NK Zvijezda Gradačac

zmaj348
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj348 » 08 jul 2016, 20:37

sidran je napisao/la:Daj ba zmajicu ne okreći temu, pitao sam šta radi uprava u vezi domaćih igrača??? Zasto ih puštaju?? A fali vezni, a fali bek lafo..
DOK JE BILO PARA BILA JE PREMIJER LIGA, NIJE BILO PRIČE O OPSTANKU
Cuj zmajicu :rol: :rol: Prvo da me znas vjeruj mi da ne bi napisao tako(mogu se i predstaviti javno nije problem) Koji je to domaci igrac za kojim bi mi trebali sada plakati-Faca,Isan? Daj molim te,nijedan od njih nije niti moze nositi prevagu u ekipi.Na kraju vidjeces koliko ce pokazati u drugim ekipama,meni su dragi momci,domaci su ali nije to-to..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 08 jul 2016, 22:11

Evo da ti ja kazem sta se radi svima je nudjeno da ostanu u Zvijezdi neki igraci su se precjenili a nekima roditelji kroje karijeru Isanovic nije htjeo 900km uzeo je 700 u Orasju, Facic nije htjeo da bude glavni igrac kojem je nudjena veca plata otisao je da sjedi u Radniku na tribinama i klupi, Brkic se zeni i odselio je se u Zagreb. Brzog i Mujcica smo vratili, Hasic ostao tako da opet imamo vise djece ove godine uz one prikljucene prvoj ekipi bit ce ih vise nego.ikad mali Suljic i Devedzic briljiraju na treninzima prema tome bezveze napadas upravu glupanw. Cak smo zvali i.malog colica bekimovog prema tome sidran ex combe glup si da gluplji ne mozes biti.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jul 2016, 22:29

Sidrane majmuneeee oooooo ooooo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 08 jul 2016, 23:06

Ne znam zasto ga ne banuju. Nisam znao da je dozvoljeno izbjegavanje bana pravljenjem laznih racuna.. To je po meni trajni ban

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 00:14

reddragon001 je napisao/la:Evo da ti ja kazem sta se radi svima je nudjeno da ostanu u Zvijezdi neki igraci su se precjenili a nekima roditelji kroje karijeru Isanovic nije htjeo 900km uzeo je 700 u Orasju, Facic nije htjeo da bude glavni igrac kojem je nudjena veca plata otisao je da sjedi u Radniku na tribinama i klupi, Brkic se zeni i odselio je se u Zagreb. Brzog i Mujcica smo vratili, Hasic ostao tako da opet imamo vise djece ove godine uz one prikljucene prvoj ekipi bit ce ih vise nego.ikad mali Suljic i Devedzic briljiraju na treninzima prema tome bezveze napadas upravu glupanw. Cak smo zvali i.malog colica bekimovog prema tome sidran ex combe glup si da gluplji ne mozes biti.
Pisko ne budi naivan, misliš da znaš kako stvari stoje u upravi.Ali nisi ti kriv, vjeruješ kome ne treba pa et.. Nisi upravu za isanovica i fačića
Combe nisam, da razjasnimo ne pljujem nikog
Samo ne mogu da vjerujem da ste zadovoljni sadašnjim stanjem u klubu i ovom upravom.
Ranieri vam je tata..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 jul 2016, 00:28

sidran je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Evo da ti ja kazem sta se radi svima je nudjeno da ostanu u Zvijezdi neki igraci su se precjenili a nekima roditelji kroje karijeru Isanovic nije htjeo 900km uzeo je 700 u Orasju, Facic nije htjeo da bude glavni igrac kojem je nudjena veca plata otisao je da sjedi u Radniku na tribinama i klupi, Brkic se zeni i odselio je se u Zagreb. Brzog i Mujcica smo vratili, Hasic ostao tako da opet imamo vise djece ove godine uz one prikljucene prvoj ekipi bit ce ih vise nego.ikad mali Suljic i Devedzic briljiraju na treninzima prema tome bezveze napadas upravu glupanw. Cak smo zvali i.malog colica bekimovog prema tome sidran ex combe glup si da gluplji ne mozes biti.
Pisko ne budi naivan, misliš da znaš kako stvari stoje u upravi.Ali nisi ti kriv, vjeruješ kome ne treba pa et.. Nisi upravu za isanovica i fačića
Combe nisam, da razjasnimo ne pljujem nikog
Samo ne mogu da vjerujem da ste zadovoljni sadašnjim stanjem u klubu i ovom upravom.
Mi jesmo,ti ako nisi,ucini nam uslugu,nejavljaj se vise,ni sa ovog ni sa onog profila
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 00:35

zmaj348 je napisao/la:
sidran je napisao/la:Daj ba zmajicu ne okreći temu, pitao sam šta radi uprava u vezi domaćih igrača??? Zasto ih puštaju?? A fali vezni, a fali bek lafo..
Cuj zmajicu :rol: :rol: Prvo da me znas vjeruj mi da ne bi napisao tako(mogu se i predstaviti javno nije problem) Koji je to domaci igrac za kojim bi mi trebali sada plakati-Faca,Isan? Daj molim te,nijedan od njih nije niti moze nositi prevagu u ekipi.Na kraju vidjeces koliko ce pokazati u drugim ekipama,meni su dragi momci,domaci su ali nije to-to..
Trebo bi plakat za punim stadionom i pravim fudbalom, tući borac, tući evropsko Sarajev0
Oooo gospodo brzo ste to zaboravili.
Sad vam upravu vode ljudi koji su sposobni da klub opstaje kako tako, jer oni su zadovoljni imaju tu uvijek svoj dio kolača a zvijezda ce opstajati nekako ni dole ni gore.
Neki ce reci tu nam je mjesto, eeeeee nijeeee i zna se kakav je projekat kluba bio radilo se i gradilo sta se sad čeka
Ranieri vam je tata..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 09 jul 2016, 00:51

Nevezano za debila Combeta, sto se tice juniora kazes da devedzic i suljic briljiraju, sta je s onog malog Zurapovica, ja koliko sam cuo da je on najveci potenicjal od svih nasih juniora , jel on trenira s prvim timom il sta ??
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 01:01

Po meni imamo odlican raspored. Svidja mi se sto nam u drugoj polusezoni gostuju i Capljina i Orasje :bih: :bih: :bih: :twisted: :twisted:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2016, 01:12

sidran je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Trebo bi plakat za punim stadionom i pravim fudbalom, tući borac, tući evropsko Sarajev0
Oooo gospodo brzo ste to zaboravili.
Sad vam upravu vode ljudi koji su sposobni da klub opstaje kako tako, jer oni su zadovoljni imaju tu uvijek svoj dio kolača a zvijezda ce opstajati nekako ni dole ni gore.
Neki ce reci tu nam je mjesto, eeeeee nijeeee i zna se kakav je projekat kluba bio radilo se i gradilo sta se sad čeka
Covjece kako ne shvatas da para nema vise kao sto je nekada bilo ovi iz uprave su skupili koliko su mogli i sta sad?Evo daj ti neki prijedlog ko bi trebao novi da dode u upravu sa ogromnim parama? Svi koji su imalo ulagali u sport u BiH znaju da su to rupe bez dna evo prvi Mirso covjek je ulagao i na kraju gotovo odustao...Sto se tice projekta gradnje-jest se gradilo ali Bogami i zaduzilo,ja imam info da se Dzeni duguje 330000km,Sukiju 60000km a pitaj Boga dragog sta je s porezima i doprinosima..Pa bil ti volio da se Zvijezda ugasi jer s tim tempom zaduzivanja kako je radila ta uprava po meni mi bismo brzo bili ugaseni...Volim i ja dobar rezultat ali mi je draze da cujem od Piske kako se svake godine vraca odredeni dio duga pa neka je to i naustrb rezultata..

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 01:31

E to sam čekao, sad opleti po dugovima',, pa ti stvarno mislis da je neko lud da radi do 330000 hiljada u minus i 60000 DZABA
al nisi upućen dovoljno to je viša matematika ipak.ne zamjerim ti
Al vidis ipak se radilo i zadužilo OK i to bi se vratilo. PONAVLJAM NISU LJUDI LUDI TOLIKO DA DZABA RADE, znaju u šta su se upustili.i vratilo bi se sigurno
Eeee sad para nema ko prije :hmmmmm: :hmmmmm: a vi ste ipak zadovoljni klubom("BOLJE VAM SAD NEGO PRIJE")
Neko laže, nekom ce da nos raste :pinokio: :pinokio: :pinokio:
Ranieri vam je tata..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 09 jul 2016, 03:11

Subota, 09.07. 17:30
Stadion Dr. Milan Jelic

Modrica - Zvijezda (Prijateljska utakmica)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 07:18

Mozda po prvi puta u historiji se iznese prijedlog na upravu i ko je za digne ruku ko nije ne dize znaci sve je transparentno. Novac koji se dobije trosi se pametno ne razbacuje se kakvi kolaci i bakraci ba druze proslo je vrijeme kad se igracima davalo 10 000 na ruke pa talovi. To su ti combe radili tvoj mustafa pestalic daju 40 000€ za Mirkovica ovaj na kraju sezone ode bez marke odstete. Radi posjecanja Serba je jucer napustio klub za njega su pare donesene i 15% od narednog transfera, ocekuje se i naknada za treniranje od Grashopersa za malog Musica. Klub zdravo funkcionise igracima nisu obecate neke ogromne plate, starim igracima Faci, Isanu, Brkicu planirano je isplata duga tj. mislim da je vec isplaceno u ovoj sedmici. Tako da ako iko treba da pljuje onda treba uprava da pljuje ove supke koji su okrenuli ledja Zvijezdi, al bit ce Zvijezde i bez njih.

@Devil Zurapovic je napustio klub momak ide studirati igrat ce do zime u Borcu Samackom pa ide u Simin Han.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2016, 08:23

sidran je napisao/la:E to sam čekao, sad opleti po dugovima',, pa ti stvarno mislis da je neko lud da radi do 330000 hiljada u minus i 60000 DZABA
Al vidis ipak se radilo i zadužilo OK i to bi se vratilo. PONAVLJAM NISU LJUDI LUDI TOLIKO DA DZABA RADE, znaju u šta su se upustili.i vratilo bi se sigurno
Eeee sad para nema ko prije :hmmmmm: :hmmmmm: a vi ste ipak zadovoljni klubom("BOLJE VAM SAD NEGO PRIJE")
Hehe za mene je viša matematika, e moj combe neka si ti upućen,za tvoju informaciju ja bolan kada nešto napišem ovdje na forumu ili sam čuo od ljudi koji rade u klubu ili od dotičnih osoba o kojima se radi ...Za ovaj dug sam čuo lično od osoba kojima je Zvijezda dužna a ne na kafi od raje..Dženi se vraća i taj dug je donekle saniran dok Suada uveliko kuka jer su ženi potrebne pare zbog nastavka poslovanja(na kraju krajeva pitaj te firme pa će ti one same reći eto nazovi Suadu ona sigurno neće kriti)...Da li ova uprava dobro radi-uvijek može bolje ali mi je drago što se dovode igrači koji su u skladu s budžetom i na nekakvoj realnoj osnovi a ne kao što je bio slučaj do sada dovodi strance koji uzimaju po 3-4000 km a znamo sami kakav je bio njihov odnos prema klubu..Nisi mi odgovorio koji je to čovjek kojeg bi ti predložio u upravu koji će donijeti lovu kao u ono vrijeme pa da žarimo i palimo kao nekada? molim te da odgovoriš na ovo zadnje pitanje..

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 09:40

zmaj348 je napisao/la:
sidran je napisao/la:E to sam čekao, sad opleti po dugovima',, pa ti stvarno mislis da je neko lud da radi do 330000 hiljada u minus i 60000 DZABA
Hehe za mene je viša matematika, e moj combe neka si ti upućen,za tvoju informaciju ja bolan kada nešto napišem ovdje na forumu ili sam čuo od ljudi koji rade u klubu ili od dotičnih osoba o kojima se radi ...Za ovaj dug sam čuo lično od osoba kojima je Zvijezda dužna a ne na kafi od raje..Dženi se vraća i taj dug je donekle saniran dok Suada uveliko kuka jer su ženi potrebne pare zbog nastavka poslovanja(na kraju krajeva pitaj te firme pa će ti one same reći eto nazovi Suadu ona sigurno neće kriti)...Da li ova uprava dobro radi-uvijek može bolje ali mi je drago što se dovode igrači koji su u skladu s budžetom i na nekakvoj realnoj osnovi a ne kao što je bio slučaj do sada dovodi strance koji uzimaju po 3-4000 km a znamo sami kakav je bio njihov odnos prema klubu..Nisi mi odgovorio koji je to čovjek kojeg bi ti predložio u upravu koji će donijeti lovu kao u ono vrijeme pa da žarimo i palimo kao nekada? molim te da odgovoriš na ovo zadnje pitanje..
Zmajić čuo, zmajić kazao ha ha ha ha ha TAKVI STE SVI OVDJE NA FORUMU
I sad ste zadovoljni sa klubom, mažu vam oči i sole vam pamet...a jest i teško kad ste naivni ko djeca
ZMAJU POJMA NEMAŠ
Za staru upravu ovdje se više iznosi laži nego istine i jedno je sigurno: daleko sposobni ljudi su bili u klubu, obrazovaniji, financijski jači i imali jače veze sa savezom
Ranieri vam je tata..

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 jul 2016, 09:46

E jesi cojk naporan,bas koga zanima sto pises de skontaj se malo,to je tvoje misljenje,imas ga pravo iznijet,ali sto si toliko naporan,zar nemas privatan zivot,il te jeeebe zena,pa se ovdje istresas...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2016, 11:01

@sidran,pokusao sam ti lijepo objasniti ali vidim da je s tobom ne moguća normalna rasprava.Zamolit ću te da odsada zaobilaziš moje postove a ako želiš i dalju raspravu molim te na pp pošalji ko si pa da nastavimo u četiri oka..

sidran
Kontakt:

Post Postao/la sidran » 09 jul 2016, 11:43

zmaj348 je napisao/la:@sidran,pokusao sam ti lijepo objasniti ali vidim da je s tobom ne moguća normalna rasprava.Zamolit ću te da odsada zaobilaziš moje postove a ako želiš i dalju raspravu molim te na pp pošalji ko si pa da nastavimo u četiri oka..
Istina tesko pada
Nista tajno, samo javno i nek se zna
Ranieri vam je tata..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2016, 11:50

i dalje čekam pp, a vjeruj mi da će svi znati..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 09 jul 2016, 12:47

Za nekoliko dana cemo postavit svoj vlastiti forum na NKZvijezda.ba pa mozemo tamo na miru da raspravljamo o Zvijezdi bez ovih padobaranaca.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.