BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

samirr
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la samirr » 07 jul 2016, 21:29

Mislim da bi Sarajevo kao prvak BiH, prosetalo se kvalifikacijama za Lp, Zeljo bi uz malo srece prosao grupnu fazu EL. Traziti od saveza da osiguraju evropu sarajevskim klubovima, kad oni to ne mogu da ucine na zelenom terenu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jul 2016, 21:30

samirr je napisao/la:Mislim da bi Sarajevo kao prvak BiH, prosetalo se kvalifikacijama za Lp, Zeljo bi uz malo srece prosao grupnu fazu EL. Traziti od saveza da osiguraju evropu sarajevskim klubovima, kad oni to ne mogu da ucine na zelenom terenu.
Neka ne bi bilo fer. Na svako 50 godina nek Sloboda igra. Sve ostalo Sarajevo i Željezničar.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 07 jul 2016, 21:32

jurisicduska je napisao/la:Slana_krv složit ćeš se da bi Ahmetović ono zabio glavom rutinski. Ne može ba Mahir Karić vam igrati špica, sve dobro do njeg i onda truba. Neupotrebljiv u malo jačim ekipama on je za osrednje ili loše ekipe gdje je glavni igrač. Jedini način da on valja je da vi ne valjate.
Ne mora da znači, imao je i Ahmetović svojih ispada sa zicerima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 07 jul 2016, 21:35

Forma je trenutna klasa je vječna.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2016, 21:38

Coraco je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Slana_krv složit ćeš se da bi Ahmetović ono zabio glavom rutinski. Ne može ba Mahir Karić vam igrati špica, sve dobro do njeg i onda truba. Neupotrebljiv u malo jačim ekipama on je za osrednje ili loše ekipe gdje je glavni igrač. Jedini način da on valja je da vi ne valjate.
Ne mora da znači, imao je i Ahmetović svojih ispada sa zicerima.
Ma imao je i Benko koji je prvi napadac lige ali sto se tice Mahira, uzasna reakcija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 jul 2016, 21:43

Zao mi je ali ne mogu se sloziti da bih to Ahmetovic pogodio, nije ni njemu realizacija jaca strana, ali je on bio jak u skok igri imao je osjecaj da spusti loptu Veselinovicu i Zebi, pa mislim da ce nam to nedostajati... A vrijeme ce pokazati je li Karic pravo rjesenje. Ipak je izraelska liga znatno jaca, vidjet cemo ga za 2 sedmice.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 jul 2016, 21:44

akisarajevo92 je napisao/la:Mislim da nijedan od BH klubova nece preci ni prvu prepreku u Europi ove sezone.
Kao sto sam i rekao prije 10 dana. :kafa:

Klubovi iz Gibratlara imaju bolje rezultate.
Don't believe the hype.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 07 jul 2016, 21:49

Za sve su krivi Zeljo i Sarajevo. Dopustili amaterima da idu u Evropu.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jul 2016, 21:55

jurisicduska je napisao/la:
samirr je napisao/la:Mislim da bi Sarajevo kao prvak BiH, prosetalo se kvalifikacijama za Lp, Zeljo bi uz malo srece prosao grupnu fazu EL. Traziti od saveza da osiguraju evropu sarajevskim klubovima, kad oni to ne mogu da ucine na zelenom terenu.
Neka ne bi bilo fer. Na svako 50 godina nek Sloboda igra. Sve ostalo Sarajevo i Željezničar.
Bilo bi fer, nek im savez omoguci kad to ne mogu da urade na zelenom terenu. Za ostala 2 mjesta nek se bori 10 klubova.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 jul 2016, 21:58

Mozete vi pricati i nasladzivati se kako god ili koliko god, ali omjer nasih klubova koji su se tri puta sastajali sa izraelskim je 23-1- cista katastrofa , evidentno je da nam liga napreuje samo je problem sto druge ne stagniraju. :) zao mi je Sirokog i Radnika oni su ipak imali znatno lakse a i blize protivnike.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 07 jul 2016, 22:03

Mi igramo zastarjeli fudbal, fizicki totalno nespremni i jedino svjeza krv u trenerskom smislu i mijenjanje filozofije peglanja lopte i spore igre nas moze spasiti. Ostalo sve je zabluda. Brze i preciznije i trka do iznemoglosti

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 07 jul 2016, 22:06

slana_krv je napisao/la:Mozete vi pricati i nasladzivati se kako god ili koliko god, ali omjer nasih klubova koji su se tri puta sastajali sa izraelskim je 23-1- cista katastrofa , evidentno je da nam liga napreuje samo je problem sto druge ne stagniraju. :) zao mi je Sirokog i Radnika oni su ipak imali znatno lakse a i blize protivnike.
Nema to veze odakle je ko. Igralo se i sa drugim jakim ekipama pa se prolazilo.
Otisli ste u Evropu bez 3 glavna igraca Ivetic, Saric i Ahmetovic. Poceli ste utakmice bez lijevog beka. Bez desnog krila igrate citavu sezonu i opet nista ne uradite povodom toga. Doveli Karica i kontate eto golova, a lik pod prtiskom ne moze bazen pogoditi. Dzidic jedino vase pojacanje. Usli ste u utakmice kao najveci levati.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 07 jul 2016, 22:07

Sve dok su nam treneri isti samo se rotiraju po klubovima, i dok smisljaju filozofske akcije za postizanje golova, sa nepreciznim dodavanjima i hail mary izbijanjima do napadaca od nas nista. Znaci, jednostavno precizno i brzo...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 jul 2016, 22:19

Nasim klubovima fali "inat bosanski".
Igraci su nam karakterne nule, godinama gledamo kako neki igraci eksplodiraju protiv nasih klubova, sjecamo se onog malog Boljevica iz Zete, bilo je i slicnih Makedonaca protiv Zelje, ali skoro nikad ne mozemo vidjeti da neki nas igrac eksplodira, zasto?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 07 jul 2016, 22:23

nasi klubovi ne znaju igrat' evropska takmicenja, nije istina da tu nema kvaliteta uopste, pa svi nasi klubovi sto su ispali ove sezone, mogli su proci dalje, Slobodu sam gledao obje tekme i odgovorno tvrdim da je tako, Radnik sam gledao u revansu i mogli su proci ovaj Beroe, ali dzaba kada ne znaju igrat' evropske tekme, dok Siroki Brijeg nisam gledao, ali cisto sumnjam da nisu mogli proci Birkirkaru

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 07 jul 2016, 22:25

Muerte je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Mozete vi pricati i nasladzivati se kako god ili koliko god, ali omjer nasih klubova koji su se tri puta sastajali sa izraelskim je 23-1- cista katastrofa , evidentno je da nam liga napreuje samo je problem sto druge ne stagniraju. :) zao mi je Sirokog i Radnika oni su ipak imali znatno lakse a i blize protivnike.
Otisli ste u Evropu bez 3 glavna igraca Ivetic, Saric i Ahmetovic. Poceli ste utakmice bez lijevog beka. Bez desnog krila igrate citavu sezonu i opet nista ne uradite povodom toga. Doveli Karica i kontate eto golova, a lik pod prtiskom ne moze bazen pogoditi. Dzidic jedino vase pojacanje. Usli ste u utakmice kao najveci levati.
naravno da nije vazno mjesto i tim, ali u fudbalu se broje golovi, to je jbg vazno.
Jedino je nedostajao Ivetic, jer jednog od najbolji stopera lige smo potrosili na lijevom beku, Ahmetovic prelazkom u FKS vjerujem da pokusava da spasi karijeru jer je u Slobodi izgubio startno mjesto..trebao mu je novi motiv da pokusa povratiti formu. Karica cemo vidjeti istina da je u Zenici imao najbolju priliku na utalmici a evo i veceras pa nista. Jbg Ostaje zal jer mogli smo vise a ispali smo golom iz penala,.. ja bih rekao neiskustvo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 jul 2016, 22:44

Zar se jos ovdje nesto raspravlja :)
NK Široki Brijeg

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 07 jul 2016, 22:45

slana_krv je napisao/la:
Muerte je napisao/la:
naravno da nije vazno mjesto i tim, ali u fudbalu se broje golovi, to je jbg vazno.
Jedino je nedostajao Ivetic, jer jednog od najbolji stopera lige smo potrosili na lijevom beku, Ahmetovic prelazkom u FKS vjerujem da pokusava da spasi karijeru jer je u Slobodi izgubio startno mjesto..trebao mu je novi motiv da pokusa povratiti formu. Karica cemo vidjeti istina da je u Zenici imao najbolju priliku na utalmici a evo i veceras pa nista. Jbg Ostaje zal jer mogli smo vise a ispali smo golom iz penala,.. ja bih rekao neiskustvo.
Broje golovi, ali na kraju je najvazniji prolaz. Vi bi sada prihvatili poraz od 10:0 ako ce to garantovati prolaz u 2. pretkolo(iako je nemoguce).
Koliko god vi to ne htjeli priznati vama je Ahmetovic bio najkorisniji igrac i Karic nije nikakva zamjena. Saric radilica, pokrivao svaki dio terena. Od krila do sredine i to je kvalitetno odradjivao. Doveli ste kao zamjenu za Ivetica, a ni jedan nema pravo nastupa.
Dobili ste protivnika kojeg se moze proci. To sam jos rekao kad ste ih izvukli, ali vi se toliko sjebali navijaca i kluba. Skinuli gace, a jos ni odigrali niste.

Smijesno. Husrefu isto da je 1. put u Evropu

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 jul 2016, 23:01

Ova tema nije imala budućnosti od onoga dana kada se saznalo da Željezničar i Sarajevu neće igrati.

slanci hahahaaahahaaahahahahahaah :urnebes:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 jul 2016, 23:04

Smijesno je sto mislite da bi Ahmetovic bio igrac odluke u ovom pretkolu. Dobar je igrac ali daleko od toga da je neki strasan egzekutor. U prvoj polusezoni je bio odlican a u drugoj ga je Krpic izbacio iz prve postave. Kakav ce se Karic pokazati tek cemo vidjeti. Pitarima je i Krpic smijesan igrac a fantasticno odigrao protiv njihovih komsija od kojih su 2 puta po usima dobili a i zabio je Sarajevu na Tusnju, mada to nije neki uspjeh jer se u listu strijelaca od igraca Slobode protiv Sarajeva nije upisao samo onaj ko nije zelio.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.