Kod nas nema logike za lijekaNokson22 je napisao/la:Bice da je tako nema logike radit pripreme i predstavljat igrace u "staroj opremi"Sarajlijica1946 je napisao/la:Duska mescini rece do polaska u sloveniju,koliko vidim dimna!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kod nas nema logike za lijekaNokson22 je napisao/la:Bice da je tako nema logike radit pripreme i predstavljat igrace u "staroj opremi"Sarajlijica1946 je napisao/la:Duska mescini rece do polaska u sloveniju,koliko vidim dimna!
Ja mislim da nam je Sloboda najveca prijetnja.Evander je napisao/la:Realno, konukreti nam nikad losiji nisu bili.
Prije svega tu mislim na Zrinjski i Siroki jer njih vidim kao najozbiljnije ekipe.
Po meni, oni dosta slabiji ulaze u ovu sezonu.
Sloboda je ok, ali sumnjam da su ostali na istom nivou kao prosle godine.
Meljo je isto nepoznanica, ali ovaj igracki kadar koji imaju, ne obecava previse.
Kralju ko osvaja ove sezone (odnosi se na "nacionalnu pripadnost" kluba)?ledesma je napisao/la:Lijepo je ponekad, kad nema euforije i očekivanja... Samo da na hajr izađePrva ljubavi najveća radosti!
Evander je napisao/la:Realno, konukreti nam nikad losiji nisu bili.
Prije svega tu mislim na Zrinjski i Siroki jer njih vidim kao najozbiljnije ekipe.
Meljo je isto nepoznanica, ali ovaj igracki kadar koji imaju, ne obecava previse.
NistaNokson22 je napisao/la:Braco kad ce nesto vezano za taj Nike?
Stručnjak ja sam mislio da ti već znašSabinho je napisao/la:Kralju ko osvaja ove sezone (odnosi se na "nacionalnu pripadnost" kluba)?ledesma je napisao/la:Lijepo je ponekad, kad nema euforije i očekivanja... Samo da na hajr izađePrva ljubavi najveća radosti!
Nisu su se jos slozili oko dizajna dresova.Nokson22 je napisao/la:Braco kad ce nesto vezano za taj Nike?
i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
Ovako ispade ovi nasi vec znaju ucesnike lige za prvaka
Ekipe koje su dosta više pokazale od nas prošle sezone i ekipe koje su izborile evropuadmirr je napisao/la:i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
znam to, ali kakve veze ima jedna sezona. pa i olimpik nas je otreso ko slinu, pa ih to ne cini velikim klubom. po meni sloboda i radnik su puno manji od npr celika i jos nekih i nebi trebali biti u grupi sa konama i hercegovcimaSiouxLukavac je napisao/la:Ekipe koje su dosta više pokazale od nas prošle sezone i ekipe koje su izborile evropuadmirr je napisao/la:i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
Ma nije bitno, uvijek ces imati outside-ere koji ponekad bljesnu, kad veliki zakazu. Al ovo nisu klubovi koji ce privuci raju na stadion, al haj, vec odluceno.SiouxLukavac je napisao/la:Ekipe koje su dosta više pokazale od nas prošle sezone i ekipe koje su izborile evropuadmirr je napisao/la:i meni je to zapalo za oko. ko su radnik i sloboda da budu u ovoj skupljoj grupi??pasica je napisao/la:Dobro je ovo za karte, samo da su jos Radnik i Slobodu stavili u ovu jeftiniju grupu, bio bi pun pogodak. To je nekako realno.
Pocetkom prosle sezone su bili losiji, kone pogotovo, imas pamcenje zlatne ribice...Zrinjski je zadrzao sampionsku ekipu ili bar 90%..Siroki ima fore da se pojaca, ne treba nikog da zavara evropa ovako oni uvijek izlete...a opet imaju odlican start....Sloboda je zadrzala kostur ekipe ali pojacala odbranu Dzidicem, vjerovatno najbolja odbrana lige, vec su uigrani.....zeljo se takodje znacajno pojacao, napad pogotovo, vezni red, ali tacno da ima puno novih i treba vidjeti kako ce to izgledati....na drugu stranu nasa odbrana je klimava, veznom redu fali destruktivac i cekamo da odu Benko i Dulja....Evander je napisao/la:Realno, konukreti nam nikad losiji nisu bili.
Celik ako doceka polusezonu da ga ne izbace iz lige ce biti uspijeh za njih...oni i olimpic nemaju 16 igraca pod ugovorom zajedno...ElCartel11 je napisao/la:Dobro su odredili grupe jos samo, da su zamjenili Celik i Radnik, jer Celik u kakvom god stanju bio, uvjek ce privuci vise raje nego Radnik jednostavno tako je.