FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 08 jul 2016, 00:06

Ne zna niko za Spanca, mislim rijetki znaju njegovo pravo stanje. Nisam ga licno gledao i ne mogu ja recimo tvrditi, ali ako je tacno ono sto raja prica, onda je promasaj. Treba sacekati i vidjeti, tu bih se slozio s tobom. Naravno da jedna utakmica ne treba odlucivati derbi, ali poznavajuci nas ako ne dobijemo bice guravo. Pljuvanja ce najvise biti od idolopoklonika. Cinjenica je da mnogo trenera mijenjamo i s tom praksom se treba prestati. Mene je obradovala ova pobjeda u Sloveniji jeer nam treba radi samopozdanja.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 08 jul 2016, 07:03

De pusti ih vidiš da amazonka sve zna, on je stručnjak, a nije meča u životu pogledao

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 08:18

Ma pustite se Spanca, imamo pored njega 25 igraca, ovaj strucnjak ovdje samo negativu širi.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 08 jul 2016, 08:37

Koliko samo rasprave, ne znam radi cega, 3 kluba nam u prvom pretkolu Europa lige ispali a vi se opet raspravljate ko je bolji u nasoj ovoj jadnoj ligi.. za sta vam je bitno ko je bolji?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 08:54

Zolotic nasao novi klub u Belgiji, sretno. :thumbup:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 11:38

gradacac10 je napisao/la:Koliko samo rasprave, ne znam radi cega, 3 kluba nam u prvom pretkolu Europa lige ispali a vi se opet raspravljate ko je bolji u nasoj ovoj jadnoj ligi.. za sta vam je bitno ko je bolji?
Ko im je kriv.

Nije na kraju ni bitno ko je bolji, Željo pa svi ostali.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 08 jul 2016, 12:07

TikTak je napisao/la:Mi gledano sve ukupno nemamo los igracki kadar. Cak sta vise konkurencija je ostra. Samo nemamo ni igraca koji donosi prevagu. Recimo sto komsije imaju Husejinovica i Benku. Ocekivali smo da ce to biti Bekric, ali nije ispunio nasa ocekivanja. Da li ce trener uspjeti napraviti jednu dobru cjelinu? Da li ce uspjeti od njih izvuci maksimum? Sve cemo to znati za par mjeseci. Ne znam za vas, trofej je meni imperativ i sve ostalo je neuspjeh.
Ako je njima prevaga Benko i nama je Lendrić, od trenutka kad je došao u naš klub dao je više golova od Benke. Husejinović može biti prevaga ako bude igrao kao prije 4 godine, a mislim da će morati i puno bolje, jer je liga sad kvalitetnija. Kod nas bi još prevage trebali biti Stevanović i Blagojević, ali njih nema za derbi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 14:24

Sta cemo uraditi na sportskom dijelu u nastavku sezone niko ne zna jer nismo vidoviti ali mozemo komentarisati neke druge stvari. Tipa otjeras Damir koji je imao tesku povredu, a svi smo se uvjerili da Damir nije tako los, a dovodis igrace isto koji su bili tesko povrijedini i gatas da li ce neko od njih valjati. Ako neko misli da se tako uzima titula, tesko se zahebo. Spanac, grk i talijan su bezveze igraci, znaci nista bolji od igraca koji su u nasoj ligi, ipak to kazu ljudi koji se razumiju u fudbal. Ja mogu komentarisati spanca jer sam ga gledao dok su bili u Sarajevu.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 jul 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 08 jul 2016, 14:26

Gledo si ga 45 minuta nakon tri dana treninga
ako te ne prozivam, onda te gotivim

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 14:35

Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 14:42

Ako je klub dopustio treneru da skloni Sadikovica, ne vidim onda problem da momka puste da ide. Dode tamo neki slovenac i unisti momku karijeri koji je bio tu kad niko nije. To nije posteno.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 08 jul 2016, 14:48

Kako ocekivati da se za Damira izvuku neke pare, kada i on sam kaže da ne bi dao 50 milja za sebe, jer kod Edisa realno nije ni imao kad pokazati koliko zna ili ne zna [emoji29] Imao je ponudu druga svicarska liga, stabilan klub, al' da dodje na probu i plus nasi trazili obestecenje. Momak mi je drag i za njeg je posudba u ovom trenutku najbolja moguca opcija. Dabogda se on vratio kod nas i zacepio svima usta svojim nastupima. A sta kad bi tek rekao da su mi nasa 2 igraca rekla da je Španac doktor, dimenzija više, kažu da se vidi da čovjek nije igrao ovdje, skroz drugi nacin razmisljanja u igri, ne koristi neke "mahalske" fazone karakteristicne za nase igrace i da mu je jedina mana nedostatak bezobrazluka i agresivnosti u igri. Al' dobro jbg vjerovatno sam im trebao reci sta ba vi znate ja sam ga gledao na prva 2 treninga ovdje nije se sastavio sa loptom uhhhj [emoji29] [emoji29] Samo sabura.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 08 jul 2016, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 jul 2016, 14:48

amazon je napisao/la:Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.
Zasto ga pustit kad mozemo nesto zaradit, pa nije zaduzio nas frajer tolko da ga pustamo bez odstete, moze na posudbu ili nek neko uplati odsetu, ni pod razno ga pustat dzaba
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 14:49

E vala ja ne razumijem. Otjeras momka koji je imao tesku povredu a svi znamo da Dado nije tako los, a dovedes isto igrace koji su u decembru npr imali operaciju ili lom noge nedavno. Ne kontam vala. Nek skontaju hoce li srati ili pisati. Da si otjerao Dadu a doveo nekog extra spremnog navijaca ja bih rekao aferim, a ovako nigdje veze s vezom.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 08 jul 2016, 14:55

Koga smo doveli to povrijeđenog?

Gubiš se, kakvog "navijača"?

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 08 jul 2016, 15:00

irfo je napisao/la:
amazon je napisao/la:Za Damira trebamo biti postena i ako ne racunamo na njega pustiti momka da ide ako ima dobru ponudu. Ipak nam je valjao u periodu u kojem je igrao, zasto praviti neke sranja sad, bas ne kontam.
Zasto ga pustit kad mozemo nesto zaradit, pa nije zaduzio nas frajer tolko da ga pustamo bez odstete, moze na posudbu ili nek neko uplati odsetu, ni pod razno ga pustat dzaba
Naravno!
Želji duguje sve, pod ugovorom je, nismo merhamet!

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 08 jul 2016, 15:01

Naravno da duguje, nije on plaćao za sebe i za onog mutavog mu buraza

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 15:03

Isto tako nismo mi merhamet onda da vracamo igrace u zivot poslije povreda ili neigranja.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 08 jul 2016, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 08 jul 2016, 15:05

To nešto na onu tvoju konstataciju da miroslav i ivan idu besplatno? igrači se isključivo dovode jer se za njih misli da mogu pojačati ekipu.

A to što ti pričaš, prolazi još samo kod violine

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 08 jul 2016, 15:22

Nazalost ova uprava nema pojma sto se tice sportskog dijela, ovo ce nas kostati mnogo ako ne uzmemo titulu. A po mom misljenju za titulu imamo 30%. Promijeniti ovoliki broj igraca za sezonu i jos na kraju fol traze neke pare za Sadikovica. Stvarno ne znam sta da mislim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hilmo123, MrkiMedo i 31 gost.