BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
odigrase se kladionice opasno. stelili se rezultati. siroki najofirniji.
Ok je to, svako ima svoje misljenje, ipak mi nismo izvukli crnogorskog, albanskog ili maltezanskog prestavnila. Treba biti objektivan bezveze omalovazavas tim koji je treci u ligi koja je drasticno jaca od nase. Ja sam licno zelio samo njih da izbjegnemo.
Saric je dobar fudbaler, ali u Slobodi je imao prostora jer vezu drze Ordagic Zaba i Veselinovic, tako da vjerujem da cemo naci zamjenu, Husref je na pripremama tu koristio Fatica. Svakako je Saroc nedostajao danas
Mi smo desetkovani igrali egal utakmicu, sto meni uljeva nadu da mozemo napraviti dobar rezultat u prvenstvu.
Saric je dobar fudbaler, ali u Slobodi je imao prostora jer vezu drze Ordagic Zaba i Veselinovic, tako da vjerujem da cemo naci zamjenu, Husref je na pripremama tu koristio Fatica. Svakako je Saroc nedostajao danas
Mi smo desetkovani igrali egal utakmicu, sto meni uljeva nadu da mozemo napraviti dobar rezultat u prvenstvu.
Gledam veceras rezultate i kad neko napise da se mozemo porediti sa srbijanskom ligom,Evropa je ogledalo lige,pogledajte samo kako rutinski prodjose Vojvodina i Cukaricki a za njih su Zvezda i Partizan druga dimenzija,Hrvate necu ni spominjati jer su oni i za srpsku ligu level vise.....
San Marino, Andora, Farski otoci, BiH, Litva
Koje društvo
Koje društvo

E valja nam sad ponovo popravljati koeficijent, uništiše ga ovi za par dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi ste najvise usrali jbg. Morali ste provi ove Maltezane. kuknjavaGalion je napisao/la:San Marino, Andora, Farski otoci, BiH, Litva
Koje društvo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zrinjski jos pao nije!!!Evolve je napisao/la:Zar se jos ovdje nesto raspravlja

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Pa po kvalitetu nogometa tu smo negdje.Galion je napisao/la:San Marino, Andora, Farski otoci, BiH, Litva
Koje društvo
- JohnCleese
- Kontakt:
Od sljedece hefte pocinju pravi mecevi u Europa ligi, jer nasa dva velikana iz "europskog Jerusalema" zbog nabildanog koeficijenta zapocnju svoje avanture iz 2. pretkola i to povlasteni epitetima nosioca.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bio sam danas na utakmici Radnika... Kako je to celo sve fino smislio i cak je bolji bio 70% utakmice i onda uzme ti covjek loptu zabije eurogol bas nisu imali srece... Odma sledeci napad jos jedan sok i sad kad neko vidi 0:2 rece ocekivano a bgm Radnik odigrao daleko najbolju utakmicu ove godine sto sam gledao njihovu... Steta sto nisu bili malo hrabriji...
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
JohnCleese je napisao/la:Od sljedece hefte pocinju pravi mecevi u Europa ligi, jer nasa dva velikana iz "europskog Jerusalema" zbog nabildanog koeficijenta zapocnju svoje avanture iz 2. pretkola i to povlasteni epitetima nosioca.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti bas svakoj kanti Jupola moraš poklopac biti....tačno te vidim isprskanog bijelom bojom u plavom kombinezonu, sjediš roljas u nekoj kafani u Konjicu a joker ti sjedi u krilu pa nazdravljate... A pored stola -KANTARigoletto je napisao/la:ja sam slobodi u oba duela pozelio srecu. Tebi naravno ide jedan velikistaragarda je napisao/la:Kremenko aka jupoldzija iz gruda i joker svrstavaju u ekstazi jedan po drugom a oko ponoći će se naći u Konjicu na pola puta da se olese zbog ispadanja Slobode
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Fudbal nam napreduje silaznom putanjombadblueboylivno je napisao/la:Prestravljen sam. Svake godine smo jadniji.

Pretjerujete malo sa tim omalovazavanjem lige, jesmo losi ali nismo bas dno dna. Siroki bi prosao da nisu prodali igrace pred Europu, Sloboda bi prosla da smo bili u kompletnom sastavu, Radnik bas nije srece imao a i prodali su dosta prvotimaca i tako izgubili uigranost koja im je donijela taj izlazak u Europu. Uz to sve Sloboda igrala u Zenici a Radnik u BL.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 jul 2016, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- badblueboylivno
- Kontakt:
Iceplayer je napisao/la:Fudbal nam napreduje silaznom putanjombadblueboylivno je napisao/la:Prestravljen sam. Svake godine smo jadniji.

Sve, ne samo šutanje lopte,
Hayley <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Scenario sta bi bilo kad bi bilo, ovo je najgora sezona za BiH klubove poslije rata.pinoglavi je napisao/la:Pretjerujete malo sa tim omalovazavanjem lige, jesmo losi ali nismo bas dno dna. Siroki bi prosao da nisu prodali igrace pred Europu, Sloboda bi prosla da smo bili u kompletnom sastavu, Radnik bas nije srece imao a i prodali su dosta prvotimaca i tako izgubili uigranost koja im je donijela taj izlazak u Europu. Uz to sve Sloboda igrala u Zenici a Radnik u BL.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa to je cinjenica i rezultati su katastrofa samo pisem da ovo nije odraz nekvaliteta nase lige ili dokaz da nam je fudbal u silaznoj putanji kao sto vecina predstavlja.MortemHz je napisao/la: Scenario sta bi bilo kad bi bilo, ovo je najgora sezona za BiH klubove poslije rata.
Najveci problem je nesposobnost uprava klubova i manjak ambicije kod nekih. Nije problem ispasti od Kukesija ili Zete, problem je kad se potuces sa Borusijom, onda igras LP i naredne godine ne izboris Europu. Nije ni problem sto se Zeljo obrukao protiv Izraelaca ali je problem sto su prosle godine parirali Standardu i onda nisu izborili Europu. Nije problem ni Sirokom sto je ispao od Maltezana, problrm je sto su 10godina uvijek u Europi bili i nisu napravili nikakav iskorak, nisu ni pokusali. Onda dodje sezona bez Europe, onda rasprodaja igraca pred Europu.
Mogu nam 2-3 kluba naredne godine igrati playoff ali sta ti znaci kad je vecina uprava nesposobna da to iskoristi kao zalet da naprave nesto vise. Ne bi me cudilo da nam 2 kluba igraju playoff onda naredne godine jedan od ta 2 ni ne izbori Europu.
Ovako rezultati ovise iskljucivo od srece pri zdrijebu, srece u dvomecu i tako sto se jednom u 5 godina potrefi odlicna generacija pa napravi ozbiljniji rezultat sto se ne iskoristi za vise stepenice.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne ovo je odraz izvrsnog kvaliteta nase lige te nam fudbal napreduje brže nego engleski.pinoglavi je napisao/la:Pa to je cinjenica i rezultati su katastrofa samo pisem da ovo nije odraz nekvaliteta nase lige ili dokaz da nam je fudbal u silaznoj putanji kao sto vecina predstavlja.MortemHz je napisao/la: Scenario sta bi bilo kad bi bilo, ovo je najgora sezona za BiH klubove poslije rata.
Objasnio.pinoglavi je napisao/la:Pa to je cinjenica i rezultati su katastrofa samo pisem da ovo nije odraz nekvaliteta nase lige ili dokaz da nam je fudbal u silaznoj putanji kao sto vecina predstavlja.MortemHz je napisao/la: Scenario sta bi bilo kad bi bilo, ovo je najgora sezona za BiH klubove poslije rata.
Najveci problem je nesposobnost uprava klubova i manjak ambicije kod nekih. Nije problem ispasti od Kukesija ili Zete, problem je kad se potuces sa Borusijom, onda igras LP i naredne godine ne izboris Europu. Nije ni problem sto se Zeljo obrukao protiv Izraelaca ali je problem sto su prosle godine parirali Standardu i onda nisu izborili Europu. Nije problem ni Sirokom sto je ispao od Maltezana, problrm je sto su 10godina uvijek u Europi bili i nisu napravili nikakav iskorak, nisu ni pokusali. Onda dodje sezona bez Europe, onda rasprodaja igraca pred Europu.
Mogu nam 2-3 kluba naredne godine igrati playoff ali sta ti znaci kad je vecina uprava nesposobna da to iskoristi kao zalet da naprave nesto vise. Ne bi me cudilo da nam 2 kluba igraju playoff onda naredne godine jedan od ta 2 ni ne izbori Europu.
Ovako rezultati ovise iskljucivo od srece pri zdrijebu, srece u dvomecu i tako sto se jednom u 5 godina potrefi odlicna generacija pa napravi ozbiljniji rezultat sto se ne iskoristi za vise stepenice.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.