AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jbt Savic da ne kazem gdje. Tog malog iz Viljareala nisam gledao pa necu komentarisat al kud ces bolje od Benatie ili Mustafija za te pare
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti Musacchio a niti Pjaca nisu ništa potpisali.Ne radujemo se unaprijed a nećemo padati ni u depresiju.Istina je da su i jedan i drugi igrač na korak od Milana, rekao bih negdje da su 80% novi igrači Milana, ali sve se to može okrenuti u roku od sat vremena.Pogotovo kad je Pjaca u pitanju, jer ga traže i Juve i Dortmund.Milan nema problema sa isplaćivanjem igrača očito, ali sam igrač je zasad neodlučan.Milan mu jedini može ponuditi mjesto u prvih 11 i to će možda biti i presudno.
Nešto sam uvjeren da bi Suso mogao ostati ipak u Milanu, jer pokazao je u Genoi da je itekako dobar igrač i mogao bi biti od značajne pomoći.
Nešto sam uvjeren da bi Suso mogao ostati ipak u Milanu, jer pokazao je u Genoi da je itekako dobar igrač i mogao bi biti od značajne pomoći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
I meni je Savic najbolja moguca opcija,po mom nekom skromnom misljenju Romagnoli ce za sezonu/dvije da stasa u jednog od top tri stopera serije A on i Savic bi bila strasna kombinacija,jos da De Sciglio odigra sezonu kao na euru i odbranarope11 je napisao/la:Pa brate, ako je ko sklon povredama, to je onda Caserescovjek par zadnjih godina ne moze uvezati par utakmica zaredom, jedna povreda prodje druga dodje i tako u krug vec godinama. Sta je taj sve dosad prozivio, dobro da ga jos drzi zelja za fudbalom.
musachio generalno nije sklon povredama koliko vidim, samo je eto prethodne sezone stao na mrve pa mu se poslije loma fibule sjebala zadnja loza...jbg, svakom se moze desiti los period, ne mozes uticati na lom kosti recimo.
meni je veci problem to sto ne znamo na koji nacin ce se njegovo neigranje odraziti na igru, prakticno je godinu dana kuburio sa povredama.
ja sam opet vise za savica, ako je ikako mogucea tek benatia

“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Iz Juventusa su demantovali navod da su ponudili za Pjacu 26M+ bonusi, jer njihova ponuda je 18M+ bonusi i ne misle je mijenjati. Dok je Milan ipak ponudio 22M+ bonusi,a ne 25M.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Rekao je danas Montella da su ga na treningu zadovoljili svojim igrama Suso i Niang.
#Sky - Di Marzio
Milan nece dovoditi nove napadace/krila dok ne proda polovinu. Ostaje jos samo mesto za Pjacu, ako odluci da predje u Milan.
Trenutni napadaci/krila: Bonaventura, Niang, Bacca, Honda, Suso, Menez, Adriano, Lapadula i Matri.
Najvjerovatnije da prodajemo Diega Lopeza , a da će nam drugi golman biti Gabriel.
#Sky - Di Marzio
Milan nece dovoditi nove napadace/krila dok ne proda polovinu. Ostaje jos samo mesto za Pjacu, ako odluci da predje u Milan.
Trenutni napadaci/krila: Bonaventura, Niang, Bacca, Honda, Suso, Menez, Adriano, Lapadula i Matri.
Najvjerovatnije da prodajemo Diega Lopeza , a da će nam drugi golman biti Gabriel.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jel Gabriel branio jedan mec ?ako se ne varam bio je rezerva Reini u Napoliju a dosao je iz Brazila kao pojacanje mlad,perspektivan golmanMaestro^^ je napisao/la:Rekao je danas Montella da su ga na treningu zadovoljili svojim igrama Suso i Niang.
#Sky - Di Marzio
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
U Napoliju nije branio nijedan meč , pa čak ni u kupu..Nokson22 je napisao/la:Jel Gabriel branio jedan mec ?ako se ne varam bio je rezerva Reini u Napoliju a dosao je iz Brazila kao pojacanje mlad,perspektivan golmanMaestro^^ je napisao/la:Rekao je danas Montella da su ga na treningu zadovoljili svojim igrama Suso i Niang.
#Sky - Di Marzio

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan želi Cuardada i to ne isključuje dolazak Pjace. Montella je 3 sezone trenirao Kolumbijca u Fiorentini.
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Pjaca desno Cuardado lijevo i onda bi najveci haram bio prodati Baccu, kakve smo srece imacemo krila napokon prava, a u spicu ce biti Matri :SRomagnoli13 je napisao/la:Milan želi Cuardada i to ne isključuje dolazak Pjace. Montella je 3 sezone trenirao Kolumbijca u Fiorentini.
Je.o vas Pjaca sta ste zapeli za njega ko da je luis nazario da lima iz najboljih dana. Ko da nema kvalitetnih igraca na tržištu za 30 mil
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Vala bas zapeli za Pjacu kao da niko drugi ne postoji, evo recimo da se malo potrude da angazuju Gecea iz Bayerna, bez obzira što nije u formi sigurno bi bio sjajan za nas vezni red. Kad već želi da napusti Bayern, sigurno da bi se moglo pregovarati sa njima.. ali, bolje prodat Baccu pa dovest nekog drugog napsaca.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa dovesti ce Milan Pjacu sigurno jer se Juve prebacio na Cuadrada koji je uvijek i bio prvi pik samo sto se mislilo da će on ostati u Chelsea s obzirom na Contea koji vlazi na njega jos dok je igrao u Fiorentini... ali eto ljudina hoce u Juventus i pritisce upravu da ga pusti...
Pjaca je pravi igrac samo sto se on stilom igre ne uklapa u Juve jer je pravo krilo a to Juventusu ne treba... samo sve preko 20mil je kradja maminja... ali opet on je nepreje.bivi maher za prodaju...
Pjaca je pravi igrac samo sto se on stilom igre ne uklapa u Juve jer je pravo krilo a to Juventusu ne treba... samo sve preko 20mil je kradja maminja... ali opet on je nepreje.bivi maher za prodaju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Suso i Niang su zasada dva igrača koje je Montella najviše pohvalio nakon prvih nekoliko treninga.
Galliani je na Ibizi, pokušat će da završi transfer Muscchia već danas.
Galliani je na Ibizi, pokušat će da završi transfer Muscchia već danas.
Vjecito se nesto ceka prvo kinezi,pa sad ces svakog igraca mjesec dana cekat da on odluci da li hoce pa dok se sa klubom dogovore oko obestecenja druge ekipe ce vec formirat kostur ekipe 

Sky Sports: Milan je odlučio povećati svoju ponudu za Musacchia na €30m. Danas je ključni dan za realizovanje ovog transfera.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Musacchio je nažalost u zadnje dvije sezone imao dva duža odsustva sa terena zbog povreda, i to ga je malo izbacilo iz takta.Ali jako dobar je stoper i to nema sumnje.
Gigio-De Sciglio-Musacchio-Romagnoli-Antonelli-Mauri-Fernando-Valero-Jack-Pavoletti-Pjaca.
Nemojte se iznenaditi ako to bude ovako nekako izgledalo ove sezone.
Gigio-De Sciglio-Musacchio-Romagnoli-Antonelli-Mauri-Fernando-Valero-Jack-Pavoletti-Pjaca.
Nemojte se iznenaditi ako to bude ovako nekako izgledalo ove sezone.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 09 jul 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ludost je ponuditi te pare za njega.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ludost je 100 mil za Bonuccia 

Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 09 jul 2016, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prije povrede te pare bi bile opravdane za njega. Ali bio je mjesecima van terena i to ga je usporilo, tako da je sve preko 20M previše.I ako je jako dobar igrač.IlPrincipino je napisao/la:Ludost je ponuditi te pare za njega.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne vidim da sam JA gdje spomenuo ovdje Bonuccia. A nekako mi opet realnije 100 mil za Bonuccia nego 30 mil za ovog. Da nije imao povredu ovaj sto ga trazite onda bez problema ali ovako i sa tako malo igre.meskalin je napisao/la:Ludost je 100 mil za Bonuccia

20 mil sa bonusima. Ono platis 15 i das bonuse ako odigra toliko utakmica.Romagnoli13 je napisao/la:Prije povrede te pare bi bile opravdane za njega. Ali bio je mjesecima van terena i to ga je usporilo, tako da je sve preko 20M previše.I ako je jako dobar igrač.IlPrincipino je napisao/la:Ludost je ponuditi te pare za njega.
Za 30 miliona mozes uzeti dva igraca koja bi Milanu dosla ko budali samar a ti ih bacas na ovoga.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.