Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
@Slevin večeras u formi, rastura 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
boga mi ja nisam nikakav Bosanac i Hercegovac i to je komunistička novotarija iz 40 i neke. ja sam srbin prije svega. pa bosanac, nikako nisam hercegovac.Unofficialpage je napisao/la:Konstantno fulaš o ćemu se priča, niko ne spori te zastave. U Srbiji i Hrvatskoj legitimne ali u BiH nije mjesto tim zastava u javnom eksponiranju. Jedinu zastavu koju treba da poštujemo je zastava BiH, mi smo ovdje svi Bosanci i Hercegovci, niti smo Srbi, niti Hrvati niti Bošnjaci kad ovo prihvatimo bit' će nam bolje i tek tad ova država može napredovat.pinoglavi je napisao/la:Da li to treba da znači kako niko iz dijaspore ne smije nositi zastavu BiH? Zašto bi nam smetala zastava bilo koje medjunarodno priznate države na svijetu?Unofficialpage je napisao/la:U suštini neka voli koju hoće državu ali u BiH se nosa samo zastava BiH. Kao neće podjele a ovo što su uradili je podjela. Da neće svi bi nosili jednu zastavu. U BiH je jedina legitimna zastava BiH i nijednoj drugoj nije mjesto, u privatnoj svrsi neka radi šta hoće ali bilo kakvo isticanje zastave druge države javno nije uredu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Inace, SDA kao i obicno srebrenicke zrtve koristi iskljucivo za predizbornu kampanju. To konjsko gowno od stranke se ionako Srebrenice sjeti samo u julu i to iskljucivo za pomenute svrhe.
Govorim za ovu inicijativu da se otkaze finale ZG
Bosanac i Hercegovac? Jesu to dvije nacije - Bosanci i Hercegovci? Hercegovina niti je kad bila banovina, niti kraljevina niti sta. Kao da se Republika Hrvatska zove Hrvatska i Slavonija.
Bosanac i Hercegovac? Jesu to dvije nacije - Bosanci i Hercegovci? Hercegovina niti je kad bila banovina, niti kraljevina niti sta. Kao da se Republika Hrvatska zove Hrvatska i Slavonija.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@dantes Upravo o tome i govorim, previše smo podjeljeni. Ne namečem ti ništa, drag si mi forumaš, mislim da bi svi prije svega trebali gledati interes ove države, jer jbg ovdje živimo, sve nam zavisi od toga kako ide ova država.
A što ne bi mogao biti i Hercegovac? Šta ti fali?
@Kajzer10 tako se zove država pa eto i naziv nacije tako
A što ne bi mogao biti i Hercegovac? Šta ti fali?
@Kajzer10 tako se zove država pa eto i naziv nacije tako
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To ime Hercegovina su nekako uspjeli progurati na Berlinskom kongersu, a do tad je bila samo BosnaKajzer10 je napisao/la:Inace, SDA kao i obicno srebrenicke zrtve koristi iskljucivo za predizbornu kampanju. To konjsko gowno od stranke se ionako Srebrenice sjeti samo u julu i to iskljucivo za pomenute svrhe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- IlFantasista
- Kontakt:
Upropastiše mi pitanje pričom o zastavama.rio_Ferdy88 je napisao/la:...
Znaš li ti slučajno koliko vremena treba da bude gotovo pasoš?
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ako se dobro sjecam, 40 dana. A velike su sanse da se ne sjecam dobro.IlFantasista je napisao/la:Upropastiše mi pitanje pričom o zastavama.rio_Ferdy88 je napisao/la:...![]()
Gdje se, u Sarajevu, može kupiti srebrenički cvijet?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidjet' cemo hoce li Konakovic pozvati na otkazivanje barem 20-ak partija u njegovom kantonu zakazanih 12. jula.Kajzer10 je napisao/la:Inace, SDA kao i obicno srebrenicke zrtve koristi iskljucivo za predizbornu kampanju. To konjsko gowno od stranke se ionako Srebrenice sjeti samo u julu i to iskljucivo za pomenute svrhe.
Citam danas da su ovi iz Granda vec pomjerali finale kako ne bi padalo za ramazan, i vjerovatno bi ga pomjerili ponovo da je bio 11. juli, kada je oficijelno dan zalosti na podrucju cijele BiH. Od 12., u ovoj zemlji se normalno nastavlja svakodnevni zivot i ne vidim razlog zasto se ne bi odrzao neki muzicki show.
Ne sjećaš se dobro, meni je trebalo oko dvije sedmice, ali ja sam jaKajzer10 je napisao/la:Ako se dobro sjecam, 40 dana. A velike su sanse da se ne sjecam dobro.IlFantasista je napisao/la:Upropastiše mi pitanje pričom o zastavama.rio_Ferdy88 je napisao/la:...![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svugdje pomalo, a ovdje najmanjeDANTES je napisao/la:@otelo pa đe si yebo ga konj
Gdje si ti?
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma meni rekoše 20-ak, ovako bih mogao propustiti derbi bezveze. 
Kun fejekun!
ma svugdjeOtelo je napisao/la:Svugdje pomalo, a ovdje najmanjeDANTES je napisao/la:@otelo pa đe si yebo ga konj![]()
Gdje si ti?
to sad pauza na faxu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Upravo tako.SlevinKelevra je napisao/la:Vidjet' cemo hoce li Konakovic pozvati na otkazivanje barem 20-ak partija u njegovom kantonu zakazanih 12. jula.Kajzer10 je napisao/la:Inace, SDA kao i obicno srebrenicke zrtve koristi iskljucivo za predizbornu kampanju. To konjsko gowno od stranke se ionako Srebrenice sjeti samo u julu i to iskljucivo za pomenute svrhe.
Citam danas da su ovi iz Granda vec pomjerali finale kako ne bi padalo za ramazan, i vjerovatno bi ga pomjerili ponovo da je bio 11. juli, kada je oficijelno dan zalosti na podrucju cijele BiH. Od 12., u ovoj zemlji se normalno nastavlja svakodnevni zivot i ne vidim razlog zasto se ne bi odrzao neki muzicki show.
Vec 12-tog je muzika do daske u citavoj drzavi, u svakom kaficu, basti ili klubu.
btw. i prosle godine je Grand datum finala pomjerio zbog Srebrenice.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prije 2-3 godine kad sam išao na more s još nekim ljudima, više auta u koloni. Jednom čovjeku prvo pasoš istekao i hajd nekako je prošao granicu, nije prošlo puno vremena, nekoliko dana od isteka, pa kasnije je skontao da mu je i lična istekla. Kad se vračao kući, policija ga zaustvila i vozačka mu istekla.
Nema dosadnije životinje od muhe, pogotovo ujutru.
Nema dosadnije životinje od muhe, pogotovo ujutru.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma završila mi prva godina, ne baš previše slavno, pa sad riješavam neke stvari, odmor i onda učenje za septembarDANTES je napisao/la:ma svugdjeOtelo je napisao/la:Svugdje pomalo, a ovdje najmanjeDANTES je napisao/la:@otelo pa đe si yebo ga konj![]()
Gdje si ti?
to sad pauza na faxu?
Kako život?
- IlFantasista
- Kontakt:
Imaš knjižaru kod GHB biblioteke, tu potraži.High je napisao/la:Gdje se, u Sarajevu, može kupiti srebrenički cvijet?
Kun fejekun!
život ide ja ga pratim sa distance. nekad se sastanemo i uz sok pričamo o njemu i kud plovi ovaj brod. onda opet svako svojim putem.Otelo je napisao/la: Ma završila mi prva godina, ne baš previše slavno, pa sad riješavam neke stvari, odmor i onda učenje za septembar![]()
Kako život?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI