Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ne znam gdje vi gledate ali kod mene je tek prvi set 

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 08 jul 2016, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Imam osjecaj da Roger negdje u podsvijesti ima ogroman pritisak radi potencijalnog osvajanja ovog 18. Slama sada kada mu se otvorio zrijeb. Cak pokazuje i veliku dozu nervoze sto ne pamtim kad sam vidio zadnji puta kod njega. Mislim da nije ovoliko los trenutno koliko to igra pokazuje, jede ga ovaj pritisak mnogo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Federer cak uzima i vise poena na Raonicev servis nego sto sam mislio da ce uzimat.Izvuce se Milos sada sa 4 velika servisa,ali nece moci tako do kraja meca.
Trebo bi neko Cica Fedji reci da malo manje reternira loptice u publiku! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Hajde Roger lagano ulazi u ritam, idemo
ne vjerujem da ima pritisak tog 18-tog. ako dođe dođe, ako ne jeb.at ga.bodi123 je napisao/la:Imam osjecaj da Roger negdje u podsvijesti ima ogroman pritisak radi potencijalnog osvajanja ovog 18. Slama sada kada mu se otvorio zrijeb. Cak pokazuje i veliku dozu nervoze sto ne pamtim kad sam vidio zadnji puta kod njega. Mislim da nije ovoliko los trenutno koliko to igra pokazuje, jede ga ovaj pritisak mnogo.
jasno je da se novakovim ispadanjem otvorilo mnogo toga, ali ja i dalje mislim da je andy tu neprikosnoveni favorit!
Kakav poen 

miloš krka redovno preko 225 kmph 

- JamieVardy
- Kontakt:
Tesko ce Fedex uzeti ovo...
Nikad gora zavrsna cetvorka na Wimbledomu.
Nikad gora zavrsna cetvorka na Wimbledomu.
Treba ici oštrije protiv Raonica, pa nista posebno Raonic ne igra vec Federer usrao gem jedan i onda idu servisi
Ma kazem prejeftino izgubljen...nije uopsfe bio los roger, ali u pogresno vrijeme povezao jeftine greske i gotovo..i dalje je roger favorit
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Uzima sigurno ovo roger
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Prenose SK, HRT2 i RTRS.
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufibhsport je napisao/la:Ima neko stream?
Jedino sto Federer treba raditi je stizati do zavrsnice setova bez da izgubi servis.U clutch momentima se poznaju junaci
Da vidimo da li je to Raonic.

Problem je sto u ovom mecu ne mozes uci u ritam,onaj koji bolje servira ima prednost
Federer mora bolje pasing shotove slati i da su niski jer te Raonic ne moze pokupiti, mec je otvoren ali onaj ko servira bolje ima veliku prednost
Federer mora bolje pasing shotove slati i da su niski jer te Raonic ne moze pokupiti, mec je otvoren ali onaj ko servira bolje ima veliku prednost
Losmi bez ikakve sanse za brejk od pocetka meca, i Roger mu sa 4 greske pokloni set, prelako fakat. Valjda okrece ovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za nadati se da ce Federer vremenom poceti citati servise malo bolje.AA23 je napisao/la:Problem je sto u ovom mecu ne mozes uci u ritam,onaj koji bolje servira ima prednost
Dobar Miloš danas stvarno.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hajde Roger
Hahaha lik raspali drugi servis.Pogledase ga bogovi kako Visko voli rec 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.