Lud sam za muscle cars, ali ovo je perfekcija.R32 je napisao/la:Svaka cast na izboru,
imas ukusa
Da te posluzi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lud sam za muscle cars, ali ovo je perfekcija.R32 je napisao/la:Svaka cast na izboru,
imas ukusa
Da te posluzi
A imao sam prije dvicu i rahat sam bio vala, dizela običnog. Kontam naći neki baš baš očuvani primjerak. TD koliko uzima otprilike?R32 je napisao/la:Znas kako, plina racunaj da ce ti uzimati najmanje 9l u oba motora pa vise, dok ce ti dizel uzimati 5l, vjerovatno mislis na ovaj obicni od 40kw.
Manje ce te glava boliti s dizelom. Onda u tog dizela naspi tecnosti za suđe on ce ici
Sad je belaj sto su lozu zabranili, a vjerovatno ce to opet nesto biti, a loza je 1.20KM...
A benzinci su osjetljivi.
Ma iskreno vrh je Mondeo, milina se voziti, al 99% mi gradska vožnja a u njemu 2 tone, 1.6 16v..Bosniacum Lilium je napisao/la:Interkuler bracika
I ja kontam dvicu, ne mozes se braco pokriti
Sta bi sa mondeom?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slicne stvari i popravke su vrsili u Mobitel Studiu, ima u Sarajevu na bascarsciji, tzv "bradonje", nazoves Selam kad ulazis odma ti jeftinijeJoseeeMourinho je napisao/la:Znate li postoji li majstor/servis za auto CD/radio, crce mi sinoć pa kontam gdje ga odnijet da poprave da ne kupujem novi
alpinin i jeste, dobar pravo najednom samo ide pjesma zapista na sekundu, nastavi pjesma i nestade slova i svega na displeju, ja ga izbacim pa ubacim kad ono ne reaguje nikakoR32 je napisao/la:Slicne stvari i popravke su vrsili u Mobitel Studiu, ima u Sarajevu na bascarsciji, tzv "bradonje", nazoves Selam kad ulazis odma ti jeftinijeJoseeeMourinho je napisao/la:Znate li postoji li majstor/servis za auto CD/radio, crce mi sinoć pa kontam gdje ga odnijet da poprave da ne kupujem novi![]()
Ali ovo je nekad rrađeno i u Zivinicama u njihovom studiu su radili takve popravke, eh sad nisam siguran jel rade i na drugim mjestima, ali pokusaj.
Mada ne znam kako ce ti se isplatiti popravak, sumnjam da ce biti ispod cvaje. Imas ove radie bez marke, dodzabe.
Jedino ako je u pitanju kakav kvalitetan, Alpine
Dajte pomozite, hica mi je, sta ste se stisliPapastathopoulos je napisao/la:Dame moje, sinoc sam radi svog neznanja napravio spoj na autu i pokrep'o dva osiguracakupio one LED sijalice i nisam znao da na njima imaju polovi, ja mislio kao one obicne - mozes ih okrenuti na koju hoces stranu, ja se zad'o kad cap - lijeva pozicija i naprijed i nazad riknuse...naprijed sam bark'o pa se i ne cudim, al eto i nazad...elem, jaran mi je to sve popravio i mene sad zanima posto se ja ne kontam u te polove na sijalicama i slicne stvari - kako da ja sam skontam kako pravilno okrenuti sijalicu da opet nesto ne syebem ? ovakve su sijalice u pitanju:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.