solinas je napisao/la:Bobadilla je napisao/la:Zabraniti izlazak u Evropu, dzaba se trose pare i popisavaju nadanja nas jadnika koji mislimo da ce neki od nasih predstavnika uspjeti izbaciti velesile sa Malte, Luksemburga,Zidove ili Albanske majstore.
Jedino Zeljo i Sarajevo ne krenunu dvomec skinutih gaca i misljenjem "Sta fali ako ispadnemo, makar smo izborili Evropu"
Kako narod kaze Tesko duznome, Tesko vala i nama navijacima. :bljak
Slobodi nisam ddavao neke sanse pred uzvrat iako sam se nadao da mogu zabiti 1 gol pa da to bude neki iks jer znaju tvrdo odigrati. Za ove Sanaderovce se znalo da ce ispasti, Zepce bi ih uzelo u Evropskim utakmicama.and
Mislio sam da ce makar Radnik uspjeti nesto napraviti ali eto i oni me demantovase.
Kukesi,Zeta,ovi makedonci,Metalurg cini mi se,sramotni rezultati sa izraelskim timovima,i katastrofalna gol razlika....
Nije sve tako bajno ni kod Zelje i Sarajeva...
Treba malo pogledati njihove protivnike u prvim kolima,a pogledati koga su dobili Radnik i Sloboda.
Iako je Sloboda trebala proci ovo,barem po prikazanoj igri,jedino je Siroki obrukao i sebe i drzavu,Radnik i Sloboda spram protivnika koje su dobili odigrali su jako dobre utakmice.[/quote
Cisto za usporedbu Slobodin protivnik ima puno veci godisnji budzet(30M) nego svi timovi u nasoj ligi ukljucujuci i prvu federalnu, a sto se tice infrastrukture, uslova pa i stadiona mi takvo nesto necemo imati ni za 20 godina, pa ni za repku.