FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zagrijavanje je počelo. FK Sarajevo utakmicu započinje u sljedećem sastavu;
- Pavlović, Hebibović, Almir Bekić, Kadušić, Kovačević, Radovac, Gljiva, Herić, Andjušić, Osmanović, Amer Bekić.
Pavlović, Al. Bekić i Kadušić i Kovačević od prve postave.
- Pavlović, Hebibović, Almir Bekić, Kadušić, Kovačević, Radovac, Gljiva, Herić, Andjušić, Osmanović, Amer Bekić.
Pavlović, Al. Bekić i Kadušić i Kovačević od prve postave.
Kadusic na stoperu, neka neko razbije glavu Hurti prvom prilikom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hebibovic nije bek!
Hebib prekucao u Olimpicu na krilu, a lazni Alegri ga vraca na beka! Vec mi pritisak skoci, dosta za danas!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Nadam se da se šalite sa Kadušićem..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ocigledno da je ovo drugi sastav, dok prvi cuva za Spartak. Polako...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Halo strucnjaci ovo je prijateljska tekma gdje se probaju razne varijante, ovo nije ni blizu najjace postave . sabura 

Hurtić kao trener veći je hendikep nego kad je Plakalo na golu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Gledajući Hurtićevih prvih 11 ili ti ga njihove pozicije na kojim igraju predviđam ogromno pljuvanje.
SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
1-0 8ekic
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Bolji je on kao trener, nego navijaci kao vi.High je napisao/la:Hurtić kao trener veći je hendikep nego kad je Plakalo na golu.
Mi nismo navijači, već pljuvači.GangEvil je napisao/la:Bolji je on kao trener, nego navijaci kao vi.High je napisao/la:Hurtić kao trener veći je hendikep nego kad je Plakalo na golu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovaj gang evil samo dodje i ruzi navijace 

Ma jarane sta imas koga ruziti...Ovom Hurticu se naklatili na kosti ko da je frajer gori od ne znam ti koga...Osim poraza u Tuzli, ja ne znam koju je on tu utakmicu vodio tako lose...Nidje veze...svezali se te utakmice i blamaze protiv Olimpica...A da je Husref ili bilo ko drugi bio trener tad i da mu iz uprave kazu utakmica je prodata, izgubicete toliko i toliko, on ne bi izgubio? Ma kako da ne...A ovaj je kao pustio utakmicu i zbog toga je gnjida, necovjek, nema obraza, nema svoje JA i sta vec sve ne....A mene zivo zanima koji se to trener u zadnjih 20 godina usprotivio nalogu nase bilo koje uprave...Ok je srati....ali sa argumentima...Ali ovdje neko vidi da je u izmjesanom sastavu kao Kadusic na stoperskoj poziciji i odma svi po automatizmu po Hurticu...A cudo niko nije rekao otkud Osmanovic u napadu pored Leona Benke...to im je valjda kao logicno..sta li...ma svasta!Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovaj gang evil samo dodje i ruzi navijace

Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 07 jul 2016, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vodimo protiv drugoligaša! Daj nam komšije. 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Htjeli ste 'prvi' sastav... 1:1
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
vodimo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- Evolution87
- Kontakt:
ovu preskace, igra sljedecu.badel62 je napisao/la:Gdje Said ?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
AhmetovicTesto je napisao/la:vodimo

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!