Amel Tuka
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Amel Tuka
hoce li biti negdje prenos evropskog prvenstva?
Ja mislim Sport Klub 1 al mi nemoj vjerovat nisam siguran 100%filip13 je napisao/la:hoce li biti negdje prenos evropskog prvenstva?
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
RZ88Adnan je napisao/la:Ja mislim Sport Klub 1 al mi nemoj vjerovat nisam siguran 100%filip13 je napisao/la:hoce li biti negdje prenos evropskog prvenstva?
nema na njihovoj stranici nista o tome,mozda na eurosportu,oni redovno prenose sva atletska prvenstva
Ja kao da sam čuo na SK,sad ne znam moguče je i eurosport prenosi atletiku dosta putafilip13 je napisao/la:RZ88Adnan je napisao/la:Ja mislim Sport Klub 1 al mi nemoj vjerovat nisam siguran 100%filip13 je napisao/la:hoce li biti negdje prenos evropskog prvenstva?
nema na njihovoj stranici nista o tome,mozda na eurosportu,oni redovno prenose sva atletska prvenstva
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ja kao da sam čuo na SK,sad ne znam moguče je i eurosport prenosi atletiku dosta puta[/quote]RZ88Adnan je napisao/la:filip13 je napisao/la:Ja mislim Sport Klub 1 al mi nemoj vjerovat nisam siguran 100%RZ88Adnan je napisao/la:hoce li biti negdje prenos evropskog prvenstva?
sva atletska prvenstva do sad su redovno prenosili,istina uz prilično irtantnog komentatora
Amel bi danas trebao trcati kvale, zna li iko termin?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AnkleBreaker
- Kontakt:
11:35bhsport je napisao/la:Amel bi danas trebao trcati kvale, zna li iko termin?
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
S pola snage. Mogao biti i prvi ali nije htio baš je usporio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pustio ovog Holanđanina.
Uglavnom rutinski trčao danas, jednu dobru trku, brza je bila u odnosu na ostale.
[youtube][/youtube]
Uglavnom rutinski trčao danas, jednu dobru trku, brza je bila u odnosu na ostale.
[youtube][/youtube]
Kad se trci polufinale i ko prenosi?
Nekako mi po imenima djeluje da je favorit od ovih sto su ostali..
P.S Ne vidim u polufinalu Poljaka Adama.. hmmm..
Nekako mi po imenima djeluje da je favorit od ovih sto su ostali..
P.S Ne vidim u polufinalu Poljaka Adama.. hmmm..
Nisam neki expert Atletike ali otkad znam za Tuku pratio sam njegove nastupe pa i tako upozno favorite na njegovoj etapi i slicno...u glavnom kad pogledam sve atleticare koji su prosli u polufinale i eventualno finale, ovdje Tuka ima dosta dobru priliku da uzme medalju. Mozda bi se cak ona i trebala ocekivati...?
Kako god sa srecom Amele! 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da je sutra oko pola 7, ali nisam siguran.
Ma da, uz Poljaka Adama, glavni favorit.. medalja ne bi trebala izostat..sajo10 je napisao/la:Nisam neki expert Atletike ali otkad znam za Tuku pratio sam njegove nastupe pa i tako upozno favorite na njegovoj etapi i slicno...u glavnom kad pogledam sve atleticare koji su prosli u polufinale i eventualno finale, ovdje Tuka ima dosta dobru priliku da uzme medalju. Mozda bi se cak ona i trebala ocekivati...?Kako god sa srecom Amele!
Izgleda uznapredovo je i takticku.. vidjeli ste ovu kvalfikacionu trku onako hladno prodje kao drugoplasirani, Sjetite se SP u Kini, kad je po svaku cijenu htio biti prvi i u kvalfikacionim trkama..
Sad ide pametno.. trci kolko mu treba..
Da i ja sam to primjetio a pogotovo cinjenicu koliko je holandzanin se zadisao posle trke dok Amel onako hladno trckara ka svlacionici haha..FliX je napisao/la:Ma da, uz Poljaka Adama, glavni favorit.. medalja ne bi trebala izostat..sajo10 je napisao/la:Nisam neki expert Atletike ali otkad znam za Tuku pratio sam njegove nastupe pa i tako upozno favorite na njegovoj etapi i slicno...u glavnom kad pogledam sve atleticare koji su prosli u polufinale i eventualno finale, ovdje Tuka ima dosta dobru priliku da uzme medalju. Mozda bi se cak ona i trebala ocekivati...?Kako god sa srecom Amele!
Izgleda uznapredovo je i takticku.. vidjeli ste ovu kvalfikacionu trku onako hladno prodje kao drugoplasirani, Sjetite se SP u Kini, kad je po svaku cijenu htio biti prvi i u kvalfikacionim trkama..
Sad ide pametno.. trci kolko mu treba..

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Amel, Bosse i dva poljaka u borbi za medalje. 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- legenda reala
- Kontakt:
kad je finale
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajmo po medalju majstore.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.