Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
Saric i Ahmet su do sada!SiouxLukavac je napisao/la:A da je neki naš igrač isto uradio kao Džidić vjerujem da bi ga veličali
Po meni on je najbolji stoper lige i da mu ovi naši nisu ni do koljena, nažalost. (ne računam Balića jer ne znam kakav je, mada je on lijevi bek)
Elvis Sarić će biti naše najbolje pojačanje.
Idemo dalje, svaka čast momcima na pobjedi.
Ne sudim im na osnovu ovih utakmica nit je to neki pokazatelj do sada, ja nekako vjerujem u Sarića, isto tako smatram da će i Ahmetović biti pun pogodak.joker90 je napisao/la:Saric i Ahmet su do sada!![]()
Da je dosao Cvijan imali bi perverzan vezni red, ali nije lose ni ovako uz ostanak nasa 2 najbolja igraca.
Novaković ima sve predispozicije da bude dobar. Polako, i ja sam bio pomalo skeptičan oko Saše, prvenstveno zbog toga što nije došao Džidić, ali kad vidim ovo što je uradio protiv Beitara, dobro što nije došao. Sad slijede teži protivnici, pa ćemo ih koliko toliko vidjeti.Testo je napisao/la:ne jedite g.ovna beze, eto nek je bolji novakovic
To da onemoguce Kostica da prisustvuje?BosnianKingdom je napisao/la:Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
Sabinho je napisao/la:To da onemoguce Kostica da prisustvuje?BosnianKingdom je napisao/la:Ko je domaćin? Kome ide lova? HahahahIngram je napisao/la:5 eura ulaznica protiv Spartaka.
Anđušićjoker90 je napisao/la:Asistencija Hebiba za prvi gol i treci gol Sarica su vrh!Ko je ovaj na 0.50 sto napravi dar-mar i podvali loptu majstorski?
I Jesic otjera ovakvog talenta, da uhljebi mrtvog Denija! Tacno ono **** celavno treba pljuvati gdje god mu se ime spomene!saskend444 je napisao/la:Anđušićjoker90 je napisao/la:Asistencija Hebiba za prvi gol i treci gol Sarica su vrh!Ko je ovaj na 0.50 sto napravi dar-mar i podvali loptu majstorski?
andjusic 14, saric 55BitiSrcemVezan je napisao/la:SarićSarajlijica1946 je napisao/la:14 ko je bio danas na tekmi?
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordobijeli, GradKamena2, Paromlinac i 38 gostiju.