FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 17:12

Svaka cast na informacijama!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 17:16

Opet iznosiš neistine.
Uradili na polusezoni i odigrali 12 kola,saberi učinak,i vidi cuda :zviz:[/quote]
I vidi čuda trener imao tako dobar učinak i mi ga otjerali? Vidi čuda :stop:[/quote]9

Polako prijatelju,odgovori na prethodno pitanje.Daj nam imena tih stručnjaka sto te procjene daju,da ih zaposlim.[/quote]

Nikad neces dobiti odgovor, uvijek se pošuti kad mu se postavi pitanje da potkrijepi svoje gnusne laži.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 08 jul 2016, 17:32

Dobra statistika. Iz nje vidimo da mnogo bh klubova luta i mi medju njima. Ne trebaju nas interesovati ostali i samo sebe trebamo gledati.

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 08 jul 2016, 17:53

A tek kada ovo usporedimo.
1. Emir Hodžurda - Rezerva
2. Tiago Faria - Rezerva
3. Srđan Stanić - Prvka ekipa
4. Mirko Kramarić - rezerva
5. Enis Sadiković - rezerva
6. Dejan Đermanović - rezerva
7. Nedo Turković - rezerva
8. Mailson - rezerva
9. Muris Midžić - rezerva
10. Adnan Alihodžić - rezerva
11. Benjamin Šehić - rezerva
12. Amer Hiroš - rezerva
13. Adnan Zahirović - prva ekipa
14. Jadranko Bogičević - prva ekipa
15. Damir Sadiković - rezerva

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 08 jul 2016, 18:10

Euzebio je napisao/la:A tek kada ovo usporedimo.
1. Emir Hodžurda - Rezerva
2. Tiago Faria - Rezerva
3. Srđan Stanić - Prvka ekipa
4. Mirko Kramarić - rezerva
5. Enis Sadiković - rezerva
6. Dejan Đermanović - rezerva
7. Nedo Turković - rezerva
8. Mailson - rezerva
9. Muris Midžić - rezerva
10. Adnan Alihodžić - rezerva
11. Benjamin Šehić - rezerva
12. Amer Hiroš - rezerva
13. Adnan Zahirović - prva ekipa
14. Jadranko Bogičević - prva ekipa
15. Damir Sadiković - rezerva

O tome ja pricam, kljucni igraci su ostali ;)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 jul 2016, 18:14

Svaka cast za ove podatke. Samo jednu cinjenicu zaboravljate. U bliskoj proslosti smo mijenjali igracki kadar, ali smo osvajali trofeje. U posljednjoj godini mijenjamo rezultata nema. Nesto nije stimalo, sad imamo sansu za popravni.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 08 jul 2016, 18:20

U predhodnim sezonama nisi imao u ligi jako Sarajevo, Slobodu, Zrinjski, Siroki*... Samo sjeti se prosle sezone sve igrace sto je Odovic htjeo dovesti, otisli su u Slobodu... Ove sezone moje misljenje je da smo igracki najjaci, a pored nas ce u borbi za prvu poziciju biti 4 standardne ekipe(*).

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 jul 2016, 18:35

Ne treba nam alibi. Sami smo sebi krivi, nikako dobro Sarajevo ili Sloboda. Kazem ti imamo popravni i samo je do nas.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 08 jul 2016, 18:49

Realno u proslosti smo imali dosta pehova. Uzmi u obzir da se u jedboj sezoni povrede 4 igraca, koja se operisu i to: Colic, Kvesic, Stanic, Zolotic, sva 4-ca imali solidne ponude u inostranstvu itd Nismo bili miljenici srece, ali ja vjerujem samo u rad, sa radom dolazi kvalitet, zato imam vjere u ovog Kostica. Lik ima viziji, ambiciozan je, znaci zeli napraviti pravi posao u klubu. Najlakse je biti pesimista, drzava nam je cisti pesimizam, liga, ekonomija, raja sve otislo u neku stvar. Jedna od stvari koje me drze normalnim je Zeljeznicar, i zato vjerujem u uspjeh. I ove god kao i svake druge cu izdvojiti novac za clansku, i godisnju i lagano svaki drugi vikend u "Dolinu cupova" bodriti plavo-bijele...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 21:14

samoplavi je napisao/la:Ne treba nam alibi. Sami smo sebi krivi, nikako dobro Sarajevo ili Sloboda. Kazem ti imamo popravni i samo je do nas.
Popravni imamo svakako u sad trenutno jacoj ligi gdje ce biti puno teze osvojiti trofej nego prije, a nama je to sad jako bitno. Odavno postimo bez trofeja, jedna godina je prosla bez evrope moze se prezaliti,a vec naredna ne moze. Moj je stav da s ovim mijenjanjem igraca ne mogu napraviti nista bolje od prosle sezone, sto ne mora znaciti da sam ja u pravu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 jul 2016, 21:51

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Ne treba nam alibi. Sami smo sebi krivi, nikako dobro Sarajevo ili Sloboda. Kazem ti imamo popravni i samo je do nas.
Popravni imamo svakako u sad trenutno jacoj ligi gdje ce biti puno teze osvojiti trofej nego prije, a nama je to sad jako bitno. Odavno postimo bez trofeja, jedna godina je prosla bez evrope moze se prezaliti,a vec naredna ne moze. Moj je stav da s ovim mijenjanjem igraca ne mogu napraviti nista bolje od prosle sezone, sto ne mora znaciti da sam ja u pravu.
Ja sam bio pesimista do odlaska u Sloveniju. Ne znam zasto, ali mi je ova pobjeda 1:0 dala ludu dozu optimizma. Nismo mi uopste losi, ima tu dobrih igraca. Vidjet cemo sta ce Kostic iskemijati.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 21:56

Zna li neko koliko ima istine u ovom povezivanju nas i Štile? :shock: :shock: :shock: :shock:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 08 jul 2016, 21:59

zeljoooooooooo je napisao/la:Zna li neko koliko ima istine u ovom povezivanju nas i Štile? :shock: :shock: :shock: :shock:
Stila je bez kluba. Navodno ima neke ponude iz Poljske, ali nisU Poljaci toliko mocni s placanjem. Zaradio je, mogao bi nas obradovati :).

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 22:11

Neozbiljni ste, kakav Stila.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 22:15

samoplavi je napisao/la:
zeljoooooooooo je napisao/la:Zna li neko koliko ima istine u ovom povezivanju nas i Štile? :shock: :shock: :shock: :shock:
Stila je bez kluba. Navodno ima neke ponude iz Poljske, ali nisU Poljaci toliko mocni s placanjem. Zaradio je, mogao bi nas obradovati :).
Dođe nam to, kad-tad.

Ja se nadam sada :D

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2016, 23:25

Euzebio je napisao/la:
amazon je napisao/la:Nazalost ova uprava nema pojma sto se tice sportskog dijela, ovo ce nas kostati mnogo ako ne uzmemo titulu. A po mom misljenju za titulu imamo 30%. Promijeniti ovoliki broj igraca za sezonu i jos na kraju fol traze neke pare za Sadikovica. Stvarno ne znam sta da mislim.
2016/2017
Došli

1. Javi Hervas Brisbane Roar
2. Dimitrios Toskas PAS Lamia
3. Stevo Nikolić Zrinjski Mostar
4. Milivoje Lazić Radnik Bijeljina
5. Uglješa Radinović Borac BL
6. Denis Pozder FC Den Bosch
7. Sanel Jahić APO Levadiakos
8. Dino Bevab NK Zagreb
9. Senad Husić
Fale Šećerović i Bocca (posudba).

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2016, 23:34

amazon je napisao/la:Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.
Na Dadu se računa. Njegov zadatak je da vrati formu, a to sada nemože u Želji pa će na posudbu u klub u kojem će igrati. Može ići samo uz keš ili na posudbu.

Bevab je prošlu sezonu bio standardan u svom klubu sa skoro 30 nastupa.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jul 2016, 01:45

Štila i Memisevic aBd pa da prekucamo ligu :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 09 jul 2016, 02:21

Rade Paprica 9 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.
Na Dadu se računa. Njegov zadatak je da vrati formu, a to sada nemože u Želji pa će na posudbu u klub u kojem će igrati. Može ići samo uz keš ili na posudbu.

Bevab je prošlu sezonu bio standardan u svom klubu sa skoro 30 nastupa.
Na Dadu se ne racuna, jer da se racuna da vrati formu vodio bi ga na pripreme da uradi to. Tako da pusti suplje price prijatelju. Momak ima dobru ponudu zasto mu upropastiti karijeru. Razumijem da Zeljo ima svoj interes da zaradi pare, ali mi je logicno da ako ne racunaju na njega, a ne racunaju neka ga puste u Svicarsku.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 09 jul 2016, 03:39

Ma i ja mislim da je daleko Stila od nas i to je realno ,mada sa povratkom u Zelju vratio bi se i u repku jer bi bio najbolji igrac lige...ima vremena za njega da se extra vrati u formu i da se mozda opet proda iz Zelje :D
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, avalPacidoroP i 31 gost.