Iskoristiti njihov interes za Leminu i idraditi ovo bez razmisljanja.Sissoko je napisao/la:LEICESTER STAR KANTE OFFERED TO JUVENTUS FOR £20M
Romeo Agresti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Iskoristiti njihov interes za Leminu i idraditi ovo bez razmisljanja.Sissoko je napisao/la:LEICESTER STAR KANTE OFFERED TO JUVENTUS FOR £20M
Romeo Agresti
kako nisu pa citaj ove 4 stranice pa ljudi ne vade Peru iz usta Pero moze ovo Pero moze onoMig_Mig je napisao/la:Niko ne svrsava na njega. Mislim da bi Unitedovi navijaci trebali da svrsavaju na njega, covjek je uzeo Ronalda u naponu snage za sad vec solidnu a nikako pretjeranu cifru!
Pogotovo kada se za nekog A. Gomesa trazi 60 mil. i ja ne znam kakva se pojacanja ocekuju kao da mozes za tih 120 mil. dovesti 4 super kvalitetna igraca a ono realnost je da mozes priustit dva prenapuhana igraca koja mogu a i ne moraju opravdat epitet pojacanja i taj silni novac ulozen u njih. Pogba sljedece sezone barem kod nas u ekipi sigurno nece bit losiji naprotiv jos ce vise da napreduje, a Juventus je legitiman konkurent za ligu prvaka to je cinjenica.Sarajevo1946 je napisao/la:Ja ga ne bih prodao, jer on tek ove sezone treba da bude pravi lider. U prošloj je napravio veliki korak, sazrio je i oko njega treba graditi ekipu i u ovoj sezoni.
to oko Ronalda se tebi ne moze objasnitiMig_Mig je napisao/la:Ni govora, nisi upravu ! Alvaro je cijelo vrijeme bio igrac Reala, klauzula je takva. Ono sto je Real uradio sa Ronaldom je pravo uzimanje, odnosno taj Perez je uzeo ! Poenta je da je Mancesteru ostalo samo da postavi cijenu. Pogba ako i kad se dogovori sa odredjenim klubom, ta je zadnja,Juventusu ostaje samo da dogovori cijenu i da izvuce ono sto najvise moze. Jer valjda se igrac najvise pita, gdje ce da igra? Osim, ako u Mancesteru nije drugacije
Pa Di Marzio je to izjavio, da je pristao na uslove koje mu nudimo.Italia je napisao/la:Pa jebte zivot otkud vam ideja da Pogba ima IKAKAV interes da predje u Utd
Bolje su u Di Casiramiral je napisao/la:
A ovi Unitedovci mogu na celu sa Ferdijem na pogacice kod Arasa
rio_Ferdy88 je napisao/la:Bolje su u Di Casiramiral je napisao/la:
A ovi Unitedovci mogu na celu sa Ferdijem na pogacice kod Arasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.