FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 jul 2016, 19:21

Nokson22 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Duska mescini rece do polaska u sloveniju,koliko vidim dimna!
Bice da je tako nema logike radit pripreme i predstavljat igrace u "staroj opremi" :crazy:
Kod nas nema logike za lijeka :cool: ,zakuhali smo sa dincekom nema informacija!Ostao nam je "babuka" kao zadnja nada :tokralju:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jul 2016, 19:32

Lijepo je ponekad, kad nema euforije i očekivanja... Samo da na hajr izađe :D Prva ljubavi najveća radosti!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 19:51

Evander je napisao/la:Realno, konukreti nam nikad losiji nisu bili.
Prije svega tu mislim na Zrinjski i Siroki jer njih vidim kao najozbiljnije ekipe.
Po meni, oni dosta slabiji ulaze u ovu sezonu.
Sloboda je ok, ali sumnjam da su ostali na istom nivou kao prosle godine.
Meljo je isto nepoznanica, ali ovaj igracki kadar koji imaju, ne obecava previse.
Ja mislim da nam je Sloboda najveca prijetnja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 jul 2016, 19:57

@stivi dži
On je prirodni vođa, nema tu šta njemu da paše ili ne paše.

@BSV
Nemoj mi tog slasha na 'Marko/Rustem'. Zna se ko treba dobiti prednost. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2016, 19:58

ledesma je napisao/la:Lijepo je ponekad, kad nema euforije i očekivanja... Samo da na hajr izađe :D Prva ljubavi najveća radosti!
Kralju ko osvaja ove sezone (odnosi se na "nacionalnu pripadnost" kluba)? :kralj:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 jul 2016, 20:22

Prije svega tu mislim na Zrinjski i Siroki jer njih vidim kao najozbiljnije ekipe.
Meljo je isto nepoznanica, ali ovaj igracki kadar koji imaju, ne obecava previse.

Ja sam misljenja da ce nam Zeljo biti najveci konkurent.Igracki kadar koji ima,i imena poput Lendrica,Memije,Bekrica,Stevanovića,i nije za podcijeniti.Drugi i jedini konkurent uz Zelju, po meni je Zrinjski.Jest da mu je otisao Zakaric,ali je okosnica tima ostala ne okupu.
Siroki me razocarao,u ovim evropskim utakmicama.Sloboda realno slabija odlaskom Ahmetovica,Sarica,Ivetica,ali sigurno uz Radnik konkurent za vrh tabele.
Ove ostale ekipe su za klasu ispod.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 08 jul 2016, 20:23

Nokson22 je napisao/la:Braco kad ce nesto vezano za taj Nike?
Nista
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 08 jul 2016, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 08 jul 2016, 20:48

Ako se Uprava ne opameti:

slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 jul 2016, 20:50

Žiku Tope što se usuko. Syebaće te to, Topa.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 jul 2016, 21:00

Sabinho je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Lijepo je ponekad, kad nema euforije i očekivanja... Samo da na hajr izađe :D Prva ljubavi najveća radosti!
Kralju ko osvaja ove sezone (odnosi se na "nacionalnu pripadnost" kluba)? :kralj:
Stručnjak ja sam mislio da ti već znaš
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 jul 2016, 22:41

Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
Ovako ispade ovi nasi vec znaju ucesnike lige za prvaka :)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 08 jul 2016, 22:47

Valjda smo do sad naucili ,da u derbiju nema pravila .Koliko god mislim da imamo najjacu ekipu u ligi,to ne treba da znaci i ne znaci da cemo pobjediti Zelju jer to su utakmice u kojim nema nikakvog pravila.Nadam se da ce igraci i pokazati da su najjaci,ali ponavljam derbi dobijaju skroz druge stvari,valjda cwmo biti mi koji ce se radovati
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 jul 2016, 23:56

Nokson22 je napisao/la:Braco kad ce nesto vezano za taj Nike?
Nisu su se jos slozili oko dizajna dresova.

Sent from my E6653 using Tapatalk

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 09 jul 2016, 00:00

pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 09 jul 2016, 00:09

admirr je napisao/la:
pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??
Ekipe koje su dosta više pokazale od nas prošle sezone i ekipe koje su izborile evropu :mrgreen:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 09 jul 2016, 00:13

SiouxLukavac je napisao/la:
admirr je napisao/la:
Ekipe koje su dosta više pokazale od nas prošle sezone i ekipe koje su izborile evropu :mrgreen:
znam to, ali kakve veze ima jedna sezona. pa i olimpik nas je otreso ko slinu, pa ih to ne cini velikim klubom. po meni sloboda i radnik su puno manji od npr celika i jos nekih i nebi trebali biti u grupi sa konama i hercegovcima
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jul 2016, 00:18

Dobro su odredili grupe jos samo, da su zamjenili Celik i Radnik, jer Celik u kakvom god stanju bio, uvjek ce privuci vise raje nego Radnik jednostavno tako je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 09 jul 2016, 00:25

SiouxLukavac je napisao/la:
admirr je napisao/la:
Ma nije bitno, uvijek ces imati outside-ere koji ponekad bljesnu, kad veliki zakazu. Al ovo nisu klubovi koji ce privuci raju na stadion, al haj, vec odluceno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2016, 08:17

Pocetkom prosle sezone su bili losiji, kone pogotovo, imas pamcenje zlatne ribice...Zrinjski je zadrzao sampionsku ekipu ili bar 90%..Siroki ima fore da se pojaca, ne treba nikog da zavara evropa ovako oni uvijek izlete...a opet imaju odlican start....Sloboda je zadrzala kostur ekipe ali pojacala odbranu Dzidicem, vjerovatno najbolja odbrana lige, vec su uigrani.....zeljo se takodje znacajno pojacao, napad pogotovo, vezni red, ali tacno da ima puno novih i treba vidjeti kako ce to izgledati....na drugu stranu nasa odbrana je klimava, veznom redu fali destruktivac i cekamo da odu Benko i Dulja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 jul 2016, 08:23

ElCartel11 je napisao/la:Dobro su odredili grupe jos samo, da su zamjenili Celik i Radnik, jer Celik u kakvom god stanju bio, uvjek ce privuci vise raje nego Radnik jednostavno tako je.
Celik ako doceka polusezonu da ga ne izbace iz lige ce biti uspijeh za njih...oni i olimpic nemaju 16 igraca pod ugovorom zajedno...

Sloboda i Radnik su ozbiljne ekipe, tuzlaci htjeli ne htjeli ti napravise rivalitet prosle sezone sa sarajevom....Radnik ce biti neki subtop ali ljudi ozbiljno rade i igraju fudbal a ne seljakluk...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1 i 28 gostiju.