Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

messilla
Kontakt:

Re: Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Post Postao/la messilla » 07 jul 2016, 23:30

PoetryinMotion je napisao/la:Ribery prvi sneijder drugi
:rol: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 07 jul 2016, 23:31

Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Prvak Evrope sa klubom, prvak Evrope sa repkom..to je dovoljno.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 jul 2016, 23:32

messilla je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Sviđa mi se izbor avatara :beba:
Ne navijaš valjda za galske ****?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 jul 2016, 23:32

AA23 je napisao/la:Ozil najbolji igrač Njemačke na EP :kafa:

Jos mu Kross uzima one slobodnjake i centarsuteve, onako ne smije, ne shvataju da Ozil mora ubacivati jer je najbolji kreator današnjice :kafa:

A Gomez i Muller naprijed su katastrofa, ono je smiješno, Giroud bi potrpao par golova sa onakvim loptama koje je Mesut udijelio kroz citav EP

Sad nas ceka finale u kojem navijam za Ronalda da ubije ove pedeve iz Fransoa
Između Mesuta i Krossa je dilema za najboljeg švabu na ovom Euru....veceras su njih dvojica pokušavali cijelo vrijeme, kombinovali u trokutu sa Draxlerom, stvorili par šansi svojim proigravanjima - ali švabe nemaju u napadu klasu poput Griezmanna i to je ta razlika koja je prelomila utakmicu na stranu francuza....Muller je fakat odigrao katastrofalno veceras :shock: nevjerovatmo za takvog igraca.

Možda bi Gomez uvalio koji gol da je igrao . Ja vjerujem da bi.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 07 jul 2016, 23:33

Kawhi je napisao/la:Ne navijaš valjda za galske ****?
Ne mogu protiv zvjerčuge Umtitija i brata Pogbe. :beba:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2016, 23:34

exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.
27.10.2020

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 jul 2016, 23:35

Kawhi je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Sviđa mi se izbor avatara :beba:
jbt ovi kao ped-eri a u timu ti gej ikona penaldo kiki. :rol:

dakle kladim se na francuze
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 jul 2016, 23:36

Nosi Griezmann Francusku ko Zidane na SP 2006, samo da ovaj put ovaj ne nokautira nikoga u finalu
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

andro234
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Vels-Portugal / Njemačka-Francuska (polufinalne utakmice)

Post Postao/la andro234 » 07 jul 2016, 23:36

Portugal osvaja i Rona postaje veci igrac od kriminalca :kafa:
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 07 jul 2016, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 jul 2016, 23:36

DANTES je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
messilla je napisao/la: Sviđa mi se izbor avatara :beba:
jbt ovi kao ped-eri a u timu ti gej ikona penaldo kiki. :rol:

dakle kladim se na francuze
Piše gov.nari pod zvjezdicama. To što ti u svemu vidiš svoju toplu braću je do tebe. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 07 jul 2016, 23:37

leorey je napisao/la:
exorciiist je napisao/la:Ma Ronaldo ako osvoji EP Zlatna lopta je njegova, gotovo.
Biti ce zasluzeno, ali je u Ligi Prvaka bio jedan od najgorih igraca Real Madrida, ako ne racunamo tap-in protiv buranije. Jedinu utakmicu dobru koju je odigrao je bilo protiv Wolfsburga na Bernabeu. Npr u finalu ti je uvjerljivo bio najgori igrac.
Ali ipak najbolji strijelac Lige Prvaka sa 16 golova..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 07 jul 2016, 23:37

topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2016, 23:39

exorciiist je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Ali ipak najbolji strijelac Lige Prvaka sa 16 golova..
Kome je trpao tih 16 ? Da ti pokazem , ovo se zove najgori igrac u finalu:

https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552

Nije bio 100 % spreman, ali ovo je nesto najgore sto sam gledao, bio je igrac manje sigurno.
27.10.2020

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 jul 2016, 23:39

leorey je napisao/la:
Kakve gnusne lazi. Ali ocekivano. Poznato je da Leofili na Ronalda gledaju kao na nizu rasu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2016, 23:40

dinoze je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Koga će Portugal dobiti? Dajte ljudi Portugal bi gubio finale bez obzira sa kim igrao da li Francuska (sa kojom će igrati) ili Njemačka da je kojim slučajem prošla.

Mene je igrom a prije svega borbom Portugal vise impresionirao od Francuske.
Taktički je Portugal igrao vrlo zrelo ovo prvenstvo, u nekim aspektima možda i jesu bolji od Francuza.

Al' po meni Francuzi pored objektivno slabe odbrane imaju strašne igrače u sredini i napadu i mislim da ukoliko imaju želju i volju (pogotovo u srcu Francuske u Parizu) oni mogu dobiti svaku reprezentaciju na svijetu. Može odbrana primiti gol al' može i napad zabiti dva.

Po meni je prvenstvo bilo loše i nijedna reprezentacija na prvenstvu nije pokazala da zaslužuje da dođe do finala (osim Hrvatske i Italije u grupnoj fazi, sa tim što su Italijani zasluženo ispali od Njemačke a Hrvati su mogli i trebali proći Portugal al' tu je bilo dosta faktora). I to nema neke veze sa formatom takmičenja, to što ti loše igraš na terenu nema veze sa kim se križaš i slično. Znači po meni nijedna reprezentacija nije prezentovala neku aman igru da čovjek kaže "E oni zaslužuju da budu prvaci" a dobrih utakmica je bilo i to je nevezano sa ovim što sam pisao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2016, 23:41

Peace je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Zašto se Pogba gura među svjetsku elitu? Ja to fakat više ne kontam.
Zato sto kod svakog jeb.enog gola ima zasluga... kod drugog uzeo loptu, slomio kicmu siptaru i fobro ubacio... doduse neuer je failao ali opet barem 50% zasluga je pogbino... zatim sam mora drzati vezni red francuske jer ga trenerska amatercina gura na zadnjeg veznog iza "kreativnog" matuidia... cim ga je stavio lijevo na normalnu poziciju odmah je donio gol francuskoj... eto sto... bez njega ne mogu stvoriti sanse...
Nemoj se prosipat. Cuj bez njega ne mogu sanse stvorit. Pa imas na UEFA.com statistiku, ko je najvise stvorio sansi. Pogba sigurno nije. Fin je igrac, dobar sigurno, ali 200 mil ne vrijedi ni 3 Pogbe.
27.10.2020

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 jul 2016, 23:42

Sta reci, Schweinsteiger je danas bio katastrofa, i pri drugom golu je stojao kao gledaoc. Falio je pravi napadac danas, Kahn je u svojoj analizi sve objasnio. Ispadanje Gomeza protiv Italije je vec pokazalo koliko je njemacki napad tup naprijed bez pravog napadaca. Müller je podbacio, bjezao od svoje pozicije. Uz to dolaze povrede i nenormalni manjak srece, pa da ni jedna lopta nije htjela da udje danas. Francuzi me nisu impresionirali, nekako su prosli kroz ovu utakmicu u kojoj rezlutat ne reflektira moc ove dvije reprezentacije. Zelim Portugalu mnogo srece i rado cu za njih navijati, jer mi Francuska kao fudbalska nacija jednostavno nije simpaticna. Nadam se da ce Löw nauciti iz ovoga, Gomez sam nije bio dovoljan naprijed, mora se imati druga solucija u slucaju povreda. Ovdje su svi razocarani, ali na drugu stranu momcima se ne moze nista lose reci, borili su se do zadnje sekunde, ali nekada to nije dovoljno.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 07 jul 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 jul 2016, 23:42

O kako je samo Ocu olakšan put do titule :kafa:

Glede zlatnog balona, CR je to ovim ulaskom u finale već ovjerio, tu se nema šta pretjerano diskutovati. Jedino pitanje je ko će od trojca Griezmann-Kriminalac-Ker biti 2. odnosno 3. :kafa:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 jul 2016, 23:43

Ali kakva dva bespotrebna igranja rukom, prvo ih umalo ne izbacise (Boateng), pa onda i konacno syebase (ovo veceras)... Neobjasnjivo. Takodjer, kako je samo Gomez nedostajao veceras. Muller truba. Stoperi Francuske kao na treningu... :|

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 07 jul 2016, 23:44

Kajzer10 je napisao/la:
leorey je napisao/la:
Kakve gnusne lazi. Ali ocekivano. Poznato je da Leofili na Ronalda gledaju kao na nizu rasu.
Ronaldo je igracina, ja to uvijek priznam, sigurno jedan od najboljih golgetera u historiji, ali necemo pretjerivat. To nije isti igrac kao prije 2-3 sezone. Sto je i razumljivo.

Pogledaj njegovo finale protiv Atletica, evo :

https://twitter.com/MagicOfBarca/status ... 2255767552

Ovo se zove nesto najgore nekog igraca u finalu. NULA.
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.