Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba e Bonucci incedibili per la Juve. Oggi la decisione di Pjaca. L'Atletico rifiuta un'offerta del Barça per Correa. Il giocatore piace anche a Marotta
[Sky]
[Sky]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Drago mi je da se Cuadrado vraca, da vam je napadaca dobrog jos ubrati i tog Pjacu dovesti, bgmi gorilo bi u Torinu, strasna ekipa se pravi.
Ja ne znam jeste li pratili ali govorili ovi levati Pogba most overrated player ever, i slicne price, a frajer bukvalno igra zadnjeg veznog, zacementirao tu sredinu sa jos 2 odlicna igraca u Matuidiju i Sissoku, nevjerovatno je kako su jaki na sredini njih 3, naravno ono nije ni blizu najboljeg sto Pogba moze, ali covjek igra zadnjeg veznog odlicno, defanzivno odlican, u skoku takodjer, poveze igru jednim jednostavnim dodavanjem, a kad stane na loptu i malo dribla il gradi se, nema sanse da mu je uzmes bez faula, nenormalno zrel i dobar igrac.
Ja ne znam jeste li pratili ali govorili ovi levati Pogba most overrated player ever, i slicne price, a frajer bukvalno igra zadnjeg veznog, zacementirao tu sredinu sa jos 2 odlicna igraca u Matuidiju i Sissoku, nevjerovatno je kako su jaki na sredini njih 3, naravno ono nije ni blizu najboljeg sto Pogba moze, ali covjek igra zadnjeg veznog odlicno, defanzivno odlican, u skoku takodjer, poveze igru jednim jednostavnim dodavanjem, a kad stane na loptu i malo dribla il gradi se, nema sanse da mu je uzmes bez faula, nenormalno zrel i dobar igrac.
Pogba jeste precijenjen,kao i 99% igraca na svijetu. Ako je vec takav vakat da mora postojati igrac koji kosta 120 mil onda to mogu biti samo Mesi i Ronaldo,likovi su dali vise golova nego utakmica sto su igrali i rijesili su nevjerovatan broj utakmica i samim time donijeli nevjerovatan broj bodova-titula-novca-uspjeha. I njihov iskljucivo golgeteski ucinak ne moze niko imitirati ni simulirati dok realno Pogbu kvalitetan veznjak moze u nekim elementima.Furymaker je napisao/la:Drago mi je da se Cuadrado vraca, da vam je napadaca dobrog jos ubrati i tog Pjacu dovesti, bgmi gorilo bi u Torinu, strasna ekipa se pravi.
Medjutim Pogbin vanserijski kvalitet je u tom ofanzivno-defanzivnom ucinku i svime sto ide uz to. To ga cini najtrazenijim igracem i najkompletnijim veznjakom na svijetu,a bit ce jos bolji.
120 mil je ogromna lova,ali je li garant da ces kupiti kvalitet u danasnjem fudbalu kada mozes na prste obje ruke nabrojati kloceve placene po 60-70-80 mil? Apsolutno nije. 120 mil mozes potrositi na dvije prevare od igraca.
Juventusu pare nisu neophodne,top timovi ne prodaju svoje najbolje igrace ukoliko sam igrac ne zatrazi da ode. Juventus je skoro istopio razliku izmedju sebe i najboljih timova u evropi,finansijski je stabilan i raste i u tom segmentu,prodaja jednog od kljucnih igraca to moze promijeniti,na bolje ili na gore,to je vec diskutabilno,ali da postoji potreba da se Pogba proda ili njegova zelja da ode,ne postoji. Bar nista do sada ne ukazuje na to.
Ma niko nije mislio na njegovu novcanu vrijednost, nego igracku, sto je meni jos veca ludost nego ova financijska, kao sto si sam rekao, kakvi panjevi su placeni 50 i vise miliona, moze se i za Pogbu dati 120. A ovo sto pricaju da je igracki precijenjen su tipovi koji su pogledali 2 prosjecne partije na Euru, prosjecne po njegovom standardu da se razumijemo, pa mu sude. Nije ni vrijedno diskutovati.
Juve kao klub je uvijek bio sami vrh nogometa, trebalo mu je malo vremena da se vrati, ali trenutno je top 5 klub u svijetu bez ikakve dileme, tu je vec par sezona, i tako ce biti i u buducnosti. Politika kluba fercera odlicno, ima tu dosta mladih igraca koji mogu nositi klub dugi niz godina i iskreno se nadam da ih masne place nece povuci da napuste klub.
Juve kao klub je uvijek bio sami vrh nogometa, trebalo mu je malo vremena da se vrati, ali trenutno je top 5 klub u svijetu bez ikakve dileme, tu je vec par sezona, i tako ce biti i u buducnosti. Politika kluba fercera odlicno, ima tu dosta mladih igraca koji mogu nositi klub dugi niz godina i iskreno se nadam da ih masne place nece povuci da napuste klub.
Izgleda da nam Cuadrado ostaje 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma sve je to dobro, sve je to super...samo prosle godine Vidal i Tevez, ove Morata i Pogba, naredne Dibala i ko vec eksplodira-ne znam sta bih rekao na to sve ukoliko dodje do prodaje najboljih igraca
uredu je prodati igraca za 100 miliona jer se to ne moze odbiti (i ne treba), ali svake godine najbolje igrace vise ni Atletico Madrid ne prodaje
velika steta bi bila izgubiti Pogbu jer imamo potencijal da slozimo odlicnu ekipu, medjutim moze se on zamijeniti za 120 miliona ukoliko dodju adekvatna 3 igraca..ali taj trend odlaska najboljih treba zaustaviti i svesti samo na ponude koje se ne mogu odbiti
ps da bi to bio slucaj Zidan treba 200 miliona uloziti u nove igrace, a Pogbu prodati za 120..ako ce tako biti, gdje treba potpisati
svi zaborave da mi taj prelazni rok nismo potrosili samo Zidana nego jos brdo love
uredu je prodati igraca za 100 miliona jer se to ne moze odbiti (i ne treba), ali svake godine najbolje igrace vise ni Atletico Madrid ne prodaje
velika steta bi bila izgubiti Pogbu jer imamo potencijal da slozimo odlicnu ekipu, medjutim moze se on zamijeniti za 120 miliona ukoliko dodju adekvatna 3 igraca..ali taj trend odlaska najboljih treba zaustaviti i svesti samo na ponude koje se ne mogu odbiti
ps da bi to bio slucaj Zidan treba 200 miliona uloziti u nove igrace, a Pogbu prodati za 120..ako ce tako biti, gdje treba potpisati
svi zaborave da mi taj prelazni rok nismo potrosili samo Zidana nego jos brdo love
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Re: RE: Re: Juventus FC
Odlican post jednog poznavaoca nogometa.Furymaker je napisao/la:Ma niko nije mislio na njegovu novcanu vrijednost, nego igracku, sto je meni jos veca ludost nego ova financijska, kao sto si sam rekao, kakvi panjevi su placeni 50 i vise miliona, moze se i za Pogbu dati 120. A ovo sto pricaju da je igracki precijenjen su tipovi koji su pogledali 2 prosjecne partije na Euru, prosjecne po njegovom standardu da se razumijemo, pa mu sude. Nije ni vrijedno diskutovati.
Gesendet von meinem SM-T230 mit Tapatalk
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko nije iznad kluba, pa tako ni Pogba, i Juve neće izgubiti njegovim odlaskom.Dobit' će ogroman novac i sasvim sigurno da će biti utrošen pametno i da se izostanak Pogbe neće ni osjetiti. Tako da u ovom slučaju ja ne vidim nikakav razlog za puno negodovanja ako Paul ode.
I jesu ovi vaši iz uprave pakaši, zagrizli za Pjacu samo u inat Milanu, a svi znamo da on ne bi imao mjesto startera sljedeće sezone u Juventusu.
Danas se pojavila vijest da ste ponudili 26M+ bonusi za njega, ali demant je brzo uslijedio i potvrđena je ponuda od 18M+ bonusi i da se to neće mijenjati. Saga se nastavlja.. 
I jesu ovi vaši iz uprave pakaši, zagrizli za Pjacu samo u inat Milanu, a svi znamo da on ne bi imao mjesto startera sljedeće sezone u Juventusu.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Romeo Agresti – @romeoagresti
La #Juventus non molla la presa su #Pjaca: nuovi contatti con gli agenti del talento croato.
La #Juventus non molla la presa su #Pjaca: nuovi contatti con gli agenti del talento croato.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Čuj Juve neće izgubiti njegovim odlaskom
Pa ne govorimo o Bonaventuri brate dragi. Pogba je unikatan, i među najboljim na svijetu.
E svašta.. Navedite mi bar jednog "dostupnog" igrača, koji će u svim segmentima igre nadoknaditi Pogbin izostanak?
Ovaj transfer podržavati mogu samo navijači Intera i Milana, a razumijem i zašto

E svašta.. Navedite mi bar jednog "dostupnog" igrača, koji će u svim segmentima igre nadoknaditi Pogbin izostanak?
Ovaj transfer podržavati mogu samo navijači Intera i Milana, a razumijem i zašto

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nigdje ja nisam napisao da podržavam odlazak Pogbe.Ali samo kažem da nema potrebe toliko jadikovati, njegov odlazak se može nadoknaditi i u to nema nikakve sumnje.Pa nije on Messi ili Ronaldo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ne moraš ni reći
I ne može se nadoknaditi jbt, nema ni jednog vrhunskog veznjaka a da je dostupan.

I ne može se nadoknaditi jbt, nema ni jednog vrhunskog veznjaka a da je dostupan.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Napoli move in on Pereyra
By Football Italia staff
Napoli are reportedly close to snapping up Juventus midfielder
Roberto Pereyra, claim the Corriere dello Sport.
The Argentine creative midfielder had also been linked with Watford and West Ham United in the Premier League.
According to the latest suggestions from the Corriere dello Sport, another meeting today practically agreed terms for the transfer.
It’s believed to be worth in the region of €18m.
He has been at Juve since 2014 after three years at Udinese.
By Football Italia staff
Napoli are reportedly close to snapping up Juventus midfielder
Roberto Pereyra, claim the Corriere dello Sport.
The Argentine creative midfielder had also been linked with Watford and West Ham United in the Premier League.
According to the latest suggestions from the Corriere dello Sport, another meeting today practically agreed terms for the transfer.
It’s believed to be worth in the region of €18m.
He has been at Juve since 2014 after three years at Udinese.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Vrhunsko pojacanje za Napoli, ako bude igrao u kontinuitetu moze izrasti jos uvijek u pravu klasu. Kod nas taj kontinuitet ne moze dobiti...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Stizu potvrde da je to done deal. Oko 18 miliona, odlicno. Dajte sad malo jos da investiramo, dajte te ofanzivce. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Nema zamjene za Pogbu i ne treba ga prodati ove sezone kada očekujemo iskorak. Ako se Pogba proda u mnogome bi se kompromitovale ambicije koje imamo.
Pereyra je pravi igrač, u jednom trenutku igrao je i bolje od Vidala, ali ga je ona povreda usporila i upropastila mu karijeru u Juventusu. Jbg...
Pereyra je pravi igrač, u jednom trenutku igrao je i bolje od Vidala, ali ga je ona povreda usporila i upropastila mu karijeru u Juventusu. Jbg...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Sto znaci da ni Pogba nije drugima dostupan. Kraj price.BlueBosnian je napisao/la: I ne može se nadoknaditi jbt, nema ni jednog vrhunskog veznjaka a da je dostupan.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Marchetti (Sky): "Il Benfica piomba su Hernanes, interessamento molto concreto. La Juve può respingere le offerte per Pogba e Bonucci"
- IlCapitano
- Kontakt:
Ljudi, ne ide Pogba nikud. Ne samo on, nego niko od kljucnih igraca. Citav moto za sljedecu sezonu je napad na LP i sad cemo prodati najboljeg igraca. Nema sanse.
Novi ugovor do 2021 je samo pitanje vremena.
Prodajom Pereyre i Isle smo na nekih 65 miliona u prodajama, a nismo potrosili ni pola toga dolascima Pjanica, Danija i Benatie. Plus gdje je jos standardni transfer budzet...
Jos napadac i jos jedan vezni, ja racunam na to.
Sad treba pratiti hoce li PSG istresti lovu na nekog kapitalca u napadu, hoce Griezzmanna i Higuaina. Ako se to desi Cavani je napokon nas.
Novi ugovor do 2021 je samo pitanje vremena.
Prodajom Pereyre i Isle smo na nekih 65 miliona u prodajama, a nismo potrosili ni pola toga dolascima Pjanica, Danija i Benatie. Plus gdje je jos standardni transfer budzet...
Jos napadac i jos jedan vezni, ja racunam na to.
Sad treba pratiti hoce li PSG istresti lovu na nekog kapitalca u napadu, hoce Griezzmanna i Higuaina. Ako se to desi Cavani je napokon nas.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ako racunamo da Pogba ostaje,a ostaje,koliko vas stvarno misli da cemo odvojiti lovu i dovesti top igraca tipa Cavanija,Sanceza itd?
Mene licno bi to bas iznenadilo
Mene licno bi to bas iznenadilo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.