Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne rece Roger kao inace vidimo se iduce godine vec nadam se da se vidimo opet na Centre Court 

ja sam još u šoku.. ne mogu da vjerujem...
kraj četvrtog seta, moram da idem.. i sve čekam da uzme RF pa da mogu mirno otići.. jedne brejk lopte.. hajd reko još ću malo sačekat.. opet brejk lopta ništa.. 4-4 ili 5-5 odem... poslije kad sam bio u mogučnosti reko da provjerim rezultat kolko je.. očekujem 3-1.. kad ono 2-2 i 3:1 u petom setu za raonića...
srce mi je slomljeno bukvalno
svaka čast raoniću, ali se on danas ništa nije pitao.. ovo je trebalo biti 3:0 u najgorem slučaju 3:1 za rogera, ali eto....
inače, uvijek se ovako osjećam otkako pratim federera... igra odlično, ponadaš se.. uđe u finale, i tu pruži najgoru partiju svih vremena, gdje samo izbacuje loptice u aut i u mrežu... iz godine u godinu tako.. finala sa đokovićem, uzme novak prvi, pa uzme roger drugi, extra igra, sjajno, povratak je tu, i onda glat izgubi druga dva seta.. tako nekoliko finala.. ovaj wimbledon reko da sebi malo olakšam, pa teška srca nisam vjerovao u rogera... prvo čak sam i očekivao možda neku nagaznu minu u prvim kolima, ali stvarno ga je žrijeb poslušao pa i nije mogao izgubiti... pribojavao sam se čilića, nakon 0:2 sam bio uvjeren, ubijeđen, siguran 100% da je to to, da ispada i da nema šanse da se vrati i onda pruži onakvu partiju...
i onda.. opet, koliko god da je skrivao budi se nada, nada za 18-im GS-om... raonić, odličan meč.. odlično je izgledao, tajbrejk siguran... i kad je uzeo treći set, onda se otvorilo iz mene, sigurna pobjeda, to je to, opet sam vjerovao i ludo navijao i onda... naravno, standardno od rogera
pretužno

kraj četvrtog seta, moram da idem.. i sve čekam da uzme RF pa da mogu mirno otići.. jedne brejk lopte.. hajd reko još ću malo sačekat.. opet brejk lopta ništa.. 4-4 ili 5-5 odem... poslije kad sam bio u mogučnosti reko da provjerim rezultat kolko je.. očekujem 3-1.. kad ono 2-2 i 3:1 u petom setu za raonića...

svaka čast raoniću, ali se on danas ništa nije pitao.. ovo je trebalo biti 3:0 u najgorem slučaju 3:1 za rogera, ali eto....

inače, uvijek se ovako osjećam otkako pratim federera... igra odlično, ponadaš se.. uđe u finale, i tu pruži najgoru partiju svih vremena, gdje samo izbacuje loptice u aut i u mrežu... iz godine u godinu tako.. finala sa đokovićem, uzme novak prvi, pa uzme roger drugi, extra igra, sjajno, povratak je tu, i onda glat izgubi druga dva seta.. tako nekoliko finala.. ovaj wimbledon reko da sebi malo olakšam, pa teška srca nisam vjerovao u rogera... prvo čak sam i očekivao možda neku nagaznu minu u prvim kolima, ali stvarno ga je žrijeb poslušao pa i nije mogao izgubiti... pribojavao sam se čilića, nakon 0:2 sam bio uvjeren, ubijeđen, siguran 100% da je to to, da ispada i da nema šanse da se vrati i onda pruži onakvu partiju...
i onda.. opet, koliko god da je skrivao budi se nada, nada za 18-im GS-om... raonić, odličan meč.. odlično je izgledao, tajbrejk siguran... i kad je uzeo treći set, onda se otvorilo iz mene, sigurna pobjeda, to je to, opet sam vjerovao i ludo navijao i onda... naravno, standardno od rogera

pretužno

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
senior tour?VGS je napisao/la:Ne rece Roger kao inace vidimo se iduce godine vec nadam se da se vidimo opet na Centre Court

dobar je roger, ali njegovo vrijeme na GS je prošlo, nek se još malo zaje.baje na touru, merak ga je gledati, pa makar i ne mogao osvajati ove najveće turnire
Sve to stoji te propustene BP mogu i prezaliti al izgubiti 2 seta tako sto ne pospremis zicer na mrezi u nebranjeni dio terena eh to ne mogu.
Nije da nesto pametujem jer Federer nije prosao ali meni finale Murray Raonic mirise na teski smor.
Nije da nesto pametujem jer Federer nije prosao ali meni finale Murray Raonic mirise na teski smor.
i opet.. drago mi je što nisam gledao.. jer bi mi otišlo jedno 5-6 godina života.. ovako je samo 2-3... gledam sad rezultat.. jel ovo imao 40:0 u gemu kad mu je raonić napravio brejk na (6-5) u četvrtom? 
svašta........................................................

svašta........................................................
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Ovo mi je nekako kao u fudbalu kada napadac profula penal. Znaci lupas reketom cijeli zivot od sedme godine. U jednom gemu ti dolaze lopte od 13KM/h na sredinu terena, na loptici si namjestas se na forhend i zapucas je u aut od 2 metra ili u mrezu?!? 

Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 08 jul 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
smor je uvijek kad miloš igra, jednodimenzionalni krkanski tenis, ali on je takav i to treba prihvatiti. njegov jedini plan b je da li servirati dva prva ili prvi i drugiVGS je napisao/la:Sve to stoji te propustene BP mogu i prezaliti al izgubiti 2 seta tako sto ne pospremis zicer na mrezi u nebranjeni dio terena eh to ne mogu.

momak je barem fino pametno dijete, ja bi se radovao za njega da uzme wimbledon
To jest, slazem se. Nije odvratan kao Berdih npr, kulturica momcina 

Jao Berdiha, MAMA!!!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako samo proda meč, nevjerovatno. Miloš je već bio pobjeđen samo je trebao rutinski meč privesti kraju. Ali on 40-00 prokocka, Miloš set lopta i on umjesto dijagonalno da odigra u nebranjeni dio terena on igra paralelno direktno u igrača. Uvijek ali uvijek ove greške pravi. Igrač koji najmanje mozak koristi. Navijam za Miloša, neka on uzme titulu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne može brate Raonić nikako biti jednodimenzionalan igrač i njegovo poređenje sa ostalim čistim serverima nema rezona. Po meni Miloš ima odličnu kretnju za svoju visinu, dosta dobar FH i BH koji nije na nekom nivou. Kada riternira kao u pojedinim trenutcima danas djeluje baš zastrašujuće, plus servis koji ne moram puno spominjati.akisarajevo92 je napisao/la:Federer je u cijeloj karijeri izgubio mozda 5 meceva od jednodimenzionalnih igraca kao Raonic.Raonffa je napisao/la:Mislim da je ovdje kraj Federeru.
U 1/4 finalu Cilicev servis je bio na nivou Raonicevog, a pritom ima bolje osnovne udarce od Raonica, pa nije pobijedio.
Federer ce svoje servis gejmove cuvati lagano, sacekace neki gejm gdje ce Raonic promasiti par prvih servia i to je to. Max jedan set moze da osvoji, i to u tie breaku.
finale Federer - Murray, a onda, nadam se, 18. GS titula i 8. na Wimbledonu
Sa druge strane Federer ipak nikad lošiji, vrlo loš na riternu, a i često pravi neforsirane greške koje prije par godina ne bi napravio ni u ludilu ali to su godine jbg. Servis mu je čak i dobro funkcionisao za razliku od proteklog perioda al' džaba njegovo je ipak prošlo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Murray bi ga gladno pregazio u finalu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad je vec neko pominjao jednodimenzionalnost, taj epitet svakako moze da se zakaci Berdihu a ne Milošu. Druže, dugo vremena nisam vidio bezlicnijeg tenisera. Nikakva rjesenja nema, imao je tonu prilika za brejk ali jednostavno ne zna. I u trenutcima kada je imao neku sansu zapuca lopticu u peti red publike. Miloš je za njega Đokica 

Naravno,Federer je nakon cetvrtog seta bio gotov za eventualno finale.Kad je izgubio cetvrti set znao sam da nema sansi protiv Murraya,ali sam jos mislio da moze pobijedit RaonicaRokoko87 je napisao/la:Murray bi ga gladno pregazio u finalu.

Prvo finale u kojem neće igrati protiv Federera ili Đokovića 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
čestitam ti drugi trofej na najvećem turniru na svijetu. ovo je bilo gotovo čim je nole ispao, a nakon fedexa to je aksiom. mislio sam možda bude neki kiks zbog pritiska i preživio je congu.Virtu4l je napisao/la:Prvo finale u kojem neće igrati protiv Federera ili Đokovića
a i inače ko zna bi li ga i nole dobio u finalu. sa lendlom to je novi nivo endija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I ja vjerujem da će bez problema slaviti u finalu, zna šta ga čeka, Miloša je dobio pet puta zaredom i to na svim podlogama. Sigurno i da bi protiv Noleta imao solidne šanse, veće nego inače. Mislim da Raoniću treba neki baš lud ritam da bi mogao ugroziti Endija koji stvarno igra odlično, a posebno me raduje ritern koji će vjerovatno biti ključni faktor u finalu.DANTES je napisao/la:čestitam ti drugi trofej na najvećem turniru na svijetu. ovo je bilo gotovo čim je nole ispao, a nakon fedexa to je aksiom. mislio sam možda bude neki kiks zbog pritiska i preživio je congu.
a i inače ko zna bi li ga i nole dobio u finalu. sa lendlom to je novi nivo endija
Treće slam finale ove godine

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko god je trece slam finale u ovoj godini dobar uspjeh,isto tako bi izgubljeno trece finale moglo bit katastrofalan neuspjeh 
Kad jos dodas tome da je ovo Muzzi 11. GS finale,a da je uzeo samo 2,imas situaciju u kojoj je Muzza pod velikim pritiskom.

Kad jos dodas tome da je ovo Muzzi 11. GS finale,a da je uzeo samo 2,imas situaciju u kojoj je Muzza pod velikim pritiskom.
Da se pretvorim u grcke filozofe sa Leovom inteligencijom ne bih shvatio cemu se ovaj cereka u konstataciji gore.rio_Ferdy88 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Kakvoj smo GOATizaciji prisustvovali
Sreca danas sam radio stigao tek na 5. set i postedio se patnje zivaca i organizma slicnog kao u srijedu. Ovaj poraz je logican slijed dogadjaja, tijelo od 35 godina nije se moglo oporaviti za bolje kretanje i partiju, da je uzeo i 4. set Murray bi ga ogulio gore nego na OI u Londonu u finalu. Umor, losa igra i losa forma, nakon povrede potrebno mu je vise vremena da se vrati. Siguran sam da moze dostici formu iz 2015. ponovo, al' pitanje je imal motiva nakon puno poraza na Slamovima, ne moze se on zadovoljit polufinalima i finalima tako da ce vjerovatno reci zbogom nakon OI i US Opena. Al' ne vjerujem da mu je ovo oprostaj od najdrazeg turnira, vjerujem da ce dogodine na travi zavrsiti pricu. No nikad se ne zna, ako pregura jedno vrijeme bez povreda i vrati formu od prije godinu dana mozda bude igro i do 40.

Jos jedan dokaz koliko je tesko igrati na najvecem nivou sa 30+, tek sad to shvatam, kad jedan Fedex ne moze nece niko moci nikad.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ajd super da si i ti to konačno skonto
ako ne računaš kena rosewalla u drevnim vremenima kad sam ja bio mali niko nije osvajao GS u godinama u kojima je federer sada. za mene su ovi uspjesi federera u poznim godinama samo dodatni dokaz koliko je on veliki, i bez obzira na to što će ostati na cifri od 17 GS-ova on ima rijetko viđenu karijeru u poznim godinama
ako ne računaš kena rosewalla u drevnim vremenima kad sam ja bio mali niko nije osvajao GS u godinama u kojima je federer sada. za mene su ovi uspjesi federera u poznim godinama samo dodatni dokaz koliko je on veliki, i bez obzira na to što će ostati na cifri od 17 GS-ova on ima rijetko viđenu karijeru u poznim godinama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.