2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
PoetryinMotion
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
@NEZALAGANJE Ko je bolji igrač Zaza Pachulia ili Dany Green ?
Koliko Misko Raznatovic ima klijenata trenutno u NBA ? Mozda to ima na nekom sajtu pregledno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
100% Zaza i to nije ni blizu...PoetryinMotion je napisao/la:@NEZALAGANJE Ko je bolji igrač Zaza Pachulia ili Dany Green ?
@Puma Ne vjerujem da je vise od 10,ali taj broj raste...Takodje,na americkom tlu,on igrace koje je "doveo" u NBA prepusta jednoj drugoj menadzerskoj agenciji,koliko sam upoznat...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 jul 2016, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
PoetryinMotion
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:100% Zaza i to nije ni blizu...PoetryinMotion je napisao/la:@NEZALAGANJE Ko je bolji igrač Zaza Pachulia ili Dany Green ?
@Puma Ne vjerujem da je vise od 10,ali taj broj raste...Takodje,na americkom tlu,on igrace koje je on "doveo" u NBA prepusta jednoj drugoj menadzerskoj agenciji,koliko sam upoznat...
Epi: ''Pa Zaza je j.e.b.e.n.o. bolji igrač od Greena kojeg kada sut stane je igrac manje na terenu,a svi znamo kako slabe j.e.b.e.n.e. bekove ima San Antonio....
-Onda bi u drugom dijelu naglasio sljedece: ''Općepoznata je činjenica da mrzim Spurse ali ih postujem kao fransizu i kao grad kao sve ono sto su uradili''
- SlevinKelevra
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Imas sajt njegove agencije BeoBasket,tu imaju svi njegovi igraci i transferiPuma je napisao/la:Koliko Misko Raznatovic ima klijenata trenutno u NBA ? Mozda to ima na nekom sajtu pregledno.

"this was the hardest road" - K.D 2016
je.bemtizenomajku
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kad je imao sastanak sa Warriorsima, cijeli tim dosao da ga nagovori da se prikljuci.
Kako bi mi bilo drago da ne osvoji prsten s njima..Jedva cekam OKC-GSW u Oklahomi
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Tako se to radi, trener i 4 glavna igračaSlevinKelevra je napisao/la:Kad je imao sastanak sa Warriorsima, cijeli tim dosao da ga nagovori da se prikljuci.
Btw. ni meni ovo nije simpatično ali ne vidim zašto je Durant veći šu*ak od Lebrona 2x, S.O'Neala, LMA...
Cuj zašto ? 
J.e.b.o te dan Portland potpiše Ezelija na 2 godine za 16 miliona ukupno, a mi raspalom Mozgovu damoe 4 j.e.b.e.n.e garantovane godine i 64 miliona. Pa ne mogu j.e.b.e.n.o da vjerujem kakva su 2 debila Mitch i Buss mlađi, strahota jedna.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Uhvatila ih je panika , Durant nije htio razgovor , a druga 2 sto su htijeli odmah su produzili sa trnutnim timovima Hasan i Derozan.Epidaurus je napisao/la:J.e.b.o te dan Portland potpiše Ezelija na 2 godine za 16 miliona ukupno, a mi raspalom Mozgovu damoe 4 j.e.b.e.n.e garantovane godine i 64 miliona. Pa ne mogu j.e.b.e.n.o da vjerujem kakva su 2 debila Mitch i Buss mlađi, strahota jedna.
Ne znam kako ih je agent navukao , ali oni moraju imati 35 pobjeda ove god min zbog para Turnera .
A da je Kevin kako su mislili produzio sa Oklahomom GSW bi potpisa sigurno Ezilija i Barnesa.
Amaterska panika
Baš sad procitao za POR i Ezelija. Sjajan posao POR.
Ma Ezeli bi nakon ovoga trebao automatski agenta otpustit. U godini gdje su razna drva i raspali igrači dobili preko 15 miliona po godini i to na 4 godine, on potpisao ovako mizeran ugovor. Mislim daleko je on od nekog kvalitetnog centra al se ipak radi od 26ogodišnjaku koji je onako solidan defanzivac i skakač. Od Timofeyevog leša sigurno nije ništa lošiji. Pa jbt Boban Marjanović koji je čitavu sezonu igrao isljučivo smeće vrijeme dobio za milion manji ugovor od njega.
pa zar ne rekose neki dan iz Festusovog tabora da ne ocekuju nista manje od 70M/4
agenta i qrca
agenta i qrca
Marc J. Spears @MarcJSpearsESPN
Festus Ezeli's Blazers deal is actually $7.4 million the first year with a team option of $7.33 million in the second year, a **** said.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zato jer je otisao u najjacu ekipu lige koja je imala najvece sanse za naslov i bez njega, i zato jer je imao tu ekipu u saci i mogao da ih dobije ali eto izabrao je "hardest road" kako sam kazeKobe Bryant je napisao/la:Tako se to radi, trener i 4 glavna igračaSlevinKelevra je napisao/la:Kad je imao sastanak sa Warriorsima, cijeli tim dosao da ga nagovori da se prikljuci.
Btw. ni meni ovo nije simpatično ali ne vidim zašto je Durant veći šu*ak od Lebrona 2x, S.O'Neala, LMA...
Ako ih ne mozes pobijediti pridruzi im se. Jeste procitali da se SC smanjuje za sl sezonu. Ja sam negdje vidio pa ne znam jel bomba ili ?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
- BijelaCokolada
- Kontakt:
A jadni Lebron otisao u podrum lige.

SlevinKelevra je napisao/la:Kad je imao sastanak sa Warriorsima, cijeli tim dosao da ga nagovori da se prikljuci.
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
Nadam se da ce gsw matchirat za ezelia 
Otisao u 73-9 ekipu zbog koje treba uvesti 4- point shot,dinastiju, najbolje ikad, smallball majstore bla bla iki je ipak to KD uradio ?BijelaCokolada je napisao/la:A jadni Lebron otisao u podrum lige.
SlevinKelevra je napisao/la:Kad je imao sastanak sa Warriorsima, cijeli tim dosao da ga nagovori da se prikljuci.![]()
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.