Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Čovjeka su duple greške koštale sve 3 seta i vjerovatno i meča. Nevjerovatno za Rogera ali vrhunski poen za break Miloša.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Izdase Cica Fedju Challengera matore kosti! Steta velika karijera je docekala svoju konacnicu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Puce ko kokica pod pritiskom. Imo je mec skoro rijesen tijekom 4. seta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne moze vise ni razmjenu dobit lol
Nije jos gotovo!
Re: RE: Re: Grand Slam
Jeste druze, bilo je se lijepo nadati ...VGS je napisao/la:Nije jos gotovo!
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- IlProfessore
- Kontakt:
Šteta, mislio sam da će po ko zna koji put ući u historiju tenisa...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Nažalost za mene je turnir završio. Propala je i posljednja šansa za 18-tom GS titulom.
Pozz za @Edina i @Bodia koji su me ismijavali kao Čilić i Raonic favoriti pored Federera.
Ljudi ne igra ime nego tenisač u trenutnom stanju, a ovdje je riječ o osobi pred 35. rođendan nakon operacije koljena i ozljede leđa sa malo mečeva ove sezone.
Ljudi ne igra ime nego tenisač u trenutnom stanju, a ovdje je riječ o osobi pred 35. rođendan nakon operacije koljena i ozljede leđa sa malo mečeva ove sezone.
Pa i u trenutnom stanju Raonic je bio haman poen od porazaGalion je napisao/la:Pozz za @Edina i @Bodia koji su me ismijavali kao Čilić i Raonic favoriti pored Federera.

Repriza gema iz proslog seta
Ovo nema nigdje samo kod Rogerovih mečeva
A forumas EdinTM, druze ne pisi vise ista Allaha ti isto naopako kad god bi napisao sta u vezi njegovog osvajanja meča, znamo da je najbolji ikada al kad god napises sta isto naopako ti dodje i ovaj idiot izgubi dobijen meč
Ovo su najgori mogući mecevi gdje bi covjek sjeo il razbio sve il plakao od jada koliko jadno izgubi sanse za 18 ga titulu, yebem li ti sport i Federera
Ovo nema nigdje samo kod Rogerovih mečeva
A forumas EdinTM, druze ne pisi vise ista Allaha ti isto naopako kad god bi napisao sta u vezi njegovog osvajanja meča, znamo da je najbolji ikada al kad god napises sta isto naopako ti dodje i ovaj idiot izgubi dobijen meč
Ovo su najgori mogući mecevi gdje bi covjek sjeo il razbio sve il plakao od jada koliko jadno izgubi sanse za 18 ga titulu, yebem li ti sport i Federera
Kako se bori, ko lav, sa 35. Najveci ikada
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Jedino ga neki Raonicev choke moze spasit.Medjutim,i da nekako cudesno prodje nema sta da trazi u finalu.Nakon ovakva 2 meca ne vjerujem da moze dobit Garci Lopeza u finalu,a kamoli koga drugog.
Pa jer je kvalitetom Federer 100 klasa ispred pa to kompenzira, tama da je meč neizvjesan i da nije čudno da bilo ko od njih pobijedi. Nemoj da neko misli da se pravim pametan, tipovao sam 3:1 na Federera, znači ipak sam očekivao da će pobijedit ali nisam podcjenjivao ni Čilićeve ni Raoniceve šanse protiv OVAKVOG Federera.darker10 je napisao/la:Pa i u trenutnom stanju Raonic je bio haman poen od porazaGalion je napisao/la:Pozz za @Edina i @Bodia koji su me ismijavali kao Čilić i Raonic favoriti pored Federera.
Ma kakav choke ne moze njega sad spasit ni bog dragi. Krahiro je fizicki totalno, jedva hoda.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Uvijek ce imat sansu zbog servisa.Medjutim nakon 2-1 90% nas je bilo sigurno da ce Federer ovo dobit.Trunka sumnje se pojavila kod mene nakon sto je game za gameom propustao break lopte u cetvrtom setu i evo sta se desi.Cak mislim da se igralo na te break lopte,ali ono sto Federer zadnjih godina radi je to da prepusti inicijativu protivniku u bitnim poenima,nadajuci se da ce ovaj pogrijesit.To ocito ne radiGalion je napisao/la:Pa jer je kvalitetom Federer 100 klasa ispred pa to kompenzira, tama da je meč neizvjesan i da nije čudno da bilo ko od njih pobijedi. Nemoj da neko misli da se pravim pametan, tipovao sam 3:1 na Federera, znači ipak sam očekivao da će pobijedit ali nisam podcjenjivao ni Čilićeve ni Raoniceve šanse protiv OVAKVOG Federera.darker10 je napisao/la:Pa i u trenutnom stanju Raonic je bio haman poen od porazaGalion je napisao/la:Pozz za @Edina i @Bodia koji su me ismijavali kao Čilić i Raonic favoriti pored Federera.

Roger da meč i to je to, sam sebe pobijedi, nema tu mnogo priče
federer i peti set na gs. čim vidiš da protivnik prvi servira u petom slobodno ga otpiši
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.