Za te pare bi mogli dovesti ovu trojicu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam znao da je gazda Aras, al jesu vrhunske, one pileće, uh odmah sam ogladnioramiral je napisao/la: Jbg meni ostala navika zato sto cojka znam reci Kod Arasa ali to ti je to druze.
Kad bi doveli Verattija Pogbu bi sutno nogom hladno.akisarajevo92 je napisao/la:I SkySports pise da je Pogba sve blize Unitedu za 100 miliona funti.
Za te pare bi mogli dovesti ovu trojicu
rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam znao da je gazda Aras, al jesu vrhunske, one pileće, uh odmah sam ogladnioramiral je napisao/la: Jbg meni ostala navika zato sto cojka znam reci Kod Arasa ali to ti je to druze.
U kojem to univerzumu Pogba kosta 120 mil a Alexis 40?akisarajevo92 je napisao/la:Pogba = 120 miliona
Verratti 45-50
Alexis 40
Kante 20
105 mil
Ali steta sto ne ide to tako lako
Da se ne lazemo, kao sto Sissoko kaze, taj je opasno poceo da lupa zadnje 2-3 godine kada je dobio na znacaju. Sada je kvantite>kvalitet, a kvalitet ga je doveo do ovog statusa.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa Di Marzio je to izjavio, da je pristao na uslove koje mu nudimo.Italia je napisao/la:Pa jebte zivot otkud vam ideja da Pogba ima IKAKAV interes da predje u Utd
Što se tiče Uniteda gotovo sve je prvi objavio, i onda je čak i Sky Sports od njega preuzimao, dakle očito mu je izvor Raiola ili neko iz njegovog kampa.Italia je napisao/la: Da se ne lazemo, kao sto Sissoko kaze, taj je opasno poceo da lupa zadnje 2-3 godine kada je dobio na znacaju. Sada je kvantite>kvalitet, a kvalitet ga je doveo do ovog statusa.
Pa ja nisam ni rekao da će otići, nego samo prenosim ovo što je Di Marzio objavio. Naravno da je tu do Juvea sve, neće on sad forsirati transfer, nego vjerujem da je ovo u smislu da ako vi pristanete na našu ponudu on se neće protiviti transferu.Italia je napisao/la:I ajmo logicki, koji motiv ima Pogba da predje u United. Momak koji je osvojao haman sve trofeje izuzev Evropskih, evo i na EP-u gura daleko. I jedini preostali cilj u karijeri mu je LP, a kakve su sanse da to osvoji sa Utd-om u sljedecih 5-6 godina. Vrlo male, ako se ne lazemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.