BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Steta za Slobodu iako oslabljeni, opet su bili nadomak prolaza..... Svakao je napredak jer kad se sjetim kako su nasi klubovi prolazili protiv Izraelski (svaki minimalno po 5 komada)ovo je drastican napredak.
-
- Kontakt:
Hajde nije smak svijeta opet ćete igrati Europu kroz jedno pedeset godina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Cast Slobodi i Sirokom pa i Radniku,ali realno nisam ni ocekivao nista previse jer treba biti iskren i reci da su s Sloboda i Radnik debitanti,a Siroki je dosta oslabljen usao u novu sezonu tako da vjerujem da su Zljo i Sarajevo izborili evropu,a Siroki kud i kamo ozbiljnije se pripremio i pojacao imali bi predstavnika bar do treceg pretkola,ovako ostaje nam Zrinjskijasan je napisao/la:Pa moze da nisu zabili ni jedan npr. On topic dno dna ili ti BiHManuel je napisao/la:Na sta smo spali da nijedan klub ne prodje u drugo pretkolo a u tih 6 tekmi nasi klubovi su zabili samo 1 gol.Pa moze li gore

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
sad kad te stakori napadnu jer navijas za strani klub a gledaj sta se ovdje sve pise, pola ih je mentalno bolesno. samo bjezi jarane od ovog pdfa i od nase lige, moze ne do Bog biti prelaznoBoixosNois1899 je napisao/la:A još je smiješnije Evropsko Sarajevopitic je napisao/la:Evropska Sloboda![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Nisam navijač ni jednih ni drugih
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa nek se ti "veliki" klubovi izbore za euro takmicenjima, ko im brani..u mom sarajevu, dovode igrace u stilu dejana matica u pm, a pred nosom dzidic, memisevic itd. koji su beton igraci, jos bruku drugi greski...ma sami su sebi kriviTorres_9 je napisao/la:malim klubovima iz bih zabraniti da nastupaju u euro takmicenjima
Sent from my iPhone using Tapatalk
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Azmire šta je sada sa izjavama da prolazite prvu prepreku 

SRETAN BROJ - 1725
Ja ponosan na svoju Slobodu, a oni se jedu i vrijedjaju, sta se sikiras, nama je boljeAerials je napisao/la:Stidite se svi vi koji ste "navijali" za one tamo, sramota, pa nek' je i iz provokacije i nekog tjeranja inata treba stid da vas bude.

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
-
- Kontakt:
Da su kojim slucajem Zeljo ili Sarajevo igrali sa ovim ciffutima, tj. plasirali se u EL, ispali bi 1. poluvrijeme u 1. utakmici 

[*]Cast Slobodi i Sirokom pa i Radniku,ali realno nisam ni ocekivao nista previse jer treba biti iskren i reci da su s Sloboda i Radnik debitanti,a Siroki je dosta oslabljen usao u novu sezonu tako da vjerujem da su Zljo i Sarajevo izborili evropu,a Siroki kud i kamo ozbiljnije se pripremio i pojacao imali bi predstavnika bar do treceg pretkola,ovako ostaje nam Zrinjski
[/quote]
jednostavno za ovakve utakmice treba imati ono nesto. nazalost samo dva kluba u zemlji to i imaju. zeljo i sa bi i da im se desila ista situacija kao sb prosli maltezane da li je to iskustvo ili podrska navijaca nezz al ima tu nesto prosli bi 100% i svaka cast slobodi i radniku barem na prikazanoj igri

jednostavno za ovakve utakmice treba imati ono nesto. nazalost samo dva kluba u zemlji to i imaju. zeljo i sa bi i da im se desila ista situacija kao sb prosli maltezane da li je to iskustvo ili podrska navijaca nezz al ima tu nesto prosli bi 100% i svaka cast slobodi i radniku barem na prikazanoj igri
Zadnja izmjena: jasan, dana/u 07 jul 2016, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
-
- Kontakt:
!!!!!!!!!!!! +20dzelllo je napisao/la:!NYKnicks Fan je napisao/la:Svi koji su navijali za Beitar, dabogda vam u kuci bilo kao sto je u Palestini. Bolesnici. Zdravo.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jao muzlaka hahahah
Sto bi @Wolby napisao, prosla jedna od najjacih sezona PLJerryLouis je napisao/la:Jos bolnije je to da su 3 nase ekipe u 6 utakmica uspjele da zabiju 1 gol.

Tuzlaci na teskiim aparatima...

Isti klinac.Jest da nisu imali srece u zrijebu ni Sloboda ni Radnik al ne zabiti gol i igrati mrtvi bunker pa ako se u napadu sta uradi iz prekida je meni dno dna.Pa cim nase ekipe prime gol to je raspad bem ti vise psihu a sto igramo krkanski fudbal to je za anale.Za Siroki ne treba trositi rijeci.jasan je napisao/la:Pa moze da nisu zabili ni jedan npr. On topic dno dna ili ti BiHManuel je napisao/la:Na sta smo spali da nijedan klub ne prodje u drugo pretkolo a u tih 6 tekmi nasi klubovi su zabili samo 1 gol.Pa moze li gore
Samo jos lige Estonije,Makedonije,Farskih Ostrva,Velsa,San Marina i Andore su ispod nas al kako nasi klubovi igraju ne bi me cudilo da nas i oni prestignu.
Valjda ta liga 12 bude cemu valjala pa da svake godine imamo iste ekipe u Evropi manje vise.
Zadnja izmjena: Manuel, dana/u 07 jul 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Daj brate budi ozbiljan.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da su kojim slucajem Zeljo ili Sarajevo igrali sa ovim ciffutima, tj. plasirali se u EL, ispali bi 1. poluvrijeme u 1. utakmici
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakav si debil da spominjes ubicu na ovoj temi samo sto neko ne podrzava tvoj klub u evropi.Fuj fuj levatu jedan.
Ispali ispali sta fali.Slijedece godine odigrati sa malo vise m.u.d.a i mozda prodjemo.
Komentari likova (mahom iz Sarajeva) pokazuju samo da sami sebe lazu kako ne prate Slobodu i kako ih taj klub ne zanima.Na ovakvim stvarima pokazu karakter i pravo lice i neka ih.Ja npr ne znam 2igraca Zelje jer me ne zanima 7.mo ili 8.mo plasirana ekipa lige u minuloj sezoni.
Istina za vedrana ti levatu koji spominjes ubicu.
Ispali ispali sta fali.Slijedece godine odigrati sa malo vise m.u.d.a i mozda prodjemo.
Komentari likova (mahom iz Sarajeva) pokazuju samo da sami sebe lazu kako ne prate Slobodu i kako ih taj klub ne zanima.Na ovakvim stvarima pokazu karakter i pravo lice i neka ih.Ja npr ne znam 2igraca Zelje jer me ne zanima 7.mo ili 8.mo plasirana ekipa lige u minuloj sezoni.
Istina za vedrana ti levatu koji spominjes ubicu.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije ni cudo sto smo u bunaru i toliko duboko u gov.nima s obzirom kakvo nam je drustvo.
Zadojenost mrznjom prelazi sve granice.
Sutra cemo mozda jedan do drugoga salutirati i boriti se sa ovim istim Izraelcima.
Cestitke svim nasim ekipama bez obzira na ispadanje, dogodine ce biti bolje.
Zadojenost mrznjom prelazi sve granice.
Sutra cemo mozda jedan do drugoga salutirati i boriti se sa ovim istim Izraelcima.
Cestitke svim nasim ekipama bez obzira na ispadanje, dogodine ce biti bolje.
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 07 jul 2016, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma glupost je ovo ba, kad naši drugi klubovi igraju svi su (valjda) uz njih jer predstavljaju državu, ovakve gluposti kakve neki pišu ne mogu da vjerujem da čitam uopšte, dno dna.Komunista je napisao/la:Ja ponosan na svoju Slobodu, a oni se jedu i vrijedjaju, sta se sikiras, nama je boljeAerials je napisao/la:Stidite se svi vi koji ste "navijali" za one tamo, sramota, pa nek' je i iz provokacije i nekog tjeranja inata treba stid da vas bude.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ti se nasao uvrijedjenSabinho je napisao/la:Sasvim obican huk, samo je tebi kao navijacu Olimpika drama kad vise od 10 ljudi slavi gol.Mokroguz je napisao/la:Ona huka kad je Beitar pogodioDobri im navijaci

Ne sjecam se dali sam ikad gledao utakmicu iz BiH PL-a a da je bilo i blizu te strasti i snage. Gledao sam i derbi vas i zelje, i vas i slobode, i zrinjskog i sirokog itd., moze biti da je mikrofon bio blizi navijacima, ili su stvarno glasniji, uglavnom znam sta sam cuo pa ti blabeci do mile volje.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Alen Škoro
- Kontakt:
Treba biti realan i reći da nismo bez razloga 100. liga u svijetu
Nisam ni očekivao prolaze Slobode i Radnika, pa ti ljudi ne igraju na svojim stadionima Evropu, a niste ni svjesni koliko to znači.
Pa Željezničar Vam je čist primjer, godinama ništa po Evropi nisu postigli igrajući domaće tekme na Koševu.
Lištica je političko-vještački klub od njih nisam više ni očekivao.
Nisam ni očekivao prolaze Slobode i Radnika, pa ti ljudi ne igraju na svojim stadionima Evropu, a niste ni svjesni koliko to znači.
Pa Željezničar Vam je čist primjer, godinama ništa po Evropi nisu postigli igrajući domaće tekme na Koševu.
Lištica je političko-vještački klub od njih nisam više ni očekivao.
NON MOLLARE MAI
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja navratio malo i ostaopinoglavi je napisao/la:sad kad te stakori napadnu jer navijas za strani klub a gledaj sta se ovdje sve pise, pola ih je mentalno bolesno. samo bjezi jarane od ovog pdfa i od nase lige, moze ne do Bog biti prelaznoBoixosNois1899 je napisao/la:A još je smiješnije Evropsko Sarajevopitic je napisao/la:Evropska Sloboda![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.
Nisam navijač ni jednih ni drugih

Ma neka napadaju kada žive u iluziji da nam je liga na nivou engleske. Ali haj i to sve dok ne počne priča o nekom napretku a klubovi nam se brukaju po kojekakvim Maltama.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.