vrati formu vodio bi ga na pripreme da uradi to. Tako da pusti suplje price prijatelju. Momak ima dobru ponudu zasto mu upropastiti karijeru. R<script id="gpt-impl-0.5151983544144109" src="http://partner.googleadservices.com/gpt ... t>azumijem da Zeljo ima svoj interes da zaradi pare, ali mi je logicno da ako ne racunaju na njega, a ne racunaju neka ga puste u Svicarsku.
Momku je data šansa kada je bio jako mlad. On je djelomično iskoristio. Klub treba da naplati sve uloženo u njega, nismo socijalna institucija. Nema niti jedan razlog zbog kojeg bi mu dali slobodne papire. Trenutno formom nije ni za klupe, pa nema razloga da bude na pripremama. Njemu za povratak u formu treba 25 utakmica u sezoni, a u Želji ih neće dobiti ove sezone, dosta je bilo guzovače. Postoje ekipe u PLBH u kojima može vraćati formu i naučiti da se bori za svoje mjesto. Nažalost nije borac ni na terenu niti van njega. Samo on sam sebi može dodatno upropastiti karijeru, klub nikako. Razumjem da možda ti imaš neki lični interes da pišeš tako, ali ako i Dado razmišlja tako, onda je jako nezhvalan.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jul 2016, 17:36

Volio bih znati tvoju logiku.Ti za svog igrac kazes da nije u formi, da ce mu trebati vremena i utakmica da dode sebi jer nije u formi a hoces kao da ga prodas? Da prodas igraca za kojeg si ti procijenio da ti ne moze pomoci hahahahahaha. Znaci cilj moze biti da momak prdi do kraja ugovora tj da mu ne das da igra a hoces neke pare za njega. Uprava je pogubljena totalno, veze oni nemaju sta rade u sportskom smislu a nije ni cudno jer fudbal nisu igrali ni na fizickom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jul 2016, 17:46

amazon je napisao/la:Volio bih znati tvoju logiku.Ti za svog igrac kazes da nije u formi, da ce mu trebati vremena i utakmica da dode sebi jer nije u formi a hoces kao da ga prodas? Da prodas igraca za kojeg si ti procijenio da ti ne moze pomoci hahahahahaha. Znaci cilj moze biti da momak prdi do kraja ugovora tj da mu ne das da igra a hoces neke pare za njega. Uprava je pogubljena totalno, veze oni nemaju sta rade u sportskom smislu a nije ni cudno jer fudbal nisu igrali ni na fizickom.
Trenutno ne moze pomoc, sto ne znaci da nece u buducnosti, treba napredovati na posudbi pa ce moci pomoc, nema nikakvih pustanja za dzaba, a ti nastavi srat po upravi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 09 jul 2016, 17:48

Ne trudite se objasniti mu, isto kao sto dzeko ne moze romi pomoci sada, ali ga nece dzaba pustiti, ulozili su u njega

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 jul 2016, 21:08

LeTallec je napisao/la:Ne trudite se objasniti mu, isto kao sto dzeko ne moze romi pomoci sada, ali ga nece dzaba pustiti, ulozili su u njega
Dzeko ce ici na pripreme. Ne vjerujem da Dado nema mjesta medju 25, ali trenerova je zadnja. Slazem se da klub treba nesto izvuci samo ovo nije nacin.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 09 jul 2016, 21:19

Mi previše tražimo dlaku u jajetu što se tiče kvaliteta naših igrača. Danas sam gledao Sarajevo protiv Spartaka, ljudi su se poigrali sa njima, mogli su im lako dati 5-6 komada. Iako je to čuveni ruski klub, on trenutno nije ni blizu najboljih u toj zemlji. Gledao sam i Slobodu i Široki i, po mom mišljenju, Zrinjski će nam biti najozbiljniji konkurent za titulu.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 09 jul 2016, 21:36

Blueboy1 je napisao/la:Mi previše tražimo dlaku u jajetu što se tiče kvaliteta naših igrača. Danas sam gledao Sarajevo protiv Spartaka, ljudi su se poigrali sa njima, mogli su im lako dati 5-6 komada. Iako je to čuveni ruski klub, on trenutno nije ni blizu najboljih u toj zemlji. Gledao sam i Slobodu i Široki i, po mom mišljenju, Zrinjski će nam biti najozbiljniji konkurent za titulu.
Ja sam gledao prvo poluvrijeme,Sarajevo sasvim korektno odigralo.Ove godine po meni ce Siroki sa Karacicem biti hit.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 jul 2016, 21:40

kupus army je napisao/la:
Blueboy1 je napisao/la:Mi previše tražimo dlaku u jajetu što se tiče kvaliteta naših igrača. Danas sam gledao Sarajevo protiv Spartaka, ljudi su se poigrali sa njima, mogli su im lako dati 5-6 komada. Iako je to čuveni ruski klub, on trenutno nije ni blizu najboljih u toj zemlji. Gledao sam i Slobodu i Široki i, po mom mišljenju, Zrinjski će nam biti najozbiljniji konkurent za titulu.
Ja sam gledao prvo poluvrijeme,Sarajevo sasvim korektno odigralo.Ove godine po meni ce Siroki sa Karacicem biti hit.
Nema Siroki igraca. Karacic je dokazan strucnjak i njihova najveca prednost, ali ako ne dovedu par dobrih ifraca oni nece biti konkurentni za titulu. Kod kona kako rumenka nema niko ne zna racunati tako da ni njih ne vidim u samom vrhu iako nemaju lose igrace na raspolaganju. Slaba logistika i los trener su njihove mane.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 09 jul 2016, 21:48

Neka samo Hurte na celu,ono danas je izgledalo ko dobro raštimani orkestar :!:

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 09 jul 2016, 21:55

Kako neko moze dati bilo kakav sud poslije par prijateljskih utakmica? To je meni neshvatljivo da se igraci etiketiraju nakon 73 minute, a pogotovo kompletne ekipe. Mi sa Amarom smo grozni bili u prijateljskim utakmicama. Mislim da nam je Karlovac jednom spucao pet komada. Sve ce se vidjeti u mjesecima koji dolaze kako kod nas tako i kod ostalih timova.
Za zivot cijeli !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 jul 2016, 22:17

4672980102091213 je napisao/la:Kako neko moze dati bilo kakav sud poslije par prijateljskih utakmica? To je meni neshvatljivo da se igraci etiketiraju nakon 73 minute, a pogotovo kompletne ekipe. Mi sa Amarom smo grozni bili u prijateljskim utakmicama. Mislim da nam je Karlovac jednom spucao pet komada. Sve ce se vidjeti u mjesecima koji dolaze kako kod nas tako i kod ostalih timova.
Onaj ko bude bio strpljiviji taj ce profitirati. Mislim na nas i komsije. Mi smo pod vecim pritiskom jer u tri godine nismo ni bajramski osvojili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jul 2016, 23:09

Logicno je da se kvalitet ekipe vidi na pripremama. Svjezina,snaga se ne moze vidjeti jer su teske noge, ali kad si jak zabijes 3 komada za 20 minuta i to je to. Ko misli da ce vidjeti kad pocne sezona tad je vec kasno i promjena nema. Ono sto uradis na pripremama i kako se pokazes to ti je to otprilike. Porediti Amara majstora s ovim sad amaterima u sportskom dijelu je presmijesno. Isto tako Amar kad je bio kvalitet lige nije bio kao sad, sto znaci da ce ovo biti najteza sezona u deceniji a mi primorani osvojiti neki trofej i izboriti evropu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 09 jul 2016, 23:10

samoplavi je napisao/la:
4672980102091213 je napisao/la:Kako neko moze dati bilo kakav sud poslije par prijateljskih utakmica? To je meni neshvatljivo da se igraci etiketiraju nakon 73 minute, a pogotovo kompletne ekipe. Mi sa Amarom smo grozni bili u prijateljskim utakmicama. Mislim da nam je Karlovac jednom spucao pet komada. Sve ce se vidjeti u mjesecima koji dolaze kako kod nas tako i kod ostalih timova.
Onaj ko bude bio strpljiviji taj ce profitirati. Mislim na nas i komsije. Mi smo pod vecim pritiskom jer u tri godine nismo ni bajramski osvojili.
pa sijetite se samo stevanovica kakve su price i kritike bile a vidi sad :think: :think:
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jul 2016, 23:16

Uprava je u tome poenta sto su Stevanovica pustili a ostale igrace su otjerali. Mijenjanje igraca ko carape nikad nijednom klubu nisu donijeli nesto dobro. Npr kod nas strucnjaci za pola godina znaju da je Zahirovic kanta. Tako ce biti za Jahica, sad je extra za pojacanje i ti strucnjaci ce mu za pola godina hebat sve po spisku, bice najveci levat.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 45 gostiju.