Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.

Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
GracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
Kad budete dolazili u 3.kolu vidit cemo.ANTIFA ! je napisao/la:GracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
A koji ste vi iz Gracanice molit cu lijepo ?![]()
Brato po cemu haj samo objasni. Travnik toliko godina premijerligas a Bratsvo vazda drugoligas bilo. Velez medju ti najveca bh kluba a Zvijezda (svaka cast meni jako drag klub) vec godinu drugoligas i sa par godina PL. Haj samo objasni po cemu si ti to ustanovio da je derbi prvo kolo u Gracanici. Ono zayeban sam pravo volim prosipat levate ali cu se suzdrzati i biti kultura da cujem od tebe kako si to zakljucioGracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
Misli na utakmicu Bratstvo - Budućnost i realno smijesno je da smatra da to bude derbi kola pored Travnika i Veleza.Cocaine je napisao/la:Brato po cemu haj samo objasni. Travnik toliko godina premijerligas a Bratsvo vazda drugoligas bilo. Velez medju ti najveca bh kluba a Zvijezda (svaka cast meni jako drag klub) vec godinu drugoligas i sa par godina PL. Haj samo objasni po cemu si ti to ustanovio da je derbi prvo kolo u Gracanici. Ono zayeban sam pravo volim prosipat levate ali cu se suzdrzati i biti kultura da cujem od tebe kako si to zakljucioGracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Vrapčićani raspali nikako ne mogu igrat derbi kola jer je to sada raspala ekipa
Hebo vas GOŠK u pakas
i ovo Vam!!!Cocaine je napisao/la:Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Hebo vas GOŠK u pakas
Staragarda aka taksista romske klijentele haj brisi sa tim laznim profilom nemoj da te blamiram po forumu. Nemoj izigrat moju dobrotuNjonjoVam je napisao/la:i ovo Vam!!!Cocaine je napisao/la:Njonjo nick ti prilici pravoNjonjoVam je napisao/la:bratstvo-Budučnost je fakat derbi kola!
Hebo vas GOŠK u pakas![]()
Ti su fazoni u njegovom selu in na sjelu kad se zamezi hurda i eksira casa mlacaniceBabatunde je napisao/la:Seljacino molio bih te da ne prosipas seljačke fazone na našem pdf. Hvala
Velež je najveći bh. klub ikada.Cocaine je napisao/la:Brato po cemu haj samo objasni. Travnik toliko godina premijerligas a Bratsvo vazda drugoligas bilo. Velez medju ti najveca bh kluba a Zvijezda (svaka cast meni jako drag klub) vec godinu drugoligas i sa par godina PL. Haj samo objasni po cemu si ti to ustanovio da je derbi prvo kolo u Gracanici. Ono zayeban sam pravo volim prosipat levate ali cu se suzdrzati i biti kultura da cujem od tebe kako si to zakljucioGracanicaAA je napisao/la:Derbi kola je u Gracanici.SamoTravnik je napisao/la:Sa vama igramo prvo kolo, derbi kola haha.
Cocaine je napisao/la:Ti su fazoni u njegovom selu in na sjelu kad se zamezi hurda i eksira casa mlacaniceBabatunde je napisao/la:Seljacino molio bih te da ne prosipas seljačke fazone na našem pdf. Hvala
Dobro moj Aleme malo je nezahvalno govoriti tako jer ipak i Zeljo i Sarajevo su konstanta u evropi plus titule pa Zeljino polufinale kupa uefa,osmina kupa Sampiona Sarajeva ali da smo igrali cetvrtinu finala kupa uefa,osminu isto i da smo imali najbolji ranking od svih nasih timova u istoriji i da ce tesko ikad iko to ponovit to je tacno. Realno smo korak iza sarajlija ali vasionu ispred ovih ostalih. Lijepo se prisjetiti i pogledati koji su velikani ostali iza mostarskih rođenihAlemC85 je napisao/la:
Velež je najveći bh. klub ikada.Sama činjenica da smo 1991. bili na 43. mjestu UEFA-ine rang liste govori sve.
Budi pozdravljen drug moj.
Majma hvala ti sto si nam otvorio oci i pojasnio neke stvari. Haj sad podmazi žagu i naramak i laganim korakom u bukovu šumumajmun3 je napisao/la:Velez nikad nije bio prvak niceg tako da ne prosipajte suplju
Rezimski klub koji je zauvijek propao
Nema vise centralnog komiteta da vas guraCocaine je napisao/la:Majma hvala ti sto si nam otvorio oci i pojasnio neke stvari. Haj sad podmazi žagu i naramak i laganim korakom u bukovu šumumajmun3 je napisao/la:Velez nikad nije bio prvak niceg tako da ne prosipajte suplju
Rezimski klub koji je zauvijek propao![]()
![]()
A brisi babune jedan
Nisu komitet soko,aluminijski šipad i ostale firme koje je unistila ova vlast za koju si pretpostavljam "x" stavio. Malo si pobrkao čimpanzo. Napisao sam ti u bukovu šumu ne ntaško štanimajmun3 je napisao/la:Nema vise centralnog komiteta da vas guraCocaine je napisao/la:Majma hvala ti sto si nam otvorio oci i pojasnio neke stvari. Haj sad podmazi žagu i naramak i laganim korakom u bukovu šumumajmun3 je napisao/la:Velez nikad nije bio prvak niceg tako da ne prosipajte suplju
Rezimski klub koji je zauvijek propao![]()
![]()
A brisi babune jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.