Hvala im do neba.
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Lakersi uzeli Calderona.
Hvala im do neba.
Hvala im do neba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mislim da su mu Bullsi garantovali 2 plus 1 i nekih 48 miliona za razliku od Heata koji su postavili 40 za 2 godine, eto ako grijesim volio bih da me neko ispravi i valjda je to razlog odbijanja Miamija.
Ako nista bar je pjesma bas prigodna.
[youtube][/youtube]
Ako nista bar je pjesma bas prigodna.
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dvije godine dobio, druga mu je Player option. 47,5 miliona za 2 godine.Puma je napisao/la:Mislim da su mu Bullsi garantovali 2 plus 1 i nekih 48 miliona za razliku od Heata koji su postavili 40 za 2 godine, eto ako grijesim volio bih da me neko ispravi i valjda je to razlog odbijanja Miamija.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bulls' best 3-point shooter is their coach
Mada,salu na stranu,ne bi ovo bio los potez da se nije potpisao Rondo.Wade je i u ovom minulom POu pokazao da je i dalje sam sposoban rjesavati tekme. 
gospodar svemira ode iz najdraze ekipe ccc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Negdje sam procitao podatak , da Wade tokom cijele karijere nije nikada bio najplaceniji igrac Heata, prosto nevjerovatno
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ja sam na nekoliko mjesta procitao 2 garanatovane i treca player option ali to je rano jutros bilo moguce dok nije bilo zvanicno.BIHfan je napisao/la:Dvije godine dobio, druga mu je Player option. 47,5 miliona za 2 godine.Puma je napisao/la:Mislim da su mu Bullsi garantovali 2 plus 1 i nekih 48 miliona za razliku od Heata koji su postavili 40 za 2 godine, eto ako grijesim volio bih da me neko ispravi i valjda je to razlog odbijanja Miamija.
Call the coroner!
Wojo je ovako napisao, ja njemu vjerujem.Puma je napisao/la:Ja sam na nekoliko mjesta procitao 2 garanatovane i treca player option ali to je rano jutros bilo moguce dok nije bilo zvanicno.BIHfan je napisao/la:Dvije godine dobio, druga mu je Player option. 47,5 miliona za 2 godine.Puma je napisao/la:Mislim da su mu Bullsi garantovali 2 plus 1 i nekih 48 miliona za razliku od Heata koji su postavili 40 za 2 godine, eto ako grijesim volio bih da me neko ispravi i valjda je to razlog odbijanja Miamija.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Not 3, not 2, only 1.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ocigledno da Chicago više cijeni Wadea (premda nije odigrao ni minute za njih), nego Miami ( za koje je igrao 13 godina, za koje je dao oba svoja koljena, najbolje godine i još im donio tri titule).
Price kome (kojem klubu trenutno) više treba su za malo djecu iz vrtića Dunja....Wade nije igrac na kojem bi se trebalo štediti i praviti budget cut.
Riley je sa ovim bjedničkim potezom ispao jad neviđeni
dozvolio je da najveci igrac u povijesti franšize ode za 8 miliona razlike

Price kome (kojem klubu trenutno) više treba su za malo djecu iz vrtića Dunja....Wade nije igrac na kojem bi se trebalo štediti i praviti budget cut.
Riley je sa ovim bjedničkim potezom ispao jad neviđeni
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 jul 2016, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
Samo dokaz da i timovi nisu cvjecke 
Ukratko receno, Chicago je javno i pred citavim svijetom pokazao svima zašto su Bullsi veci klub od Miamia. Eto to su odradili sa ovim potezom.JoseeeMourinho je napisao/la:Samo dokaz da i timovi nisu cvjecke
Za 8 miliona više ih popišali javno, uzevši im najveceg igraca u povijesti franšize.
A Wade po definiciji nije jedna od varijacija pichki? Hm... 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- JoseeeMourinho
- Kontakt:
Ma i Wade jeste to niko ne spori, ali i timovi su isti, mislim nema tu neke razlike svi gledaju za sebe najbolje sto je meni sa poslovnog i takmicarskog stajališta opravdano 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mozda ga mnogi ne priznaju,ali lik je strasno pametan i volim cuti njegovo misljenje.Al kad na oko 15:00 procita (dok je citao komentare):You're sleeping on the Lakers,the baby Dub nation....Njegov odgovor:You're smoking crack.Stop.

Mozda ga mnogi ne priznaju,ali lik je strasno pametan i volim cuti njegovo misljenje.Al kad na oko 15:00 procita (dok je citao komentare):You're sleeping on the Lakers,the baby Dub nation....Njegov odgovor:You're smoking crack.Stop.
Klasican potez u stilu NYK daj sto jace ime,daj sto vise marketinga i na kaju si dobio to da si nabio ovu dvojicu potrosenih kosarkasa na ledja Butlera a pri tome mu uzeo loptu iz ruku i dodatno ga opteretio u odbrani.
Steta,a moglo se malo strpiti i finu ekipu sloziti oko elitnog two-way igraca kakav je Butler,cak su i jako dobro draftovali,ali GarPax ocigledno imaju drugaciju viziju.
Steta,a moglo se malo strpiti i finu ekipu sloziti oko elitnog two-way igraca kakav je Butler,cak su i jako dobro draftovali,ali GarPax ocigledno imaju drugaciju viziju.
Ne znam sta se ljudi tripaju oko Wade-a, covjek je proslost.
Pametan potez Pat-a, nema razloga da ga produzuje.
Pametan potez Pat-a, nema razloga da ga produzuje.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- IlCapitano
- Kontakt:
Butler je licno obojicu trazio, niko mu nije nista nabio na ledja.ozy je napisao/la:Klasican potez u stilu NYK daj sto jace ime,daj sto vise marketinga i na kaju si dobio to da si nabio ovu dvojicu potrosenih kosarkasa na ledja Butlera a pri tome mu uzeo loptu iz ruku i dodatno ga opteretio u odbrani.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nevjerojatno kakav odnos Miamija prema legendi, ovo je stvarno sramotno od strane Pata ponajprije. Još je jadniji potez nekog navijača ove franšize, koji je okačio klip u kojem 'kao ljut, razočaran' pali dres Wadea. Kao on je izdao klub
Što se Chicaga tiče, jedino logično objašnjenje je da je potez čisto radi marketinga. Mislim da svakome tko se iole razmumije u košarku i poznaje kakvi su sklopovi Rondo i Wade, znaju da skoro nemoguće da njih dvojica funkcionišu u nekom zajedničkom kontekstu. Kako da u prvoj petorci igraju dva lika koja obožavaju imati loptu u rukama, kako da na perimetru igraju 2 igrača sa 3PT imaju ispod 20%?! Jedino što ima smisla je da Wade bude 6th man, ali koliko to njegov ego želi je upitno. Puno je upitnika sa ovim potezima uprave Bullsa. Očekivao sam da će nakon tradea Rosea i Noaha ići nekim putem ubrzanog rebuildinga, razvijati Portisa, McDerma, dati Butleru ulogu vođe, a ovako, on će samo još više patiti negoi dok je imao Rosea tu. Ali dovesti dva veterana mal te ne, koji imaju karton povreda iza sebe, ne znam ... Pozitivno ovdje pak vidim to što će Denzel Valentine itekako imati šta i od koga naučiti i razviti svoj potencijal u pravom smjeru.
Što se Chicaga tiče, jedino logično objašnjenje je da je potez čisto radi marketinga. Mislim da svakome tko se iole razmumije u košarku i poznaje kakvi su sklopovi Rondo i Wade, znaju da skoro nemoguće da njih dvojica funkcionišu u nekom zajedničkom kontekstu. Kako da u prvoj petorci igraju dva lika koja obožavaju imati loptu u rukama, kako da na perimetru igraju 2 igrača sa 3PT imaju ispod 20%?! Jedino što ima smisla je da Wade bude 6th man, ali koliko to njegov ego želi je upitno. Puno je upitnika sa ovim potezima uprave Bullsa. Očekivao sam da će nakon tradea Rosea i Noaha ići nekim putem ubrzanog rebuildinga, razvijati Portisa, McDerma, dati Butleru ulogu vođe, a ovako, on će samo još više patiti negoi dok je imao Rosea tu. Ali dovesti dva veterana mal te ne, koji imaju karton povreda iza sebe, ne znam ... Pozitivno ovdje pak vidim to što će Denzel Valentine itekako imati šta i od koga naučiti i razviti svoj potencijal u pravom smjeru.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.